brnio 84 Napisano Novembar 11, 2006 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Shadow 750 ACE, AFRICA XRV RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde mogu pronaci filter ulja za GUZZI v35 custom fabricki mu je UFI 25.465.00, ili sto bi moglo biti zamena. Smijem li izvaditi stari papirni filter i ubaciti neki slican? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Novembar 11, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan Smijem li izvaditi stari papirni filter i ubaciti neki slican? ako imas slican, menjaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 11, 2006 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan pitaj mene ja imam V 35 AKO ZNAS NASEG PRIJATELJA DEJANA KOJI DONOSI OPREMU IZ LOUISA ONDA GA KONTAKTIRAJ i trazi mu da ti donese filter od ulja od moto guzzi BREVA 750IE ILI BILO KOG MODELA V750 ILI V65 ILI V50 ILI V 35 NARAVNO filter je isti za sve provjereno ja sam narucio iz njemacke prosle godine i naruci odma 2-3kom da IMAS A 1 KOM KOSTA 7EVRA SRECNO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 12, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Auto-Grk, Guevara, Trion-motors... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...