komerc24 0 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozim derbi gpr 50 ugasio mi se u voznji i od tad nece da upali na anaser vergla ali nece da upali na gurku upali ali se gusi i nece da radi ispod 4-5 hiljada obrtaja!!!! U cemu je problem???? HVALA UNAPRED!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan probaj očistiti karburator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komerc24 0 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan PROBAO SAM ALI OPET ISTO!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan šta kaže svjećica ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan svecica, struja, patinska dugmad prve asocijacije koje mogu biti br 2 tako se meni desilo na apn-cu pre desetak god radio samo pod punim gasom-rezultat bio lom karike...dakle na kraju proveri i kompresiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 78 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan zapusen filter za vazduh ili auspuh.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima koji i zaborave poneku krpu prilikom ciscenja i nekom otvoru . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 141 Napisano Maj 6, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ako puno vise dimi i svecica je cadjava ipak ce biti problem sa gorivom ( karburatorom ) zapusen ler ili neki problem sa plovkom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Ako puno vise dimi i svecica je cadjava ipak ce biti problem sa gorivom ( karburatorom ) zapusen ler ili neki problem sa plovkom? vrlo verovatno, prebogata smesa, tj puno goriva dobija, a moguce je da je i neka dizna zapunjena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario 154 Napisano Maj 6, 2009 Iceman, 174 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam slican problem i na kraju se ispostavilo da mi je zaglavljena sajla gasa. Proveri sajlu i rucicu za gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komerc24 0 Napisano Maj 7, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan probao sam sve i svecicu sam menjao izgleda da se karika polomila!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 141 Napisano Maj 7, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Otvaraj pa vidi , a pre toga proveri kompresiju , ako ( na gurku ako nemas kurblu)se motor lako okrece , bez otpora , sasvim je moguce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komerc24 0 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna nekog malo strucnijeg da ti to odradi??? iz Zrenjanina???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...