aki1337 0 Napisano Jun 2, 2009 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima , vec 2 godine vozim skuter peugeot speedfight 2 50cc , i doshlo je vreme da kupim nesto jache mnogo sam gledao na youtubu i ostalim sajtovima o Apriliji RS 125 .. i za sada imam mnogo dobro misljenje o tom motoru Interesuje me ako znate kakva mu je snaga ? maximalna brzina ? i ostale stvari ? planiram uzeti '05 + godishte. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spike 1 Napisano Jun 2, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imas mnogo tema o ovom motoru na forumu...pretrazi malo... evo jedne za pocetak http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=34076.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Jun 2, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan proguglaj malo, ima svega i svacega za taj vrlo popularan bajk.... http://www.motorcyclespecs.co.za/model/aprilia/aprilia_rs125r_06.htm http://www.reviewcentre.com/reviews51496.html http://www.motorcyclenews.com/MCN/bikereviews/searchresults/Bike-Reviews/Aprilia/Aprilia-RS125-2006-current/?&R=EPI-115 http://www.125ccsportsbikes.com/forums/index.php?showforum=9 a sto se tice mog misljena. vrlo lak, prilicno startan motor! odusevio me je kada sam ga provozao. prosto ti izvlaci osmeh na lice ... kao i dobru paru iz dzepa zbog dobrane potrosnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Jun 2, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi bas ljepuskast, ovi stariji modeli, novi je ekstra. Ruzan zvuk (cvaja) sto ja mrzim, puno trosi. Dobro je sto je popularan, brz (najbrzi u klasi) kad se otvori , a zatvoren je kao i ostali 4T. Sve u svemu, mnogo zanimljiv bajk, ako nisi u nekom finansijskom skripcu kupuj slobodno (pod uslovom da ti se svidja zvuk)... Sad ne znam da li se puno kvari... Ali to ces voziti 2 sezone i ide nesto vece, ako ti se svidja uzimaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam je, imao sam je, sve u svemu extra moto, moja je isla oko 190, 2002 god, radjena za trke pa je i zvuk bio poprilicno fin u odnosu na druge cvaje. Dijelovi su ti poskupi, kvarljiv kao i svaka cvaja ali ako ga odrzavas i ulje dobro sipas sve ce ti biti ok, u pocektu se pazi jer moto ide ko zmaj (kad prelazis sa skutera). Hm... sad to da je najbrzi u klasi nije, nema sanse, jer evo ja vozim sad Cagivu koja je startnija i ima vecu krajnju brzinu od RS-a a proslu sezonu sam vozio RS tako da znam razliku! Ovi modeli i nisu toliku ruzni (ako im zamenis rep komletan ;D ). Sve u svemu ako ti se svidja uzimaj ga!!! Nije ti losh izbor ni Yamaha YZF R125 slicne su pare samo je on jeftiniji za odrzavanje, dosta slabije ide od RS-a i ima fin zvuk jer je 4T! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aki1337 0 Napisano Jun 2, 2009 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima , a shto se tiche zvuka , znam da je ruzan to me nervira , al zar ne postoji neki auspuh koji moze to poboljshati ? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 2, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima , a shto se tiche zvuka , znam da je ruzan to me nervira , al zar ne postoji neki auspuh koji moze to poboljshati ? ??? Ne, jednostavo je takav motor i mora takav auspuh na njega, mozes jedino da puknes 100 eura za neki zajebani sportski, onda ce se cuti jos glasnije ali ce iz daljine i dalje da zvuci ko pila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DJ_MY_SOUL 6 Napisano Jun 2, 2009 U prolazu, 82 postova Lokacija: Mladenovac, Medjuluzje Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh za cvaju od 125ccm 100e? Svaki vlasnik RS 125 i Mito ce ovom postu da se nasmeje, i da se priseti koliko su iskesirali za svoje jolly moto i arrow-e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Jun 2, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima , a shto se tiche zvuka , znam da je ruzan to me nervira , al zar ne postoji neki auspuh koji moze to poboljshati ? ??? pa tesko, moze jos vise da vristi sa nekim arrow-om ili sta ja znam, ali nece se nikad cuti ni blizu kao neki 4T . ali veruj mi, zavoleces taj zvuk posle nekog vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima , a shto se tiche zvuka , znam da je ruzan to me nervira , al zar ne postoji neki auspuh koji moze to poboljshati ? ??? Ne, jednostavo je takav motor i mora takav auspuh na njega, mozes jedino da puknes 100 eura za neki zajebani sportski, onda ce se cuti jos glasnije ali ce iz daljine i dalje da zvuci ko pila To da ali ce se mnogo bolje cuti od serijskog! Uz KN filter cut ce ti se mnooogo bolje nego serijski ali nece se opet cut ko 4T.... ako hoces zvuk kupi 4T moto pa ces imat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 2, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh za cvaju od 125ccm 100e? Svaki vlasnik RS 125 i Mito ce ovom postu da se nasmeje, i da se priseti koliko su iskesirali za svoje jolly moto i arrow-e... Znam kakve su im cjene, al cisto sumnjam da je neko ovde spreman da plati auspuh ko pola motora, bar ja nebi, al opet kome se to svidja nek izvoli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan moj arrow je cini mi se 300 evra al nisam ga ja placao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aki1337 0 Napisano Jun 2, 2009 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma mnogoooo mi je bitnija snaga , ubrzanje itd od zvuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 2, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas kesha za odrzavanje i planiras da ga zamjenis kad polozis za A, znaci otprilike 2 god, uzimaj slobodno ili RS ili Mito. Bices prezadovoljan, ako zanemarimo skupo odrzavanje, a kad polozis za A i uzmes nesto sa 4T od bar pola litre vidices im svaku ma i najsitniju manu, ali dotad ces da se nauzivas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Jun 3, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kad pominjete auspuhe valja pomenuti i auspuh Tecnigas koji je takodje dobar. I slazem se da je najbitnije odrzavanje kako bi motor sto duze bio u odlicnom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DJ_MY_SOUL 6 Napisano Jun 3, 2009 U prolazu, 82 postova Lokacija: Mladenovac, Medjuluzje Prijavi odgovor kao problematičan Kad pominjete auspuhe valja pomenuti i auspuh Tecnigas koji je takodje dobar. I slazem se da je najbitnije odrzavanje kako bi motor sto duze bio u odlicnom stanju. Tenicgas pravi low budget auspuhe. Imaju oni skuplje, ali vecinom su okrenuti ka jeftinim modelima. Oseti se bitno taj nekvalitet dok jolly moto koji se rucno izradjuje i prava ga je retkost nabaviti, a tek arrow... Svaki vlasnik RS-a ili Mito-a bi ugradio neki od ova dva, na tecnigas bi zaboravio. Tecnigas je dobar u skuterima, mada i tu se vidi njihov nekvalitet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Jun 3, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan moj drug Radovan Berbaov je vozio trke sa Rs 2006 i imao je taj tecnigas. Motor je isao kao lud, covek je bio drugi u prvenstvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 3, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan moj drug Radovan Berbaov je vozio trke sa Rs 2006 i imao je taj tecnigas. Motor je isao kao lud, covek je bio drugi u prvenstvu. Pretpostavljam da je prvi u prvenstvu imao Arrow ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DJ_MY_SOUL 6 Napisano Jun 3, 2009 U prolazu, 82 postova Lokacija: Mladenovac, Medjuluzje Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, ovo je otislo predaleko. Kad kupi motor onda treba razgovarati o auspuhu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja za prodati auspuh Racing za RS 125 pitati na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...