Jump to content

Moto Zajednica

Drugi skup MZ Sveta, Ovčar Banja 23. i 24. maj 2009.

Recommended Posts

  • Drug član, 4879 postova
  • Lokacija: Beograd - Karaburma
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Asocijacija Motociklista Srbije organizovala je drugi moto skup MZ Svet-a u Ovčar Banji 23. i 24. maja 2009. godine.

 

Mnogo dragih ljudi, vlasnika i poštovaoca MZ motocikala nije bilo tom prilikom sa nama pa ostavljam link ka temi kako bi se na ostatak Foruma preneo delić prijateljske atmosfere.

 

Fotografije umeju da zavaraju, jeste da se jede i pije ::) ali se i radi. ;D

 

Sve više nas je svake godine pa smo ovom prilikom doneli neke važne odluke. Najvažnija je da ćemo na naše naredne supove pozivati predstavnike MZ klubova iz svih Evropskih država ali postepeno i u skladu sa materijalnim mogućnostima. Čak i da para ne bude na sledeći skup bi trebalo pozvati makar Poljake i Mađare koji imaju veliki broj MZ fan klubova uz prestižne inovacije na motorima. Ovaj dogovor verifikovaće Upravni Odbor Asocijacije pa ćemo naredni skup organizovati kao Internacionalni, što nam je i bila namera.

 

Događaj je protekao IZVANREDNO jer smo skup organizovali u Čačanskom kraju koji je bogat prirodnim lepotama, kulturnim i verskim objektima, vodom u raznim oblicima... Nažalost za sve raspoloživo vremena je malo, mi smo bili željni da se vidimo i družimo tako da su svi postojeći sadržaji ostali uglavnom po strani.

 

Skupu su prisustvovali članovi iz svih 6 Čačanskih moto klubova a pred polazak druženje nam se nastavilo u prostorijama moto kluba Mančula

gde su nas domaćini sjajno ugostili. Zahvaljujući prijateljima Čačanskim krajem se vest o našem dolasku brzo pročula pa smo onako ''usput'' dobijali pozive za druženje sa planinarima, letačima paraglajdera i izviđačima od kojih smo u znak prijateljstva dobili pasulj.

 

Ove godine nagradu (praseću glavu) za NAJ MZ osvojila je Makica sa svojim Plavcem. Tročlana komisija (jedan iz MZ Svet-a i klubova Mančula i Varjak) teškom mukom i u suženom izboru donela je jednoglasnu odluku po kojoj je Plavac, i pored sumnje, neslaganja i rasprave mnogih, ipak ofarban u pravu boju.

 

Na terenu u Čačanskom kraju komunikaciju sa menadžmentom kampa, moto klubovima i kanalima za snabdevanje organizovali su naši ljudi Sasamajstor i Vujo032 a ja im se ovom prilikom posebno zahvaljujem na angažovanju i iskrenom prijateljstvu.

 

Heroj skupa je Floyd koji je napravio lepu turu APN-om. Floyd i prijatelj su sa APN 6 krenuli iz Novog Sada ranije, obišli su skup u Šapcu i pridružili nam se u Ovčar Banji. Bajker je srcem, ne motorom!

 

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=36193.0

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja