nensy 1263 Napisano Mart 5, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan prepravljen post...dakle 12.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Mart 5, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Nensy 2. dr Bane.. 3. Zille-nbg kod staze 4. Alien (i mozda +1) 5. Goblin Nego, jel mad max isto sto i Asterix ili nije, posto slabo stojim s bajkerskim mestima? I nisam razumeo, u 12h smo na stazi, a mi se nalazimo ranije na uscu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 5, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan ja bre Gobline nish ne citas.... u 12 na uscu i mad max je pored asterixa...neces moci da omasis grupu kineskih motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Mart 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Nensy 2. dr Bane.. 3. Zille-nbg kod staze 4. Alien (i mozda +1) 5. Goblin 6. Fanky Ja juce bio na uscu i bas sam svracao da vidim gde je to, mislim da cemo se snaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Mart 5, 2012 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posto je u 12 na uscu, ja sam od 1 i 10-15 na skretanju za stazu. Samo da napomene, posto je to subota i bice lepo vreme, najverovatnije necemo biti sami na stazi, tako da to imate u vidu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Mart 5, 2012 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi, ako neko ima drugu ideju, neka kaze, ne moramo na stazu ako se nekome ne ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 5, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan idemo na stazuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Mart 5, 2012 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan idemo na stazuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu I obavezno da se naprave zone izletanja sa gomilama snega za svaki slučaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Mart 5, 2012 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gde da nadjemo sneg? Ali ima nisko rastinje pored staze da ublazi eventualne padove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Mart 5, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi, ako neko ima drugu ideju, neka kaze, ne moramo na stazu ako se nekome ne ide Bice kolega sa skuterima, ne znam sta oni misle Jel neko bio na Savskom nasipu, ako moze da opise kako to izgelda. Koja je to vrsta puta, sta ima tu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 5, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan a da se svi lepo nadjemo kod mad max-a pa tamo vidimo ko je sve dosao i odlucimo gde cemo da idemo..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Mart 5, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jes', Fanky i ja smo na skuterima... Meni ne smeta sto je na stazi. Mislim, kada se okupimo, svakako ne mozemo da se druzimo i vozimo istovremeno, tako da, mozemo da se parkiramo, pa ko hoce, moze da se druzi, ko hoce da rola po stazi, neka rola, a najvestiji mogu da, istovremeno, rolaju po krivinama i razgovaraju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Mart 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Od reci do reci se slazem sa drugarem nam Zelembacem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Mart 6, 2012 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Neko je pitao kako izgleda Savski kej, paaaa.... Kej kao kej je ok, ima staza za setnju, splavova, fenserica, kicerica i onih opustenih, ali mi idemo na drugu stranu, ka Galovici, tj ka Ostruznickom mostu, a tamo su livade i livade 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Mart 6, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se ovo sto vidim na slikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Mart 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zube ZELENI aj ostavi neki kontakt telefon da za svaki slucaj ostanemo u kontaktu. Ja sam nasao na netu mapu gde je mad max i mislim da je pored ona brvnara na vodi ustvari restoran, ponovicu sliku sastajanja : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Mart 6, 2012 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nek vecina odluci da li na Savu ili na stazu. Meni je dovoljno sto ste mi izasli u susret sa te 2 lokacije, pa vi izaberite jednu od te dve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Mart 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozda je bolje na Savi pa odatle coporativno svi na stazu, ajde Nensy ti si inicijator ovog skuuupppppaaaaaa mada imamo jos cetiri dana da se dogovorimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Mart 6, 2012 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ne voli guzvu ili tako nesto, bolje je na Savi. Na stazi, tj pored staze nema mesta kao na Savi (sto je nekako i normalno ), tako da se lepo dogovorimo dje cemo. A moze i jedno i drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 6, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan komplikovani ste bre mnogo...samo ortak mi je rekao da nasi sm motori nisu predvidjeni za gavel stazu..... pojavite se svi na uscu u 12 , dogovoricemo se odatle gde cemo..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Mart 6, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam vremensku prognozu i na pet razlicitih mesta, pet razlicitih prognoza . Sve se slazu u jednom, bice 7+1 stepeni celzijusovih, a da li ce biti sunca, kise ili ce, pak, biti samo oblacno, ostaje da vidimo u subotu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 6, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Јел може неки не кинез или бивши кинез да присуствује!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Mart 6, 2012 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Јел може неки не кинез или бивши кинез да присуствује!? ajde, prošvercovaćemo te nekako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Mart 6, 2012 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako ste vi normalni, Bog da me ubije Aj vi se nadjite, pa se onda dogovorite, a meni ce Goblin da javi. Ja cu cekati ka' zapeta puska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 7, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Džoks stavicu te u tank torbu Eto reseno je....vidjamo se lepo u subotu u 12 a Ziletu ce Goblin da javi...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...