sci 26 Napisano Novembar 13, 2006 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da nabavim dobre rukavice za hladno vreme a da ne propustaju vodu i da mi bude toplo za duzu voznju nna 3-4 celzijusa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 13, 2006 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio prosle godine ALPINESTAR 50 EVRA ne pustaju vodu cak kad ih potopis pod cesmu. a ruke ti se znoje i na -5c potrazi na www.motooprema.co.yu ili www.motooprema.hr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Novembar 13, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Podji vidi u CentarS i kod AutoGrk-a, oni bi trebalo da imaju to sto ri treba za pristojnu cijenu. Ali mislim da ces ubjedljivo najbolje proci ako kupis u Louis-u, tamo su te stvari mizerija jeftine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 14, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uzeo kod nas odje A-pro kao i svu ostalu opremu od njih i odlicne su izgore ruke u njima jeftine su i kao dodatnu zashtitu sam uzeo i termo rukavicu sve skupa manje od 50 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 14, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan 064/14-25-729 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Novembar 14, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Sparco reci mi konkretno koji model A-pro i koliko kesovine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Novembar 21, 2006 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice RACER od gorotexa samo imam trenutno male brojeve M mozes da vozis na -5 064/1425729 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Novembar 21, 2006 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio sam rukavice, hvala svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 22, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan sci bar reci koje su rukavice i kolko para i dje su uzete? http://www.a-pro.it/en-pub/en-gloves-motorcycle.aspx?L=3&Cat=36&Mod=391&Art=GU-FW mixa ove sam uzeo model flyway 27 28 eura i plus termo rukavice ispod sa josh gladnije vrijeme , za manje od nule kad je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Novembar 22, 2006 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Probiker arctic, uzete u louisu( doneo mi kavasaki zr), i super su za zimu. Uzeo sam i kafe racer tourenhandschuh za prolece jesen. I one su ok, ali arctic je zakon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...