Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 9, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma nigde ja ne zurim nego kazem da znamo konkretno sta i kako... nadam se da ce nas za src biti bar 8, ako ne i vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je za SRC Surčin neka se upisuje...Sutra ujutro stavljam predlog za vreme i sačekušu,pa će se dogovaramo... Tj. šta većina odluči...To je valjda OK? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 9, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Blajbinger 2. Zoltan 3. Slayer 4. Ruzica sa ponikom 5. Ziile-nbg 6. Dzax i Bojana (mi oko 2 krecemo sa N.Bgda, zbog nemackog ) A u nedelju dolazimo da se vidimo sa Dzoksom, mozda mi donese i lanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 9, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1. Blajbinger 2. Zoltan 3. Slayer 4. Ruzica sa ponikom 5. Ziile-nbg 6. Dzax i Bojana (mi oko 2 krecemo sa N.Bgda, zbog nemackog ) A u nedelju dolazimo da se vidimo sa Dzoksom, mozda mi donese i lanac [/quote e pa taman pokupite i mene, ja sam na onoj uzbrdici kad krenete ka surcinu... uglavnom, sutra se sve dog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 10, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Polazak u 10.00h ,subota 12.09.2009,sa EuroPetrol pumpe u 61-om bloku. Tu čekamo Ružicu sa Ponikom i Zilleta,ako mu nije mrsko da se podseti blokova… Džax i Bojana (to je ona što isto hoće,samo nije druga ,nego ona prva) će se već snaći… Slayer ,pošto dolazi iz Pazovu,on će nas već naći… Ima oko 35km iz Stare Pazove (Vojka - Krnješevci - autoput - Dobanovci - Surčin). Iz Nove otprilike isto toliko (Batajnica - Ugrinovci - Dobanovci - Surčin). Eto…Stignemo,izedemo uz zajebanciju već sebi kupljene pekarske proizvode, a oko 14.00h raspaljujemo vatru za svinjarije… Jedeš i piješ,šta poneseš,ako ne misliš da pecaš. Nosim: žičicu,rešo,so i biber,'ladno oružje većeg kalibra,par čantri,šatorsko krilo. Častim: ćumur,čaše plastičnjare,kafu i šećer,flašu vode,muziku sa mobilnog…I par informacija za eventualno novonapaljene…Malo li je ??? Pitanja…Predlozi ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 10, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan I još vremenska prognoza...Mada ovi naši nisu u stanju da pogode ni onu od juče ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Septembar 10, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan E aj mi daj mapu gde je taj SRC nisam bio nikada. Znam da ima negde u temema ali da ne trazim Da ne lutamo mlogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e ovako, posto ja imam ispit u subotu u 10, a zavrsicu ga brzo, nadam se da nije problem da se uklopim sa dzaxom i bojanom, pa da dodjemo svi zajedno... evo sta cu ja ponet: cumur (je*es zicu bez toga), alat za klanje, neko hladno pice, jos plasticnih casa, a ako nam nesto zafali, pa jbg, ja zivim na 10-15min od SRC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 10, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan E aj mi daj mapu gde je taj SRC nisam bio nikada. Znam da ima negde u temema ali da ne trazim Da ne lutamo mlogo A da pregledaš gornji post,a ??? El si se ti malo zaljubiška u onu što hoće,a nije ona druga,nego ona prva? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 10, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan e ovako, posto ja imam ispit u subotu u 10, a zavrsicu ga brzo, nadam se da nije problem da se uklopim sa dzaxom i bojanom, pa da dodjemo svi zajedno... evo sta cu ja ponet: cumur (je*es zicu bez toga), alat za klanje, neko hladno pice, jos plasticnih casa, a ako nam nesto zafali, pa jbg, ja zivim na 10-15min od SRC Šta ćeš bre ti da poneseš???...Voliš da se dupliraš,il šta ??? Il te mrzi da čitaš gore napisano ??? Šta je bre ovo s ovom studentarijom ??? ??? ???...Svi su odlepili od, il zaljubiške,il holesterola! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e, ajde da napravimo ovakav dogovor za SRC u subotu 12.09. prva tura neka ide u 10, a druga neka bude za one koji ne mogu da stignu i da krene u 14h sa europetrol pumpe u 61.bloku. jel moze? e samo treba da se unapred dogovorimo ko ce kad da ide da neko ne bi bio zaboravljen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e ovako, posto ja imam ispit u subotu u 10, a zavrsicu ga brzo, nadam se da nije problem da se uklopim sa dzaxom i bojanom, pa da dodjemo svi zajedno... evo sta cu ja ponet: cumur (je*es zicu bez toga), alat za klanje, neko hladno pice, jos plasticnih casa, a ako nam nesto zafali, pa jbg, ja zivim na 10-15min od SRC Šta ćeš bre ti da poneseš???...Voliš da se dupliraš,il šta ??? Il te mrzi da čitaš gore napisano ??? Šta je bre ovo s ovom studentarijom ??? ??? ???...Svi su odlepili od, il zaljubiške,il holesterola! e izvinjavam se, procitao sam, ali sam zaboravio... dobro, onda cu poneti neko mesiste da se malo odusevite (domaca proizvodnja), neko hladno pice i nesto desert hahahahahhahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 10, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Eto ,rešeno...Ko je za 10.00h,zna gde i kad...A ko je za 14.00h,nek se dogovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e, samo jedno pitanje, mi koji idemo u 14h, gde se nalazimo sa vama ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Septembar 10, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoricemo se mi jos, Zile poslao sam ti pp... Cujemo se veceras. odoh da radim nesto korisno pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 10, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan e, samo jedno pitanje, mi koji idemo u 14h, gde se nalazimo sa vama ??? Zille majstooore,care i legendo!!!...Ja tebe obožavam ;D Mi koji se nalazimo na pumpi u 10.00h,čučaćemo na istoj do 14.00h dok se vi ne pojavite... :o A možda budemo i u SRC-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 10, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se sto vam ne crtam hahahahahha mislio sam gde cemo se tamo naci blajbi, a nisam mislio da nas cekate na pumpi src nije bas malo mesto, pa sam zato pitao inace, hvala na komplimentima ;D Kartu imate u prethodnom postu,samo pratite putić koji vas vodi do jezera,i nabasaćete pravo na nas ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 1. Blajbinger 2. Zoltan 3. Slayer 4. Ruzica sa ponikom 5. Ziile-nbg 6. Dzax i Bojana (mi oko 2 krecemo sa N.Bgda, zbog nemackog Smeško ) 7. markodjurovic u 10 ce valjda nadje tu pumpu Dzax malo ti je rano za plavi most ccccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e da kad smo vec kod te pumpe, to vam je na kraju ulice jurija gagarina sa desne strane, zuto zelena pumpa... ako se izgubite, samo pitajte za tu pumpu u 61. bloku, poznatija je kao pumpa sunce, tako se pre zvala, pa je tako pamte u kraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 10, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo me, drugari, stigoh nocas kasno, malo se zadrzao uz put tu i tamo ;D 1. Blajbinger 2. Zoltan 3. Slayer 4. Ruzica sa ponikom 5. Ziile-nbg 6. Dzax i Bojana (mi oko 2 krecemo sa N.Bgda, zbog nemackog Smeško ) 7. markodjurovic u 10 ce valjda nadje tu pumpu Wink 8. lord_oblivion (ali idem u drugu grupu od 14h) Ponecu nesto mesista i hladno oruzje za borbu protiv istog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan grupa se poveceva, samo se dodajte na spisak... a sutra uvece cemo napraviti konacan spisak za obe grupe da bi znali ko sve ide i kad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 10, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu isto verovatno doci sa drugom grupom jer sam zauzet pre podne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 10, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu isto verovatno doci sa drugom grupom jer sam zauzet pre podne. Cucemo se jos sutra u toku dana,ako uspem da odem sa posla u subotu Jesi voljan da se vucemo 50-60kmh? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 10, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika koje sam obecao : Znaci, selo je u podnozju brda sa prve slike, 4 km udaljeno od AR. Plac i kuca su skoro pa na vrhu, pogled sa prve slike govori sve Od Beograda je oko 75-80km autoputem preko Mladenovca, oko 100km nesvakidasnje uzivancije ako se ide avalskim, preko Sopota i Ranilovica, koji preporucujem najiskrenije Na trecoj slici je kuca kojom bismo se posluzili u slucaju nocenja. Na cetvrtoj slici je prostor za off a s druge strane brda je tek :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...