kovac85 39 Napisano Maj 18, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jakna iz kolekcije SUZUKI. Nova, sa svi mogucim protektorima /ramena, laktovi, ledja, grba/, velicina 56....extra!!! uz nju dajem i civiluk sa natpisom suzuki :-) Ja imam 84kg i visok sam 174cm i stanem u nju bez problema.... Cena 325eur-a! kontakt 0638100002 i 0648201202 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 20, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Au kakva je... Da ti dam dve jakne za ovu..? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 39 Napisano Maj 20, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan sve zavisi kakve su i ako su samo nove.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 20, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Nisu nove... jedna je Joe Rocket Yamaha original L veličina tekstilna sa podjaknom, svim protektorima, all season, skida se spoljašnji deo, prešla 2500km.. druga je kožna IXS Centaur 2 kožna, svi protektori, izgrebana kod ključne kosti, i dalje miriše na novo.. nova je koštala oko 400e.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Maj 21, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan ajde posalji broj na poruku da ta nazovem , 063/514-066 milan indjija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 39 Napisano Maj 21, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan A da brojevi za kontakt su 0638100002 i 0648201208 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Maj 21, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan odlicna je... samo malo mala... tj ja malo povelik... ako je ne prodas do kraja leta (dotle cu valjda spasti na 90-ak kila...) moja je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zetek 3 Napisano Maj 22, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: pecinci Motocikl: xj6n Prijavi odgovor kao problematičan ja sam 177 i imam 95kg i jedva udjem u nju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Maj 23, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan ja sam 177 i imam 95kg i jedva udjem u nju ahhh! znaci dzaba mi i dijeta.... odoh na vruce pragnje pvo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zetek 3 Napisano Maj 23, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: pecinci Motocikl: xj6n Prijavi odgovor kao problematičan po meni je idealna za visinu 180 85kg ali moze je obuci svako u rasponu 170-190 zavisno od broja kilograma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 39 Napisano Maj 25, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nije moguce da niko nevozi Suzuki i da mu netreba ovako extra jakna.... ??? Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 39 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo malo na prvu stranu plako ali sigurno, pa valjda ce naci nekog srecnog vlasnika!!!! Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 39 Napisano Jun 9, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da se nikom nesvidja ovakva jana, da nadje srecnog vlasnika da je nosi a ne da stoji u mrakuuuu ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zetek 3 Napisano Jun 18, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: pecinci Motocikl: xj6n Prijavi odgovor kao problematičan jos nisi prodao jaknu? ih da je yamaha ne bi je vise ni nudio ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 39 Napisano Jul 4, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo malo up, i nova cena 310eur-a!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jul 4, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Kazhe tata da je preskupo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 39 Napisano Jul 4, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kazhe tata da je preskupo ;D Reci tatici da je pogleda uzivo vredi svaku paru, a moze i dogovor neki valjda ako mi se dopadne.... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zetek 3 Napisano Jul 17, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: pecinci Motocikl: xj6n Prijavi odgovor kao problematičan hitna je prodaja za jaknu sad... nova cena 300eur - za kes moze jos dosta popusta moguca zamena za neki mob telefon skuplji ili jeftiniji (moze i nesto drugo od tehnike) za dalje informacije 0612277345 marko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zetek 3 Napisano Avgust 3, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: pecinci Motocikl: xj6n Prijavi odgovor kao problematičan 250eur extra hitno sve informacije samo na tel: 0612277345 marko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 39 Napisano Avgust 31, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...