Aca035 36 Napisano April 25, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Doslo vreme da se guma menja ;D U pitanju je motor Yamaha Fazer s2 i posto nisam neki strucnjak za gume pa mi preporucite.... Koje gume i kog proizvodjaca i koja im je okvirna cena : Posto mi nude neke ali su proizvedene 2006 da li to ima veze?? Imao sam losa iskustva sa Michelin Pilotom koje su proizvedene cini mi se 2005 godine...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano April 25, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Doslo vreme da se guma menja ;D U pitanju je motor Yamaha Fazer s2 i posto nisam neki strucnjak za gume pa mi preporucite.... Koje gume i kog proizvodjaca i koja im je okvirna cena : Posto mi nude neke ali su proizvedene 2006 da li to ima veze?? Imao sam losa iskustva sa Michelin Pilotom koje su proizvedene cini mi se 2005 godine...... Ista radnja gde je popust za Spidi... Pozovi i vidi... Sveze su, 2009... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G@rfild223 0 Napisano April 25, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan druze idi u jamaha platner tamo imas sve i gume i opremu za motore prvi moto centar u evropi koji ima sve na jednom mestu.....to ti je prekoputa dusanovacke pijace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano April 25, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan gde tacno na dusanovcu ? ...preko autoputa ili na strani pijace ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano April 25, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan a konkrektan model?koje gume da gledam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano April 25, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan druze idi u jamaha platner tamo imas sve i gume i opremu za motore prvi moto centar u evropi koji ima sve na jednom mestu.....to ti je prekoputa dusanovacke pijace Kad nisam pao sa stolice od smeha, pa jel si ti bio u nekoj prodavnici u Evropi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2118 Napisano April 25, 2009 Skuteras, 3709 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sa kojim pilotom si imao losa iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano April 25, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Sa kojim pilotom si imao losa iskustva Michelin pilot power....Pocele su da izlaze zice i bukvalno je bilo na stotine malih rupica gde je ispustala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G@rfild223 0 Napisano April 25, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan iskreno ...jesam ali tako neki tvdre kao extra radnja i u nekom casopisu sam citao ......preko pijace pise velikim slovima jamaha platner tu sve zivo imas za yamahu....ali sho se tice prodavnice nije najbolja u evropi ima i boljih mnogo boljih..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Air 1 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: BG-Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da niko ne zamera ako se "ubacim" u temu i pitam a koju biste MENI gumu preporucili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano April 28, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da niko ne zamera ako se "ubacim" u temu i pitam a koju biste MENI gumu preporucili? Bilo koju u dimenziji.... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=12606.0 ako baš hoćeš da bacaš pare kao ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano April 28, 2009 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan iskreno bih ti preporucio metzeler ili rossi vrh su imam metzeler na hondi 2 meseca dok se vozim imam osecaj kao da sam promenio ne samo gume nego i plocice i diskove itd... nikad bolje... malo su skuplje al jbg... bolje kvalitet nego... sa srecom... ja sam ih uzeo preko kocke, on mi servisira tako da to je to pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 28, 2009 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Jeste jeste taj pilot pover neznam ni ko ih pravi totalni krs od gume, cuo sam da ih u Pirotu prave po nekoj licenci. :-X Ja bih ti preporucio one koje fabricki stavljaju na gs-a, sigurno su najbolje po svemu. ;D Pazi kad su Evan i Carli isli sa njima na put oko sveta! Ekstra-vrh brate! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 28, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pilot Power krsh od gume? Ne znam ze te Pirotske, i doduse ja koristim 2ct varijantu istih i nemam rijeci. Jedino sto malo krace traju (5-6000 max). Pilot Road 2ct bih ja na svog fazera stavio, kad bih ga imao. Traju duze, a isto su mekse tatrane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano April 29, 2009 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Reko da se nadovezem,da ne otvaram novu temu.Da li uzeti metzeler m3 ili dunlop qualifier ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan El moze neko da stavi iskustva koja je imao sa dunlop qualifier rr...Posto cu tu gumu najverovatnije uzeti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Jeste jeste taj pilot pover neznam ni ko ih pravi totalni krs od gume, cuo sam da ih u Pirotu prave po nekoj licenci. :-X Ja bih ti preporucio one koje fabricki stavljaju na gs-a, sigurno su najbolje po svemu. ;D Pazi kad su Evan i Carli isli sa njima na put oko sveta! Ekstra-vrh brate! Ovo je sala,za neupucene..zar ne? Potrosio sam 2 para Pilot Powera 2ct i sad narucujem 3-ci..toliko o tome sta mislim o toj gumi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne kaze da je to losa guma...Jednostavno je bila neka serija katastrofa....Licno sam gledao kako relativno novoj gumi izlaze zice i kako se stvaraju sitne rupice itd itd itd itd......Progooglao sam i video jos slicna iskustva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano April 30, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan To je bila jedna serija i ja sam je zakacio, ali, to je Michelin povukao i odmah davao zamjenu ili povracaj novca. Ja sam ih odmah vratio i zamjenio. Ako si ih kupio kod zvanicnog dilera morao ti je ponuditi tu opciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 30, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je bila jedna serija i ja sam je zakacio, ali, to je Michelin povukao i odmah davao zamjenu ili povracaj novca. Ja sam ih odmah vratio i zamjenio. Ako si ih kupio kod zvanicnog dilera morao ti je ponuditi tu opciju. Kad je to bilo? I koji su znaci raspoznavanja? Imam jednu novu u garazi i treba da je montiram ovih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano April 30, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Prije dvije godine, odnosilo se na prednje PP 2CT iz francuske cini mi se. Na Michelin-ovom sajtu su postavljeni svi serijski brojevi. Ako si kupio gumu mladju od dvije godine (a ja se nadam da si kupio mladju od 6 mjeseci ), neces imati taj problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Guma je bila starija i dosla mi je uz motor.A posle da jurim gde je kupljena guma pa ja da idem nisam hteo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 30, 2009 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Jeste jeste taj pilot pover neznam ni ko ih pravi totalni krs od gume, cuo sam da ih u Pirotu prave po nekoj licenci. :-X Ja bih ti preporucio one koje fabricki stavljaju na gs-a, sigurno su najbolje po svemu. ;D Pazi kad su Evan i Carli isli sa njima na put oko sveta! Ekstra-vrh brate! Ovo je sala,za neupucene..zar ne? Potrosio sam 2 para Pilot Powera 2ct i sad narucujem 3-ci..toliko o tome sta mislim o toj gumi Apsolutno tacno, zato sam i stavio one smajlije. Pilot Power 2ct je vrhunska guma i ko ima finansijske mogucnosti nema sta puno da razmislja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 30, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prije dvije godine, odnosilo se na prednje PP 2CT iz francuske cini mi se. Na Michelin-ovom sajtu su postavljeni svi serijski brojevi. Ako si kupio gumu mladju od dvije godine (a ja se nadam da si kupio mladju od 6 mjeseci ), neces imati taj problem. 5108 - znaci predzadnja nedelja 2008. Da nije malo pretjerano max 6 mjeseci? Ja sam uvijek pazio da je do 1 godine. A ti Vladimire malo vise tih smajlija sledeci put... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano April 30, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Da nije malo pretjerano max 6 mjeseci? Ja sam uvijek pazio da je do 1 godine. To je ok, ali je neko pravilo kada se kupuje guma da bude mladja od 6 mjeseci jer je rok trajanja gume 3 godine. Svi prodavci koji prodaju nove gume imaju obavezu da isporuce mladje od 6 mjeseci ili moraju to naglasiti i dati popust na iste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...