BAKLAVA 11 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan potreban far za r1 2002-3 takozvanu diodu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da imaju momci iz Beceja... Vidi u oglasima-dijelov,,,mislim da su reg pod ime ----brmotors Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jun 3, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da da sigurno imaju, po 300 evara ja sad gledam da kupim jedan sa ebaya... ako ga kupim, tebi mogu da prodam moje koje imam sada, citavi su ali iz dva dela znacu da li sam kupio novi za nekih 6 dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jun 3, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan javi da li ti treba jos nesto... narucujem sebi par delova iz USA ovih dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan meni tacnije treba samo desno staklo! za koliko bi prodao taj tvoj slomljeni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jun 3, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nije slomljen nego sastavljen od desne i leve polovine... ako kupim novi, prodao bih iskljucive moj ceo stari far i to po ceni koliko bi me izasao taj novi sto bi bilo oko 140 jura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan xa xa... mozda te nisam razumeo ali ti hoces da prodas tvoj stari,slomljeni,sastavljan far za para koje ces da das za nov?? ono dajem audi 80 za nov a4. ta fora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jun 3, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dobro si me razumeo mozes da das 140 eura za far koji jeste sklopljen ali kad ga stavis na motor ne provali se ili da das 250-300 za ceo kako gde naletis ako naletis to sto cu ja da nadjem ceo far za upola cene to je moje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan odakle tebi da cu da nadjem far za 250-300??? vec sam nasao za 220,a za hondu sam kupio potpuno nov za 180!!! ta ga prodaj za 140 slobodno,ja cu pre dati 220 za ceo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jun 3, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako mi naleti taj nov za 140 mozda cu prodati i pola fara za 70... a razlika izmedju 70 i 220 nije mala pa ti kako hoces... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan ako mi naleti taj nov za 140 mozda cu prodati i pola fara za 70... a razlika izmedju 70 i 220 nije mala pa ti kako hoces... pa razlika izmedju 70 i 140 nije mala!!! posalji sliku tog tvog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jun 3, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nemam sliku to je sad na motoru ne mogu da slikam far ko far, neogreban je spolja, samo je na sredini prerezan (levi i desni su odvojeni) naravno, opet spomenuh, na prodaju su iskljucivo ako dobijem druge na licitaciji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan ok a sto ga menja ako se nista ne vidi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jun 3, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imam ceo far po veoma povoljnoj ceni... verovatno cu uspeti da zamenim i da ostanem na istom tj da me ne kosta nista ta zamena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...