Jump to content

Moto Zajednica

Curkanje...ili

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 303 postova
  • Motocikl: Suzuki GSF650S

Imam jedan problemcic,na Mom GSF650 k8 (ubrizgavanje)se pocelo javljati blago curkanje da li'kondenzata ili vec cegaali je neko gorivo sigurno jer se tako "oseca",na mestu gde tuba u kojoj su valjda leptirasta tela ulazi u gumeni usisnik,nije nishta strashno ali ruzi motor(prljaj ga ) i voleo bih da znam da li je to bash normalno(po svoj logici,ne bi trebalo,da su napravili da kondenzat curi na "engine" ali evo detaljne slike sa opisom shta i gde,,maki druze ovo je za tebe slika,poshto posedujesh isti motorcik'l ;)

Fala u napred

post-5183-12879030097034_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Nemam slicnu pojavu. Vidi dal je gorivo ili voda i sta vec, samo mi ne ide u glavu kako bilo sta od toga tu da dospe u toj meri da kaplje...  ???

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Gurni prst u to sto ti se skupi, pa omirisi ( dal je benzin ili ulje ), protrljaj izmedju prstiju, dal je masno ko ulje , ili je voda ( antifriz ), pa si vec na pola puta do resenja .

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja