joska 63 Napisano Jun 2, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan U zadnjem tocku mi je pukla jedna zbica.Da li neko zna gde se moze tako nesto nabaviti? Ne mora biti nova,a moze i od drugog motora ako pase. Duzina je oko 21cm,a debljina 3.6-3.7mm. Potreban mi je samo jedan komad,ali od viska nece boleti glava Stvar je dosta hitna.. Hvala svima unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Joska, imam ja ceo tocak, ali cu za tebe da skinem jednu zbicu, javi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 2, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Steta rasturati ispravan tocak zbog toga.Pristajem samo u krajnjem slucaju.Najlepse ti hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 2, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan svemogući majstore, pa zar tu jednu ne možeš da središ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 2, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan svemogući majstore, pa zar tu jednu ne možeš da središ? Da je zica u pitanju,lako bih je zalemio,ali zbicu nikako Mora da se menja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan svemogući majstore, pa zar tu jednu ne možeš da središ? Da je zica u pitanju,lako bih je zalemio,ali zbicu nikako Mora da se menja. Ja se izvinjavam, a u cemu je razlika izmedju zice i zbice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa u 1 slovu. zbica ima B. joska se ne petlja sa zicama koje nisu licne, provodnici. znaci zbica je cudo za popraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Jun 4, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa u 1 slovu. zbica ima B. joska se ne petlja sa zicama koje nisu licne, provodnici. znaci zbica je cudo za popraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 4, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Naso ja ! Ove duze od 23 cm su tanje i imaju precnik od 3,00 mm. Ove krace su od 21 cm i imaju precnik od 3,9 mm ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 4, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala!Evo me-dolecem u NS! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 4, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Cujemo se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jun 12, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre dva dana sam uzeo Pegasa i vidim da mu fali jedna zbica u zadnjem tocku. Da nema ko jedu viska? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano April 15, 2010 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan PREPORUCUJEM NASEG DRAGOG CLANA I FORUMASA PeterPan-a ZA SVE VERZIJE ZBIA, ZICA I OSTALIH STVARI ZA TOCKOVE..... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&action=profile;u=2306 KONTAKTIRAJTE COVEKA PA SE SVE DOGOVORITE .... meni je sredio par zbica(zica) na Viragu na zadnjem tocku, neke bile labave neke pukle i covek sve sredio, ofarbao...pedantno nema sta!!!! ETO TAKO!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 15, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Resio mi je Peterpan to vec odavno.Lisac je nabavio neke slicne zbice,na cemu mu veliko hvala,a Peter je to izgrunfovao samo tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano April 17, 2010 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Joska takva pitanja postavis u temi o Transalpu. Imam kuci par komada. Kupio sam par vise kada sam bio u istom problemu. Prodaju se na komad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 17, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ovu temu sam postavio pre 10 meseci Kupovina me i dalje interesuje naravno,pa ako si voljan da prodas nekoliko,trebaju mi najmanje dva komada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 17, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jeste, jeste Peterpan je lisac. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano April 17, 2010 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovu temu sam postavio pre 10 meseci Kupovina me i dalje interesuje naravno,pa ako si voljan da prodas nekoliko,trebaju mi najmanje dva komada. Kupio sam ih da stoje u rezervi, nije problem naruciti druge. Ima ih nekoliko vrsta, nisu sve iste ako se sjecam. Provjeri koje trebas pa mi se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...