mrxfon 1495 Napisano April 29, 2009 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Da li mogu da vozim samo sa kopijom potvrde da sam polozio A? Polozio sam juce pa treba da teram motor kod majstora a imam samo kopiju potvrde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
murke 0 Napisano April 29, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi kako ti se posreci... mene je zaustavio neki namcor i pisao mi kaznu, doduse to sam posle resio na sudu u moju korist, a imao sam original potvrdu, ali to bese davno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano April 29, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li mogu da vozim samo sa kopijom potvrde da sam polozio A? Polozio sam juce pa treba da teram motor kod majstora a imam samo kopiju potvrde? Po zakonu nemas pravo, opet sto kaze kolega kako ti se posreci. Ako bas moras da ides onda nemoj ici sam. Pa ako milicija krene da zaustavlja neka stane drugar a ti produzi ( bez bezanja, jurcanja i sl.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...