Cope 215 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Cena - daj šta daš.... (Eknomski minimum isplativosti - 1 pivo u VOX-u) ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Maj 21, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan. Nisi ni mnogo daleko pa bi se mogli dogovoriti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam je skinuo sa AT posle jednog putovanja na more, nije mi se dopalo kako radi pri punom opterećenju motora - dakle 250 kg + stvari + ja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 22, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Ex da je zadnja bar... a 'el to ova "escape"? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Jun 8, 2009 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan jel jos ima ove gume ? tacnije jel nisi poklonio/prodao nekome ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Jun 12, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Cope, mislim da je ova guma koju prodajes Continental ESCAPE 2.75-21. Treba napomenuti da je ta guma za lakse enduro motore, do 250 kubika. Da je neko slucajno ne stavi na veci ili tezi motor, moze doci do problema kao sto je pucanje gume ili cak spadanje sa felne. Zato ti se "nije dopalo kako guma radi". Kod tebe na motor je trebala da se stavi guma 90/90-21 koja ima vecu nosivost i napravljena je za vece brzine. Pozdrav, Steva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 16, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Cope, mislim da je ova guma koju prodajes Continental ESCAPE 2.75-21. Treba napomenuti da je ta guma za lakse enduro motore, do 250 kubika. Da je neko slucajno ne stavi na veci ili tezi motor, moze doci do problema kao sto je pucanje gume ili cak spadanje sa felne. Zato ti se "nije dopalo kako guma radi". Kod tebe na motor je trebala da se stavi guma 90/90-21 koja ima vecu nosivost i napravljena je za vece brzine. Pozdrav, Steva Mislim da može i na XT600 i sl. motore bez problema, kad je držalo Afriku od 250+ kila... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...