Kypck 188 Napisano Jun 3, 2009 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Do skoro sam vozio noname kineza od 50cc, i konacno presao na 125cc Sprint fVision. Kupljen je pocetkom godine, registrovan pre mesec i po, i konacno sam polozio za A i seo da ga vozim. Odradio sam obavezni servis na 100km (stavljena svecica NKG i ulje10w40). Sada je presao 220km. Na 200km su mi se desilo sledece: 1. zastitne folije su na 30% farova i vizira zalepljene i ne mogu de skinu vodom 2. u toku voznje, iako drzim gas motor se gusi. Kada pustim gas, ugasi se. Nakon 5 min, opet se upali. Desilo mi se 3 puta u toku dana. 3. upalilo se stop svetlo koje ne moze da se ugasi (prekidac leve rucice je crkao?) 4. kada sam posle svega toga zaustavio motor, nije hteo da upali (nije bacao varnicu na svecicu) Zvao sam ovlasceni servis, i prebacili su mi motor kod Ljube na Dorcol i rekli su mi da ce sve biti zamenjeno (ali pitanje je kada). E sad, hteo bih da cujem savete, sta bi mogli biti problemi, da bih znao da mi zamene sve sto treba, a ne da ga privremeno prikrpe i da mi se ovako nesto opet desi. Takodje, ako neko ima ideju za skidanje najlona, nek napise. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Vero Motors Valjevo 014 238 154 Veroljub strucnjak za kineze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Jun 3, 2009 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Uradio si ono sto je trebalo - obratio si se ovlastenom servisu. Dok imas garanciju ne radi nista na svoju ruku Procesljaj podforum Kineski motori - tamo ces naci mnogo korisnih stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Jun 9, 2009 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Sta da radim u Valjevu...jedva sam ga dopremio do Dorcola! Huh, jos je na servisu...pitao sam sta moze da bude, da bih znao sta da kazem, na sta u servisu da obrate paznju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Jun 9, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Sta da radim u Valjevu...jedva sam ga dopremio do Dorcola! Huh, jos je na servisu...pitao sam sta moze da bude, da bih znao sta da kazem, na sta u servisu da obrate paznju... nekima jednostavno ne mozes da pomognes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yooalexandar 24 Napisano Jul 10, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: ScootWorkshop -Zemun Motocikl: Piaggio-vise komada Prijavi odgovor kao problematičan imas u Zemunu servis''Ryu motors'' ovlasceni servis za sprint skutere ,evo ti sajt tu imas kontakte i sve ostalo pozdrav! www.ryumotors.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...