TOUCUTTER71 189 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedan problemcic,na Mom GSF650 k8 (ubrizgavanje)se pocelo javljati blago curkanje da li'kondenzata ili vec cegaali je neko gorivo sigurno jer se tako "oseca",na mestu gde tuba u kojoj su valjda leptirasta tela ulazi u gumeni usisnik,nije nishta strashno ali ruzi motor(prljaj ga ) i voleo bih da znam da li je to bash normalno(po svoj logici,ne bi trebalo,da su napravili da kondenzat curi na "engine" ali evo detaljne slike sa opisom shta i gde,,maki druze ovo je za tebe slika,poshto posedujesh isti motorcik'l Fala u napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano April 22, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Nemam slicnu pojavu. Vidi dal je gorivo ili voda i sta vec, samo mi ne ide u glavu kako bilo sta od toga tu da dospe u toj meri da kaplje... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 23, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Meni ne kaplje okolo ali sam primetio da se skuplja pomalo na tom mestu gde ti je izvor. Imamo isti motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 23, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Gurni prst u to sto ti se skupi, pa omirisi ( dal je benzin ili ulje ), protrljaj izmedju prstiju, dal je masno ko ulje , ili je voda ( antifriz ), pa si vec na pola puta do resenja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...