toni46 0 Napisano Novembar 12, 2006 U prolazu, 51 postova Lokacija: usora Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me koliko dode felga 17"za yamahu sama felga i ako neko ima ne se javi!!!!poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 35 Napisano Novembar 12, 2006 Drug član, 1105 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan to ces teze naci a sta hvali staroj? ja sam trazio godinu dana pa sam odustao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toni46 0 Napisano Novembar 16, 2006 U prolazu, 51 postova Lokacija: usora Prijavi odgovor kao problematičan to ces teze naci a sta hvali staroj? ja sam trazio godinu dana pa sam odustao.nefali joj nista posto je tesko naci 18" gumu to je samo uska mi je guma samo 140 ka!!pozdrav ima kod nas moze se nas oko 100€ pa jel to puno!!1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1942 Napisano Novembar 16, 2006 Aktivirao se na času, 3274 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan ima kod nas moze se nas oko 100€ pa jel to puno!! Za golu felnu možda... Ako daju montažu i bilo kakvu gumu na njoj uzimaj! :roll: Jbg, cenkanje je duša trgovine... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 35 Napisano Novembar 19, 2006 Drug član, 1105 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan i kod mene je 18 COL FABRICKI 150/70 PA ja nekako nategnem 160 nju imas naci i nije skupa jeste da je malo blesavo zbog izgleda ali ja sam zadovoljan mozes li staviti 160/60 R18? PREPRAVKE SU PROBLEMATICNE zbog lanca i lancanika i koraka na njima a kocnicu mozes i nekako rijesiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel 0 Napisano Januar 19, 2007 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam ja felgu 17,daæu ti za 100eura.ima na njoj guma 180-ka.guma nije loša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...