Dr.Jericho 82 Napisano April 22, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje se jakna Vcan racing sa mekim protektorima na sve strane, jakna je kao nova (skoro sam je kupio) ali su mi stigle kazne u iznosu od 70.000 dinara pa moram da prodam neke stvari... velicina je L i savrsena je za nekog ko ima 183 cm i 75kg-87kg Cena jakne : 60e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano April 22, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan e jbga ja sam visok 168 verovatno bi mi bila velika al imam 78kg ;D inace odma bi je kupio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano April 22, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako navracas do Bg-a budi slobodan da se javis i da je probas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano April 22, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan crni sine pa sta si uradio za tolke pare!! al te oglobishe! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano April 23, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa.... svasta brda puta ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
macak011 0 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 61 Motocikl: Honda VFR 750F RC24 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam malo xL, al' ima da se uvucem u nju, pa makar crk'o! Nema vise piva i bureka, kupujem!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano April 23, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan svu srecu zelim novom vlasniku....moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratko 1 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: SOMBOR Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan macak mislim da sam te preduhitrio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano April 23, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan sto je dobra jakna!!! gde je kupljena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...