srka 2 Napisano Novembar 2, 2006 In memoriam, 87 postova Lokacija: Novi Sad-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, kao prvo zanima me gde ovo cudo ima da se kupi, i koliko dodaje snage motoru??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2227 Napisano Novembar 2, 2006 Vlasnik sajta, 5389 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan To se najlakse nalazi na americkom sajtu www.ebay.com . Kosta oko 280 - 300$ zavisno od isporuke i modela naravno... Sto se snage tice, sve zavisi od mape koju ucitas. Uglavnom se PC koristi da bi se povecao obrtni moment i izravnala kriva obrtnog momenta. I ja razmisljam dal da kupujem to za mog VTR-a, al sve mi se cini da bi to bilo bacanje para, jer i tako imam podosta obrtnog momenta zbog V2 masine. Mislim da ni tebi to ne treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Novembar 2, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Ako trkas, stavi :!: Ali stavi i sportske vazdusni filter, i minimum top. Ako ne trkas ne moj da stavis. Na r1 su stavili (casopis Superbike), i merili su snagu. 3ks su dobili :!: :!: :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srka 2 Napisano Novembar 2, 2006 In memoriam, 87 postova Lokacija: Novi Sad-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan U je, nemoze nikako ovde negde da se nabavi? Gledao sam ne ebuy-u, ima ih ali nema za moj motor.Za moju Cagivu odgovara Power Commander II. Imam i mape i sve, samo nemogu njega da nabavim. Znam da je bacanje para, ali ako nesto volim, to je da izvucem maximum iz masine. A Dynojet(firma koja proizvodi PC) garantuje da se sa PC-om moze izvuci 95% snage iz masine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 2, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je bacanje para' date=' ali ako nesto volim, to je da izvucem maximum iz masine.[/quote'] Pa sto ne kupi neki sportski motor pa na njemu izvuces maximum? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zsitum2 0 Napisano Novembar 2, 2006 U prolazu, 24 postova Lokacija: VINKOVCI Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema je dobro protrešena na www.motori.hr - Power Commander Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2227 Napisano Novembar 2, 2006 Vlasnik sajta, 5389 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema je dobro protrešena na www.motori.hr - Power Commander Dobro je protresena na jos milijardu drugih foruma, sto ne znaci da ne treba ovde da diskutujujemo Hvala u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Novembar 3, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan U je' date=' nemoze nikako ovde negde da se nabavi? Gledao sam ne ebuy-u, ima ih ali nema za moj motor.Za moju Cagivu odgovara Power Commander II. Imam i mape i sve, samo nemogu njega da nabavim. Znam da je bacanje para, ali ako nesto volim, to je da izvucem maximum iz masine. A Dynojet(firma koja proizvodi PC) garantuje da se sa PC-om moze izvuci 95% snage iz masine.[/quote'] Ako hoces, stavi. Ali i filter za vazduh izmeni, za neke sportske (K&N). Moze i Full Trottle iz foruma, da te nabavi iz Amerike. http://bjbikers.com/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=217 Ili zovi ovaj broj: 024-812-329 Zove se Guljas Caba, on moze da nabavi iz austrije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Novembar 3, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i koliko dodaje snage motoru??? ne dodaje snagu, ili je dodaje toliko da je to zanemarljivo, tako da - ne dodaje snagu. PC ne sluzi tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 3, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan snagu dodajesh auspuhom i filterom , a onda stavish power commander koji ti mapira dovode goriva i bla bla bla i sve ti namjesti da shtela kako treba ukratko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Novembar 3, 2006 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan snagu dodajesh auspuhom i filterom ' date=' a onda stavish power commander koji ti mapira dovode goriva i bla bla bla i sve ti namjesti da shtela kako treba ukratko[/quote']Bas tako, ovo je bilo pravim recima. Ja sam stavio na moj motor AKRAPOVIC+ K&N+Powercommander i sa svim tim sam dobio 7ks(izmerenih na DYNOJETu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zsitum2 0 Napisano Novembar 4, 2006 U prolazu, 24 postova Lokacija: VINKOVCI Prijavi odgovor kao problematičan www.dzt-power.de/gsxr1300-03turbo.html uspoređivan je jedanteisti motor u tri verzije... vrijedi pogledat ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Novembar 5, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan www.dzt-power.de/gsxr1300-03turbo.html usporeðivan je jedanteisti motor u tri verzije... vrijedi pogledat ! Ja poznajem coveka. Nekoliko puta trkali smo zajedno u Madarsku prosle i predprosle godine. Treba da znate, da je najveci majstor za tuning. I zbog toga, i najskupje. Samo ruke kosta 150 euro na sat :!: :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...