Jump to content

Moto Zajednica

auspuh(izduv) za CBR1000f

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 448 postova
  • Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :)

potreban mi je top koji bi odgovarao za  cbr 1000f ...ne moraju biti fabricki. znaci ili par za 4u2 ili jedan za 4u1

Robert iz Ade ti moze napraviti za smesne pare.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

potreban mi je top koji bi odgovarao za  cbr 1000f ...ne moraju biti fabricki. znaci ili par za 4u2 ili jedan za 4u1

Robert iz Ade ti moze napraviti za smesne pare.

Upravo tako, a i vrh je kvalitet

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

ajde neka mi neko ostavi na pm njegov broj....

024853830

Trazi Roberta. Zovi ujutu do 12h ili posle 18h.

Ja mislim da bi na tvoje motorce legao karbon ovav.

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Jel to RSV zamenjen za CBR?

aham....

jos jedno pitanje....da li je neko imao iskustva sa prepravkom 4u2 na 4u1......prethodni vlasnici su to nesto zdbrzili pa me interesuje da li to uopste moze tako? naime od pocetka 4 grane se spajaju u 2 i onda te dve se spajaju u jednu racvu koja ih opet deli na dve i na njih se stavljaju topovi. prethodni vlasnici su jednostavno zacepili jedan izlaz iz te racve a na drugu stranu stavili veci top. Da li je to dovoljan izlaz ili mora ta racva da se izbaci i stavi veca cev koja ce direktno ici na top?

• Drug član, 1423 postova
  • Motocikl: Honda CRF300L

aham....

jos jedno pitanje....da li je neko imao iskustva sa prepravkom 4u2 na 4u1......prethodni vlasnici su to nesto zdbrzili pa me interesuje da li to uopste moze tako? naime od pocetka 4 grane se spajaju u 2 i onda te dve se spajaju u jednu racvu koja ih opet deli na dve i na njih se stavljaju topovi. prethodni vlasnici su jednostavno zacepili jedan izlaz iz te racve a na drugu stranu stavili veci top. Da li je to dovoljan izlaz ili mora ta racva da se izbaci i stavi veca cev koja ce direktno ici na top?

Nekao mi poznata ta prepravka, jel mozda ima izduv od Kawasakia? Ako je to ta onda su vlasniku izogorele original cevi pa je privremeno stavio taj Kawin izduv a prepravku je uradio tako jer mislio da jednoga dana vrati original izduve 4 u 2. Po meni je bolje odraditi kod dobrog majstora 4 u 1 i izbaciti racvu ako nemas namere da jednog dana vracas 4 u 2.

aham....

Nekao mi poznata ta prepravka, jel mozda ima izduv od Kawasakia? Ako je to ta onda su vlasniku izogorele original cevi pa je privremeno stavio taj Kawin izduv a prepravku je uradio tako jer mislio da jednoga dana vrati original izduve 4 u 2. Po meni je bolje odraditi kod dobrog majstora 4 u 1 i izbaciti racvu ako nemas namere da jednog dana vracas 4 u 2.

jesu izgoreli stari topovi ali nije kawasaki izduv...izduv je od najstarije cbr 900rr ali je prilicno prigusen. imam osecaj da motor ne moze da izbaci dovoljno gasove kroz njega i da nema punu snagu, a zvuka tako reci i da nema

Cuje se solidno  ???  :-\ Pa ti si mi upalio alarm pre neki dan na autu kad si prosao sa Hondom,uplasio si me bre  :P

SALIM SE MALO  :D

jbg vidi sa svojim batom...on mi je prodao top....za te pare sam mogao da kupim i normalan :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja