laki 6 Napisano April 29, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan polomio se prilikom stezanja(kad stezem ko maniijak)gde bi mogao da nadjem nov ili polovan za yamahu tt600 ili xt600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Kod Saše iz Trstenika. Zovi ga na 063/835-97-40 ili na 037/715-130 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano April 30, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Laki, izveo sam potpuno istu stvar kao i ti. Curkao je malo, neko je tu mrsio sa silikonom :s pa ja rek'o da dotegnem... :-[ Od sad ne prilazim srafovima bez kilo kljuca. Mozes da ga uzmes kod Saleta ili u 3T. Meni je bas stigao pre neki dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano April 30, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan i kod mene je tu curkalo i ja reko ajd da skinem stavim drugu bakarnu podlosku i da ga zategnem samo sto sam krenuo puce sva sreca plitko je usao pa sam mogao da ga izvadim sad sam stavio samo sraf kao cep da mi ne iscuri ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...