uff 13 Napisano April 19, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Oko 18h kod ade momak sa devojkom na nexusu stoji na raskrsnici dok je crveno svetlo I u trenutku otvaranja semafora sa njegove desne strane polece stariji covek na keway outlook-u I sece (zakacai) ih skrecuci levo ispred njih. Momak I devojka padaju sa nexusa a “gospodin” nastavlja dalje kao da se nista nije desilo. I tako bi I bilo da ga neki momci koji su takodje stajali na semaforu na burgmanu nisu sustigli (kod omv-a) kad su videli da je pobegao. Takodje su zaustavili I policijsko vozilo koje je bilo u prolazu da im objasne sta se desilo. Tu ih mi vidimo kad smo izlazili sa pumpe I posto su svi ok samo povezemo devojku nazad do mesta nesrece. Na nexusu polupane plastike ali vazno je da ni vozacu ni suvozacici nije nista. I posle kazu da ovi sa jacim motorima i klinci divljaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano April 19, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se prijavim ;D Vozio sam sa uff-om i jos jednim momkom (zaboravih mu ime :'() Decko sa Nexusom vidno besan, sva sreca on i devojka nepovredjeni . Covek na skuteru jedno 50-ak godina da covek ne poveruje Nije nam dovoljno sto nas ovi u kolima kupe kako stignu, sad jos moramo da se pazimo i "ozbiljnih" ljudi na skuterima :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 19, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je sto se sve dobro zavrsilo, jedino kad ste sve slikali, trebali ste i tog " gosprdina " da slikate, i da stavite ovde njegovu sliku da znamo koga treba izbegavati ! Il bar da ste mu tablicu uslikali ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano April 20, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Kaubojstina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano April 20, 2009 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav matori bezobrazno bezobzirni magarac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano April 20, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je pa ima dobrih ljudi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 21, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mene u subotu lik na parkingu udari svojim pezo-om u moj bmw dok je isao u rikverc iako je gledao u retrovizor! Valjda gleda i vozi dok ne cuje bum tras i onda zna da je dosta. Ja bio u radnji pored i izlazim ispred ne verujem i pitam ga pa gde gledas i prilazim kolima da vidim stetu a on pun gas i ode.. Lik iz radnje kaze vidi ga magarac ladno pobeze.. em se parkirao nepravilno em te udario em pobegao da ne poverujes. Vozac tog pezoa neki matorac od bar 50 godina kao ovaj na skuteru a mozda je i stariji.neznam sta ti ljudi misle da se tako ponasaju kad su im refleksi ko kod mrtvog konja? Dal je bio pijan pa pobegao,dal se uplasio da cu da ga bijem,ili je se samo pravio lud kao nije ni primetio sta se desilo.. Branik mi je spao sa nosaca i malo oguljen (njegova farba je ostala na mom braniku) nije strasno pa nisam hteo da se zajebavam i cekam policiju 2-3 sata iako sam imao svedoka. Malo falilo da ga pojurim ali rekoh tako mogu da napravim jos gore sranje da ga prebijem a mator je pa da rikne ili da udarim nekog jureci ga. Pa sam mu zapisao br tablica i iskulirao. Ce ga nadjem pa ce pricamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano April 21, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ako treba pomoc oko "price" javi da ti pravim drustvo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano April 21, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je strasno! Nemam reci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano April 22, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Zene imaju klimax, tj. menopauzu kad totalno polude, a muskarci (kao ovaj na skuteru) krizu srednjih godina .. to je jedino razumno objasnjenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Uff,brate...tebe shta moze da snadje,ni mene chak ne moze..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...