Cope 215 Napisano Octobar 31, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi spao pogonski lanac u gradu u vožnji. Ulazim u desnu krivinu i dodajem gas, kad èujem tup, krk, i motor stade. Odma sam znao šta je jer je bio još letos za zamenu. Sva sreæa pa je bio suv i nisam se mnogo umastio kad sam ga vraæao golim rukama Namestim ga i provalim da se jadan sav izdeformisao u svim pravcima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 31, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Eto mi o vuku na tebi lanac na putu...... Jel vidis da je dobro ne mazati lanac redovno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Octobar 31, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Zamisli da si seljak ko ja, da znas da ti je lanac labav i opusten i da ti onda, naravno, spadne na Ibarskoj u majccini...mastan i dobro nauljen...xexe:) You lucky lucky bastard:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 31, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Bas cudno da je spao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Octobar 31, 2006 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan onaj nov lanac si uspeo da sjebes...ne verujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Octobar 31, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Kol`ko trazis $ za motor bez lanca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 31, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno æu da naruèim D.I.D. komplet. Prednji 15, zadnji 47 (dva zuba više nego moj fabrièki) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Octobar 31, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Spao lanac, znaci mazis ga. Da ga ne mazis verovatno bi puk'o a? :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 1, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Spao lanac' date=' znaci mazis ga.Da ga ne mazis verovatno bi puk'o a? :wink:[/quote'] Ipak je to samo 44 konjiæa snage isporuke na zadnjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Novembar 2, 2006 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Idi kod Chika Crnog da ga zbudzi, da ga nabaci za zawati :fcab: :fcab: :fcab: :fcab: :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Novembar 14, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Ej šefe, da tebi spadne lanac, neseeeeee missim ooooo! Evo uštinuo sam se da provjerim da ne spavam :shock: :shock: ! Dobra je i Regina ako nema DID, èuo sam da ne spada :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 15, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ej šefe' date=' da tebi spadne lanac, neseeeeee missim ooooo! Evo uštinuo sam se da provjerim da ne spavam :shock: :shock: ! Dobra je i Regina ako nema DID, èuo sam da ne spada :!:[/quote'] Našpanovao sam osovinu do kraja i sad raaaadi, aali zubi su toliko mali i iskrivljeni da lanac više nema zašta da se uhvati. Najviše podseæa na testeru cirkular Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Novembar 15, 2006 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Našpanovao sam osovinu do kraja i sad raaaadi' date=' aali zubi su toliko mali i iskrivljeni da lanac više nema zašta da se uhvati. Najviše podseæa na testeru cirkular [/quote'] Leto je za voznju idalno a zimi brate posto ne mozes da vozis i hladno je a ti lepo sad iskoristi svoju 'pilu' u druge svrhe pa pilaj drva sa njom. PS cope jer bi ti prodavao taj dvoj dual-purpose bas mi treba tako neka stvarcica 2in1 :supz: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Novembar 15, 2006 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan ..a zimi brate posto ne mozes da vozis i hladno je.. Auu Cope shta ti je reko za kewu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 15, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan ..a zimi brate posto ne mozes da vozis i hladno je.. Auu Cope shta ti je reko za kewu Ne zna deèko' date=' mlad je, oprošteno mu je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Novembar 15, 2006 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan ..a zimi brate posto ne mozes da vozis i hladno je.. Auu Cope shta ti je reko za kewu Ne zna deèko' date=' mlad je, oprošteno mu je. ...koja je ovo sprava??? deluje mi kao nesto novije a opet jel ono vazdusno ladjenje ili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 15, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan ..a zimi brate posto ne mozes da vozis i hladno je.. Auu Cope shta ti je reko za kewu Ne zna deèko' date=' mlad je, oprošteno mu je. ...koja je ovo sprava??? deluje mi kao nesto novije a opet jel ono vazdusno ladjenje ili... Yamaha TTR600 - Legenda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Novembar 15, 2006 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Opako izgleda sa onim gumama...eh, eh ti off road motori... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Novembar 15, 2006 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan hhehheh zimske charolije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...