balkanlover70 690 Napisano April 22, 2009 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan pozz svima.ne znam da li vec postoji ova tema ali kako i sam naslov kaze radi se o regleru napona za Afriku Twin RD 04 iz 1992.god.zna li neko gde se noze naci,nov ili polovan ,i po kojoj ceni? ujedno voleo bih da upitam da li postoji neki drugi regler,od nekog drugog motora(na Italijanskim forumima prica se da su regleri od X9 i Dukca veoma slicni)i da li je neko uspeo da "preradi" kontakte. unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 22, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj Josku http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&action=profile;u=305 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 91 Napisano April 24, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan Imam nov, original, 130 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano April 24, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan U Bataji ima čovek koji ih prodaje (radi i opremu, motore, snabdeva servise delovima...), kolegi je za VFR-a prodao Ducati regler za 6000 (fercera odlično), iskopaću broj sutra pa javljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...