gogo42 69 Napisano Maj 19, 2009 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Apriliu RS125 2006godiste, presla 5100km, registrovana u BRCKOM (Bosna i Hercegovina) do Avgusta 2009, Masina komplet serijska 21kW, Motor ima na sebi DLR Racing auspuh (cijena novog 450eura).+serijski aupuh Cijena motora 6500KM !!! a moze dogovor ako racing auspuh ostaje MENI. Motor je u esktra stanju, jedini ulog na njega je zadnja guma!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SRLONSO 0 Napisano Maj 19, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prelijepa je... Srecno sa prodajom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Maj 20, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan oseca se nacionalizm u temi,sa tvoje strane,napisao si cenu u konvertabilnim markama a sa obzirom da je ovo srpski sajt bilo bi korektno da si pored toga napisao i u eurima,ako ne i samo u eurima,jer ako je odve prodas sigurno ti neko nece dati km......ne moj pogresno da me shvatis ne mislim nista lose... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Buraz, nema sta da se prica o nacionalizmu, ja sam SRBIN !!! i vec dugi niz godina se pojavljujem na sampionatu Srbije i BiH, u moto sportu a Cijena je u KM, da bi naglasio da je motor sa BIH trzista,,,,jer slabo bi ko kupio ovaj motor iz Srbije, jer za iste parem moze da ga kupio i u SRB. www.vidicracing.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...