Bax_89 0 Napisano Octobar 31, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Octobar 31, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Novembar 1, 2006 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosla! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1051 Napisano Novembar 1, 2006 Ne silazi, 5476 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Novembar 1, 2006 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla! Veliki pozdrav za trebinje. Ja sam se kod vas krstila. Imam puno dragih prijatelja tamo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Novembar 1, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Da nije i ova dgarica muško? :oops: :oops: :oops: Mislim ako je Cveta , zašto nebi i Dragica, ovaj...... Pa dobrodošao Dragice nadam se da æeš se dobro osjeæati na forumu ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Novembar 2, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno, kada se neka djevojka pojavi ima najvise pozdrava. valjda smo ljubazni :oops: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Novembar 2, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan tako je..................... neæemo više pozdravljati cure :twisted: ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Novembar 3, 2006 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno' date=' kada se neka djevojka pojavi ima najvise pozdrava.valjda smo ljubazni :oops:[/quote'] Ili ste ljubazni ili je nesto drugo u pitanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 3, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan evo ja cu biti pametan hehheheheh pa cu reci za mene si dragice drug eto dobro doshla, i kao shto svima kazem pamet u glavu kacigu na istu ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Novembar 3, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja šta barabe hoæe, ovamo se prave ljubazni a zapravo žele........... žele da ti otmu motoooor :twisted: ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Novembar 3, 2006 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan evo ja cu biti pametan hehheheheh pa cu reci za mene si dragice drug eto dobro doshla' date=' i kao shto svima kazem pamet u glavu kacigu na istu ![/quote'] Jesi pametan i zato veliki pozdrav za tebe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Novembar 3, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno' date=' kada se neka djevojka pojavi ima najvise pozdrava.valjda smo ljubazni :oops:[/quote'] Ili ste ljubazni ili je nesto drugo u pitanju. jes' jes',to drugo je u pitanju,kad ti ja kazem. Swe su ti to mamgupi... Pozdraw i dobro doshla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Novembar 4, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Ašta je to "to drugo" :? :? :? :? :?: Da niiijeeeee :?: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Novembar 4, 2006 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Ašta je to "to drugo" :? :? :? :? :?: Da niiijeeeee :?: Pa sam si rekao, zele da mi otmu motor. A ja ga nedam! Nikome! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 4, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla Dragica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Novembar 4, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Uh jeb............. toga sam se najviše i plašio :x :x platiæe zlikovci! Dobiæe oni svoje to jest` šipak. Grmph puf pant, tvarf gvarf kof tanti ne mooooool :!: I naravno saug Dragice, sad konaèno vjrujem da je cura došla na forum. Prije su nam podvalili drugara koji se zove Cveta, a ja mislio....... ode motor. :oops: :oops: :oops: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...