Obelix 140 Napisano Maj 29, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto vidim nista bez nase rakije! ;D ;D Doktorka, dali to znači da ćeš donirati jedan litar "domaće" za moto skup... ;D Litar ? Pa to je samo za mene Prošle godine sam drmnuo tacnu ( kažu da je bilo na njoj 17 čašica ) na eks, dok sam se pozdravljao na ulazu. ;D Naravno.... na izlasku još toliko. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 30, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Da, to su ti OZENJENI LJUDI KOJI VOZE KAWASAKI. Bez njih moto skup nije moto skup. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Mala novina je i to da ce se na potezu od zeleznickog mosta pa prema cesmi biti postavljen Ere disco caffe gde ce se za barom pored piva sluziti vise vrsta zestokih pica po popularnim cenama dok ce GoGo igracice neprestano igrati uz zvuke disca ,funka i ostalih malo modernijih zanrova a sve to u cilju zabave i prosirenja kampa kroz ceo park . Do pocetka susreta nov asfalt ce biti uraden na prilazu u kamp a nadamo se da ce oko borova kampere docekati sveze nikla travica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan uz zvuke disca ,funka i ostalih malo modernijih zanrova a sve to u cilju zabave \ Napokon! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jun 1, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cu dodjem, sto da ne dodjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Cu dodjem, sto da ne dodjem... Juuuupiii !! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jun 1, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cu dodjem, sto da ne dodjem... Juuuupiii !! ;D ;) ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Jun 4, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravismo da napomenemo da za sve one koji dodu u petak u 17 h bice organizovana voznja do cuvene potpecke pecine koja nije toliko cuvena kao pecina nego kao mesto sa prelepim ribljim restoranima u kojima ce biti organizovana degustacija girica i pastrmke a bogami i piva i rakije. tako da znate da ce i petak biti zanimljiv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soncy 0 Napisano Jun 5, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: slovenija Prijavi odgovor kao problematičan hmmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 7, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Za pucače !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Jun 7, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Za pucače !! Ma nasao sam ja ovog lika sto je stavio ovo prosle godine i objasnio mu da ne mozemo mi da trcimo ispred diskoteke i da zabranjujemo ljudima da turiraju i ostalo . U kampu ovakvih dogadanja nije bilo. Ljudi koji zive preko puta kampa nisu se zalili samo ovaj sto zivi preko puta diskoteke a i ako mu smeta nek pozove muriju al mu je to slaba vajda kad mi imamo dill sa policijom za vreme skupa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Jun 8, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Besposlen covjek u 1 poponoci, a toliko lijepih Uzicanki. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Jun 8, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan i ja dolazim sa jedno pet sest bajkera iz raske ;D a samo nas toliko i ima pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 9, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekih informacija u vezi smestaja? Gde? Cene? Nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jumbo 8 Napisano Jun 9, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: LAZAREVAC Motocikl: VN15 Prijavi odgovor kao problematičan Za pucače !! Vise puta istaknuti termini "centar grada" i "glavna ulica" govore o kakvom profilu se radi. Da mu je Ceca arlaukala pod prozorom sve bi tukao sam sebe petama u dupe i vikao JOS!!! Nazalost ovakvi ne shvataju da su moto skupovi u vecini gradova u Srbiji najveci godisnji kulturni hepening i najmasovnija promocija grada. Ko je navikao na mir , pticice , blejanje ovaca i dubok san, uvek mozeda se vrati na rodnu grudu i da zivi malo dalje od "centra grada" i "glavne ulice" Vozim coper i nikada ne pucam , al bi mogo da opalim koji rafal ako dodjem u Uzice... ispred diskoteke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jun 9, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekih informacija u vezi smestaja? Gde? Cene? Nesto? Strpite se još malo biće sve prezentovano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 10, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nepromosljeno sam ubacio clip u ovu temu, a definitivno mu ovde nije mesto. Zamolio bih urednike ako je moguce clip i komentare u vezi njega prebace u ovu temu, jer bi da se nadovezem na iste. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=9865.20 Izvinjavam se Erama i Squirrelu sto sam bespotrebno zaprljao temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jun 10, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo opusteno... uvek ce biti nekoga da pridikuje i pametuje... Samo bi postavio jedno pitanje toj istoj osobi koja je postavila video... Sta bi rekao da mu se stan nalazi u Guci za vreme sabora trubaca... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jun 12, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Akcenat na "1 sat po ponoci"! Pa jbg, za sve postoji vreme, mesto i nacin... Svako od nas voli d aradi nesto u 1 sat po ponoci, i to je sasvim ok, sve dok to sto se radi se ne nabija direktno na ganglije nekome drugom ko to ne radi... Jbt svakakvih ljudi ima... Gde nestade ono PEACE!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dart 1 Napisano Jun 21, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja a ti Rade spremaj vrcomat ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jun 22, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi i Makica!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jun 22, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja a ti Rade spremaj vrcomat ;) Nabavicu jedan strogo za moto-skup... ima da te "oderem ko musa jarca" :D i Misirca naravno... Mozete i zajedno, sve jedno ste na*ebali :D Dobro-dosli... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Jun 22, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan NAMA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jun 22, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi i Makica!!! Makice u tebe i ne sumnjam... ;D ti si jedna od najvrednijih bajkerki na forumu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pexon 0 Napisano Jun 22, 2009 U prolazu, 48 postova Lokacija: toxic Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sto je snimao iz spavace sobe nema pametnija posla ! Ocigledno da se covek ubija od dosade ! Mslim treba imati razumevanja i za takve , mozda je covek penzioner pa mu je to domaci a mozda ga je i zena iznervirala . A mozda je i od onih sto celu noc gledaju kroz prozor ko sta radi , takve slucajeve imam u komsiliku . Sta reci . . . pozz za bajkere iz uzica p.s gledacu daa dodjem ovakav skup ne sme da se propusti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...