vuksek 0 Napisano Maj 11, 2009 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dakle hteo bih da pazarim 250cc (kao prvi motor), i dosta sam visok. Tema je bila i ranije al nisam bas zadovoljan odgovorima jer je sa 125 do kraja savet glasio ma uzmi 600cc pa se navikni )) na pameti su mi Yamaha Virago i Honda Rebel, (necu Chineza) al na svim forumima i reviewima pise... ideal for 5'30... tako da mi nedostaju ideje.... ;((( Hvala u napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 11, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ako je 5'30 isto sto i 160cm onda u redu, ali ne znam kako se uklapas u tu pricu. I jedan i drugi su malecki i izgledao bi smesno na njima. Cak kada vozac ima 170-180cm stice se utisak da bi motor trebao da bude za broj veci. Uostalom jedino ti Kinezi i preostaju da bi na njima izgledao koliko - toliko pristojno i imao koliko-toliko komfora u voznji, bar sto se kruzera tice. 250ccm Japanci su uglavnom jako sitni, tako da ili razmisljaj o Kinezu ili o Enduru te kubikaze. Sto se tice kubikaze za prvi motor, malo je mnogo 600ccm (i 250ccm je dovoljno da te malo strecne u pocetku dok ne naviknes, a sasvim dovoljno da ga vozis i duzi period), a 125ccm nije dovoljno jer brzo dosadi i lako pokazuje nedostatak snage onda kada je onda najpotrebnija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Kawa Eliminator, EL250. Kada sam razmisljao o slabijem motoru bio mi je prvi pik na draftu. Mislim (nisam merio) da je najveci i najjaci od svih mini kruzera. Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuksek 0 Napisano Maj 11, 2009 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan E da i Eliminator.. . super, hvala na odgovorima. Nocas sam gledao Crnu Hroniku. .. . dodjavola, mozda bi mi bilo pametnije da kupim nesto sigurnije, 2L nitroglicerina ili portabl trapez. dodjavola! Hvala i cuvajte se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...