mitri 1847 Napisano Novembar 13, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Kamenko je rek'o... da treba da se vozimo http://www.hidmet.sr.gov.yu/latin/prognoza/stanica.php?mp_id=13274 Ako neko ima u planu neku voznju juzno od Bg-a , nek se javi pa da se sretnemo negde :biker: :food: :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Novembar 14, 2006 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moja ekipa uwek raspolozena za kruzing Srbijom .. Mogli bi i da prodjemo preko Krushewca pa neka kafa negde .. Subota najwerowatnije..bicemo u kontaktu krajem nedelje .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Novembar 14, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ne veruj mnogo prognozama RHMZ-a. Proslog proleca je trebala da se odrzi Biciklijada...najavili su kisu za taj dan, a dan je bio nikad vedriji!!! U to vreme sam i poceo da pratim njihov sajt, medjutim, dosta cesto ne bude onako kako su predvideli. Bolje pratite ovo... http://strelac.weather.tehnicom.net/vreme/ Skoro uvek je tacna prognoza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 354 Napisano Novembar 14, 2006 jedan od DDMZ, 815 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan U svakom sluèaju, obe prognoze pokazuju lepo vreme. Ajde da oni koji æe sigurno poæi napišu po jedan predlog odredišta pa da do petka izglasamo gde bi išli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Novembar 14, 2006 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Djawolja Warosh .. npr .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 14, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno bi isao ja ako ne budem bio prezatrpan obavezama i poslom posto mi u cetvrtak pada slava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 14, 2006 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mozda nije bas odgovor na postavljeno pitanje ali gde god da se krene treba biti obazriv zbog rizle i sljunka po putu,narocito u planinskim predelima gde je za voznju najlepse jer se sneg otopio samo pre par dana a sve je zasuto rizlom!!!prelep je put do Jahorine,ja se vratio pre par dana,nigde nema ni jedne rupe,pravci ne postoje,predeli prelepi ali dobrih 50-100km je bilo pod malim snegom,verovatno ga nema vise ali rizle ima kolko oces... jako je lepo do tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 16, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da oni koji æe sigurno poæi napišu po jedan predlog odredišta pa da do petka izglasamo gde bi išli. Auuu , koliko predloga , pa polako ljudi sa tim predlozima , ne mozemo da stignemo na sva ta mesta za samo jedan vikend... Salu na stranu , ja cu u subotu verovatno skoknuti do Balosave da pazarim neke rukavice i jos kojecega , pa mi pade na pamet da sam na Oplencu zadnji put bio jos kao osnovac djak (a to je bilo ihaha odavno :roll: ) , pa cu produziti i do Topole... Dakle moj predlog za subotu - Oplenac ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Novembar 16, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi u subotu otisao na Miseluk (ns) ako budem imao vremena i ako prognoza bude kao kazu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steki vozdovacracingteam 27 Napisano Novembar 17, 2006 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Ekaterinburg Rusija Motocikl: Iz jupiter 5, Ural k 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno bi isao ja ako ne budem bio prezatrpan obavezama i poslom posto mi u cetvrtak pada slava. Srecna Slava Brko, i ja bih vas pratio drage volje ali sa mojom masinom tesko ako uzmem nesto jace od ortaka za vikend i ako bude lepo eto i mene!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 17, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Srecna Slava Brko Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 17, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan u al ce da balite u nedelju vece, joj, joooooooj!!! :baeh: :baeh: :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Novembar 17, 2006 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan u al ce da balite u nedelju vece' date=' joj, joooooooj!!! :baeh: :baeh: :baeh:[/quote'] :?: :?: :?: Nedelja kros ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 17, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Kopic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...