stevo 58 Napisano April 22, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan sta mi mozete reci o ovom motoru kakav je da li je tezak lak, mali , veliki , da li trazi previse servisa kako mi kazu , i kakve su to masine , ja sam nasao jedan covek mi ga prodaje u super stanju presao 18 000km veoma povoljno pa me zanimaju vasa misljenja , a motor je 98 godiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je ovo OFF nemam iskustva sa dukcem,ali mi jedno ne ide zajedno,kombinacija dukac(italijan)-povoljno,mala kilometraza,9 godina star,sorry za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4760 Napisano April 22, 2009 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko si visok, ali jedan drugar ima bas Monstera 600 i sedeo sam na njemu. Uopste nije za visoke ljude. Ja sam 188. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6674 Napisano April 23, 2009 Ne silazi, 6553 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Sto se dimenzija tice,kratko receno mali motor.Kad se pojavio bas su se ljudi primili,super sprava za pocetnike,ali... Ti su prvi modeli imali puno decijih bolesti,narocito elektrika.Odrzavanje obavezno po propisu inace zna mnogo da boli glava.NEMA BUDZENJA Dukati je sprava za zaljubljenike,pa ako ti treba "nesto" da se vozis,nemoj da ga uzimas koliko god da je povoljno.Ko ne plati na mostu,plati na cupriji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano April 24, 2009 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan ih,bre Pronto,sto zaplasi coveka? pa on je samo lepo pitao KAKAV je motor? ja ga licno NE VOLIM ali sam cuo dosta dobrog a i loseg o njima-recimo da su mnogo osetljivi,da traze preciznost,nisu za duzu voznju u dvoje ali u isto vreme su lako upravljivi,imaju "lepu" serijsku opremu...... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6674 Napisano April 25, 2009 Ne silazi, 6553 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ja volim da kazem kako jeste.To je ipak samo moje vidjenje.Uz svo duzno postovanje prema srpskim majstorima,u nasoj zemlji jos nije sazrelo za neke stvari (iako smo na dobrom putu).Citam kako se ljudi muce ponekad i sa sitnicama (npr. lancanik).Budzi se do iznemoglosti Pre neki dan dos'o momak sa jednim takvim,ne pokazuje gorivo.Crkla sonda (u plasticnom kucistu),stara napolje,nova unutra 80 evara i svima lepo.Da tako nesto kazes Srbinu,postao bi ti smrtni neprijatelj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...