sci 27 Napisano Novembar 22, 2006 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Izdajem garazno mesto za zimski san vaseg motocikla (da moj ima sa kim da se druzi preko zime). Garaza je u zvezdanom gaju, astronomska opservatorija, 100 odsto bezbedna i sigurna. U krugu imamop cuvare i pse! Cena simbolicnih 25eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Novembar 22, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan 25e mesecno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 22, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Na sat? :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 22, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ko placa pivo tokom obilazaka motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 22, 2006 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan u trebinju meni traze 7evrica na mjesec neznam jeli to puno/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 22, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je realno http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?p=45112#45112 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Novembar 22, 2006 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Peki, razmisljam da bude na sat, ali ipak neka ostane mesecno. Eto, ima i solucija u Trebinju, samo kad bi spustili na 5 eura i da oni dodju po njega i da ga ispoliraju jednom nedeljno (solucija). Sto se tice piva, placa onaj ko dodje "motoru u posete", vec cemo se dogovoriti nekako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Novembar 23, 2006 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Evo radi konkurencije iz Trebinja, spustamo cenu na 20 eura. Kad je bal nek je makar na vodi! 20eeeeeeeeeuuurrrraaaa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...