Jump to content

Moto Zajednica

Sprint Apollo

Recommended Posts

• U prolazu, 27 postova

Ugradnja amortizera je uspesno odradjena, lagano i bez zurbe.. :)

Proverio sam pritisak vazduha u njemu,iznosio je 0,6 bari,ostavio sam ga tako,ako bude nekakav problem,lako cu ga doduvati..

Jedna stvar koja me je veoma prijatno iznenadila je sam START ,koji posle dva meseca nije paljen,upalio je na prvi zamah,prvi 'zub' bez ikakvih problema.

Saux na stepenu br.3 ,neki 3 min,potom na 2,i na kraju na 1.. zagrejan je na leru oko 20minuta,sledi proba :D

Prohladno vreme,ali adrenalin i zelja ponistavaju osecaje za to.. Sve u full-u,i ok stanju je proslo,a evo i malo slicica oko ugradnje. :)

post-26283-0-78288200-1353079310_thumb.jpg

post-26283-0-95529800-1353079317_thumb.jpg

post-26283-0-47937500-1353079340_thumb.jpg

post-26283-0-61254900-1353079351_thumb.jpg

post-26283-0-16568900-1353079359_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 3 postova

Pozdrav svim vlasnicima Apolla.Citajuci ovaj forum vidim da jedna od velikih mana amortizer koji procuri.Posto imam zelju da kupim ovaj motor zanima kakve se sada verzije prodaju i da li imaju tu manu sa amortizerom.Ja sam iz Republike Srpske a isao bi u Novi Sad uzimati motor.I kakva su jos vasa misljenja o motoru,da li da ga uzimam ?

• Svrati ponekad, 241 postova
  • Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V

Pa zato sto je mnogo dobar, tema postoji na 115 strana procitaj bar prvih dvadeset i dobices misljenje......

Zmaju neplasi ljude uvek si bio negativan zbog tebe i tvojih komentara ispao Apollo malo bolji od konja pred smrt. Ako se dobro secam ti si kupio polovni motor u ne bas idealnom stanju pa ti i pojedinci sa foruma ste stalno nesto opravljali pravili pa isli i do toga da je neko ugradjivao delove od traktora 533. (mozda si to bio i ti) Onda isto i Zorge doktor za sve! A nije video veci motor od ATX. Izvinite ako sam bio grub na recima, ali brate stalno pljujete po tim motorima a niko ne kupuje drugi,kada dodje vreme da ga prodas i budes dobijao 100 evra za njega ti se zapitaj zbog cega je tako. Ljudi Apollo nije vrh motor i ima neke mane kao i svaki (suzuki je povlacio 40.000 motora gsx-r K5,K6 zbog pucanja rama iz cistog mira pun je internet takvih informacija, neznam da je neko rekao da je Suzuki los motor). Za Apollo koliko para toliko muzike ko ima 1500 evra neka kupi drugi motor kome je siromasan budzet Apollo je idealan za njega. Samo da vam kazem da motor koji moze da se kupi za 1500 evra ima oko 15-20 godina 50-60.000 km i svaki deo koji treba da se ulozi u motor kosta kao i za motor 2012 godiste. Hocu reci nije samo kupiti to je najlkakse sada, ali odrzavanje? APOLLO NIJE LOS ZA PARE KOJE KOSTA. Moje misljenje ne treba bezati od njega. :zdravo::neznam: Molim vas neodgovarajte na moje prozivke ako imate nesto posaljite na pp. Hvala.

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 314 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660

dunja07 je upavu,,koliko para toliko muzike!

a i jedna narodna:

Pitali Kralja koji je najbolji auto za vas?! a On kaze: NOV AUTO

TAKO I APOLLO, kupi novo, mijenjaj ulje, nemoj pregrijat, jedna ruka nek ga vozi i njezno salta i to je to,,ima da traje :moto3:

• Podržavam 1

• zaludan, 383 postova

@dunja

Netrujem nikoga samo imam svoje misljenje, ali idemo ispocetka motor sam kupio nov sa 3km na satu evo sad imam preko 22000 km od toga sam samo stelovao ventile jednom, znaci imam i drugi motor ali pored njega svakodnevno vozim i Apolla i to muski, da nenabrajam sta je sve bilo a bilo je svega ja jos uvek motor posedujem i neplaniram da ga udajem. I tacno je da sam bas ja ugradio sat od traktora ali ne 533 posto on ima kapilarnu sondu vec od 542, 3orge moze to da potvrdi i na jos jedan izum koji mi je posebno drag mesto fabrickog ventilatora stavio sam ciftec ventilator i evo jos radi bez greske. E sad zasto ga jos uvek vozim pa to je posledica verovatno srpskog inata. Tacno je da i drugi proizvodjaci renomirani imaju problema i da se ne moze bog zna sta ocekivati za 1500e, ali misljenja sam da ko nije vican mehanici ili bar nepregleda motor posle svake voznje apollo nije za njega. Znaci varijanta sedi i vozi kod apolla nepostoji.

Sa tih 1500e opet moze kakav takav polovnjak da se uzme i da se ima isti kvalitet ili mozda i bolji. Ok nov je motor pa postoji garancija pa ja bih dodao da osim ako niste iz NovogSad-a i terate ga na servis u masstehnic onda ste u gadnom problemu jer vam bukvalno razni moleri ili stolari uz duzno postovanje prema tim profesijama popravljaju motor.

I opet tema postoji upravo zbog obavestenja o stanju stvari, ja kao potencijalni kupac apolla cu je procitati i videti dal sam dorastao problemu ili ne. Ja kad sam kupio motor Gliga ga je posedovao i on mi je bio orijentir a opet njegovi problemi su bili mali u odnosu na moje tako da nista nisam rekao sto nije argumentovano.........

Izvinjavam se na sastavu, ali to je moje misljenje.

Pozzz......

• U prolazu, 27 postova

Ja sam od skora vlasnik lude masine,ludog Apolla.. :)

Meni se za sada cini kao pouzdan sto se same masine tice,ok je,vuce dobro,ima sirovu snagu da prosto ne oseca teret,mana ima,ima,nije da nema...

Pocev od amortizera,lezajeva tockova,i jos par sitnijih,sediste,hladnjaci,i ti neki sitni delovi,samom zamenom istih,dobija se motorcic za kratke a i duze ture..

Moj Apollo je za sada u zimskom snu,do proleca,u super stanju,i sve pretreseno i zamenjenom novim... Moje misljenje o njemu je sasvim ok! :)

• Svrati ponekad, 140 postova

e nema me neko vreme a vi odma s.... pravite. Dunja je u pravu, ne pricam ovo zato sto znam coveka nego zato sto smo on i ja terali apola tamo gde su mnogi drugi stali i odustali, licno me je par puta ostavio na putu ali sve mu je oprosteno kada sipam pun i zaboravim kada sam sipao a vozikam se non stop ( ne visim na raznim forumima i mlatim price) zato za soma i po koliko je kostala nasa kineska djunta mislim da je glupo pricati da li vredi ili ne... pogledajte oglase, raspitajte se i drugi mnogo zvucniji motori crkavaju a placeni su nekoliko puta vise od apola... zato nemoj da mi je neko ogovarao kineza sve cu da vas pobijem :lol: :lol: :lol: i da ajde da se nadjemo jednom i provozamo bas bih hteo da vidim mnoge stucnjake motociklike koji se kriju iza raznih imena a nikad ih na putu ne videh :zdravo::nanana: toliko od mene odoh da radim :zdravo:

• Svrati ponekad, 241 postova
  • Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V

e licno me je par puta ostavio na putu

Ha,ha to je zato sto sam brzi a ti grub sa menjacem. :neznam:

Dodji na pice dok jos imas vremena posle ninanana obaveze. :Mina::moto3:

• U prolazu, 27 postova

Ja sam pre par dana ispolirao auspuh sa PUROL pastom,odusevljen sam,mozes se oglednuti na njemu,fantasticna pasta za poliranje bakra,mesinga,hroma,cinka itd...

E sad za plastike,jos nisam probao,mada planiram da mu odlepim nalepnice,pa cu ga ispolirati.. :)

• U prolazu, 10 postova
  • Motocikl: Apollo 250cc

Bas sam ovih dana poskidao nalepnice, koje su do duse same pocele da se odlepljuju uveliko, ali se primeti razlika gde je bila nalepnica i gde nije :\ ako probas sa tom pastom za bakar, mesing i ostalo javi da ne uzimam dzabe ako nisu vidljivi rezultati :)

• U prolazu, 10 postova

bio sam danas u par farbara i prodavnica auto opreme, paste za poliranje plastike nema 0plac.gif preporucili su mi tecnost za poliranje farova i sjaj za plasticnu povrsinu (unutrasnjost automobila) koji je u vidu spreja. Ja sam se odluco za ovo drugo i mogu da kazem da je dosta pomoglo, ne primeti se vise ona razlika gde su bile lepljene nalepnice i gde nisu :) a i plastike su sjajnije...

http://s12.postimage...g/Photo0019.jpg

http://s12.postimage...k/Photo0023.jpg

http://postimage.cc/image/gr18yxwbt/

mala prerada maske :)

http://postimage.cc/image/r2dlrlo15/

• U prolazu, 10 postova

evo ovako izgleda, a cena je 350din

http://www.slodestrade.rs/media/k2/galleries/128/COCKPIT_CLEANER_GLOSS.jpg

tolika je opr. i cena 1dl tecnosti za poliranje farova, ali mi je prodavac ovo preporucio zato sto je vec radio istu stvar kao i ja sad pa je bio zadovoljan sa ovim sprejom :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja