SPORTAUTO 193 Napisano Maj 23, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lencuga vidi da li ce ekipa iz fashion-a (okupljanje vojvodina) ici organizovano na skup,da znamo mi sta cemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14419 Napisano Maj 23, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan evo pitam ih odma ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14419 Napisano Maj 23, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan pito http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=31153.new#new Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Maj 23, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan vido Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Maj 23, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan I ja! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Maj 25, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na pice do Bele Crkve,da devojka se prvi put vozila van grada,jedva sam je nagovorio da stavi kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Maj 25, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan usput sam sreo momke iz ns koji rade u Vrscu Sasu R1 i Dalibora sa afrikom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Maj 25, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lencuga ti bi u Sarajevo na cevape,nepricas za takve ambicije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandit013 1 Napisano Maj 27, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Vrsac Prijavi odgovor kao problematičan cao svima. i ja bi da se pridruzim ali vracam se tek u subotu popodne. mozda u nedelju ko je za da se malo provozamo. p.s. trenutno sam u spaniji i motora koliko ti dusa iste ;D buenos dias Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Maj 27, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan cao svima. i ja bi da se pridruzim ali vracam se tek u subotu popodne. mozda u nedelju ko je za da se malo provozamo. p.s. trenutno sam u spaniji i motora koliko ti dusa iste ;D buenos dias sta si uradio sa polaganjem?Mozda bude kise pa neodemo ni mi u subotu,a nikakav problem da odradimo neku voznju i u nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14419 Napisano Maj 27, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Lencuga ti bi u Sarajevo na cevape,nepricas za takve ambicije samo da produzim registraciju i sredim ostala dokumenta pa idemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Maj 31, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Voznja po komsiluku,Malo Srediste,Gudurica,breg.Lep dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14419 Napisano Maj 31, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan kada je ovo bilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Maj 31, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan prekjuce,sad stavljam iz ns,dodaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Maj 31, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Skup Novi Sad,zavrsio se u crkvi,Fashion. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Maj 31, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan nece da mi obrise duplirane slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Maj 31, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan uspeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Jel" ovo cekate bus u Lazarevu? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14419 Napisano Maj 31, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ma kaze vozac busa, vi mozete al motori ne, tako da smo morali dalje po kisi ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Maj 31, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan e pa,ne voze svi jamane,ovi mora da se oladu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jun 1, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast Lalajku,vredi videti http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=19003.0 ja se maltretiram sa mojim tenkom svaki put kad je u pitanju podmazivanje pa sam se primio na ove stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jun 26, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan da li je jos neko od Vrscana zainteresovan za ovu vikend voznju http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=37437.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jul 1, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan lencuga i ja bili do KM.super voznja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Jul 31, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Ko ide za B.Crkvu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14419 Napisano Jul 31, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ja ali oko 5 popodne, sportauto i bandit013. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...