sasamajstor 54 Napisano Maj 19, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko zna gde moze da se kupi garnitura dihtunga i gumice ventila za Hondu VF500F treba mi hitno za drugara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čein 3 Napisano Maj 20, 2009 U prolazu, 27 postova Lokacija: sabac Motocikl: yamaha xj600n Prijavi odgovor kao problematičan Meni je za moju hondu 500 ft garnituru dihtunga sa gumicama, doneo Sekula iz Sapca,ali je potrajalo desetak dana.Meni se nije zurilo jer mi je kompletan motor u remontu,pa ako nemas nista brze naruci kod njega, imas njegov telefon na forumu. On donosi iz Luisa po cenama iz kataloga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam u louisu nema za vf ima za vt.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2692 Napisano Maj 20, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Svi putevi vode kod majstor Pera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...