misa-pei 6029 Napisano April 14, 2009 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, bravo i jos jednom, BRAVO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, bravo i jos jednom, BRAVO!!! postovanje misa-pei kad se gledamo uzivo da me iskritikujes najstrasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6029 Napisano April 14, 2009 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Hocu, u to nemoj da sumnjas :D . Kad se vidimo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 14, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je to sve samo... kinez je to ipak a i ova boja nije nesto... kao da je radjeno preko "one stvari"... ko zna kako to izgleda uzivo... no hard feelings ali... nije to japanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 14, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je to sve samo... kinez je to ipak a i ova boja nije nesto... kao da je radjeno preko "one stvari"... ko zna kako to izgleda uzivo... no hard feelings ali... nije to japanac. Bas si ga utesio....btw, kad se pojavio na Uscu pre nejo veche ko da je dosao marsovac - svi se okupili oko motora, do mrkivice ne mozes ni da dodjes...i tako sat vremena... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6029 Napisano April 14, 2009 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ma, nije to zbog motora, nego zbog Mrkvice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 14, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma, nije to zbog motora, nego zbog Mrkvice I zbog kacige...model "Macak pod sljemom"..... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 14, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je to sve samo... kinez je to ipak a i ova boja nije nesto... kao da je radjeno preko "one stvari"... ko zna kako to izgleda uzivo... no hard feelings ali... nije to japanac. Ajde sta se ti javljas sa svojom piink afrikom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 14, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro ali... znate da znam Mrkija ali to nije razlog da mu povladjujem... da valja rekao bi da valja ali kad ne valja... ne valja, ovo je nekako odradio... bas jeftino izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan izvini Abdula sledeci put cu se vise potruditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano April 14, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Mrki ponovo nanovo jase. To brale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 14, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan izvini Abdula sledeci put cu se vise potruditi Nemoj samo da ostanes trudan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano April 14, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Mrki, pitao sam za kozu. Nema teleci box, jbg. zao mi je. Sta bi sa rezervoarom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano April 15, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Bejah prisutan spomenuto vece na Uscu,Gremlin je potpuno u pravu,pozdravljasmo se sa prijateljem kao sa rock zvezdom! Samo ti brate zavrsi sediste i zadnji branik,pa onda dodji kod mene da grunfujemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcic 11 Napisano April 15, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i Prijavi odgovor kao problematičan Respect !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano April 15, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Lepo komsija nema sta.Nego gde to moze da se vidi uzivo pao mi mrak na oci pa slabo razaznajem ove fotke.Ides li u nedelju u Sremcicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano April 15, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan bravo! svaka cast za trud. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano April 15, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mrki je stari Bracanski umetnik, pa je i ovo umetnuo samo tako... Matori brate, respect, objasnio si neke stvari!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 15, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan exxxxtra.... znaci full ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano April 15, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu... E da zivis u americi, dobio bi emisiju, preradjivao motore i zaradio brdo para... A ovi OCC bi ti zavidjeli Stvarno remek djelo, vidi se da je radjeno s puno ljubavi i paznje...Svaka cast izgleda, ono, WAU :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano April 15, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Vidjen danas in live oko trojke kod Bajlonija.Kruzira laganica a na glavi sherpica.Nisam uspeo da te stignem jbg cetri tocka nemogu isto sto i dva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 15, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast za poduhvat! mislim da sam te video neki dan u saobracaju ali u suprotnoj traci na gazeli i bas mi je upalo u oci da je u pitanju neki nestandardan motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano April 15, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Sprejevi su nezahvalni narocito ako se nanose na aliminijum bez posebnog prajmera, bice problema kasnije sa odrzavanjem al nebitno.Svaka cast za trud!!!! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano April 15, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo stigoh kuci ceo dan sam radio i umorio sam se u PM. ali posle citanja od sinoc mogao bi odma da nastavim da radim sta bilo i bilo gde odmah braco hvala na komplimentima znate i sami slika je jedno a zbilja drugo nadam se da cemo se skorije okupiti i uzivo komentarisati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano April 16, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Al si ga opravio, svaka ti cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...