herodikus 3 Napisano Maj 6, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Сад тек видох тему, надам се да ће се Аца брзо опоравити, младеновчани пренесите му мој поздрав. Слажемсе са Марком да не треба да се препуцавате на овој теми... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel bio neko kod Ace? Kako je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 432 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 1474 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Jel decku povredjena kicma ili nije??? Nije i dosta vise sa izmisljotinama. Danas sam se cuo sa njim,dobro je,ovh dana cu u posetu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole 748 1 Napisano Maj 20, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Au bre, svi bolje znaju od mene kako sam pao, i sta sam polomio. Dobro ajde ja znam sta sam polomiio, a to je desna butna kost,naprslo mi je nekoliko rebara i leva kljucna kost. A kako sam pao, ni ja se ne secam bas najbolje tog trenutka tako da ne mozete ni vi da znate... Juce sam dosao iz urgentnog, i to bi bilo to. Hvala ljudima koji si mi pozeleli brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Maj 20, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan A sad lepo da se oporaviš i opet Dukca pod sebe, pa polako! Drž' se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9248 Napisano Maj 20, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3258 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Stole, zelim ti brz oporavak, pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 555 Napisano Maj 20, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak ti zelimo i nadamo se da ces brzo opet menjai brzine . ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti brz oporavak i sto bezbolniji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...