RS 132 Napisano April 12, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Po dogovoru smo se Zeljkamp, hornet i ja nasli kod soma ruza i krenuli smo ka Cupriji. Vetar nas je ubijao svo vreme, ali smo napokon stigli u Cupriju gde su nas sacekali domacini, drugari Aca035 i Nemanja^. Dva brata, ne zna se koji je bolji. Isplanirali su nam obilazak okoline, pa smo obisli Manastir Manasija, Vodopad Lisine i Manastir Ravanicu. Vreme je proletelo a vec je bilo vreme da se krece kuci. Domacini su se pokazali u najboljem svetlu, a zavrsetak druzenja je naravno restoran. Odabrali su restoran koji drzi "stari" bajker, pa smo uz odlicnu klopu culi i kako su se vozili motori 80tih, i koje su masine bile aktuelne, popularne. Kako smo zurili kuci izabrali smo opciju Auto-put. Sve u svemu odlican dan, srce mi je ispunjeno. 420 km predjenih... Zadovoljan sam Ima par snimaka koji se moraju kompresovati pa cu i to postaviti, a sada slike. Krenuli ka Manastiru Manasija Manastir Manasija Zeljkamp alpinista Horny umetnik Opet se vozilo Neko je probao i R1 Masine su napojene pre nas Malo smo i rutu trazili Lisine, nezdravo lepo Horny je ispozirao ali ni "cale" na vrhu vodopada nije za bacanje. Opet na motore Ispred Manastira Ravanica. Ko hoce da poseti upozorenje. Nosite kacigu sa sobom. Sestra nam je rekla da kradu na parkingu. Uzas ali istinito. Manastir Ravanica I naravno restorancic.Tu nam se pridruzio i tata nasih drugara, takodje motorista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano April 12, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, bravo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NemanjA^ 5 Napisano April 12, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Cuprija-BG Prijavi odgovor kao problematičan Druzenje je bilo stvarno extra, s'obzirom kako mi je dan poceo(mislio sam da necu tri dana da se oraspolozim-skliznuo mi je motor jutros na pumpi, i malo ogrebao ), ovo druzenje me je stvarno oraspolozilo... Stvarno je bilo extra... do sutra cu uplodovati snimke, i ostavicu linkove da ko hoce, moze da skine i da pogleda ... Nadam se da ce ovakva druzenja biti cesca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano April 12, 2009 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ura za veselu ekipu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano April 12, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan A bilo je extra ali suvise malo vremena pa ocekujte i nastavak od par dana defintivno ;D ;DKo moze neka ode u skorije reme do lisina jer je dotok vode ogroman....Vise utiska sutra jer jos prskam sobu egzoticnim mirisom dudinih pljeskavica...Sada cekamo hornetove cool fotke a snimak ide cim se uploaduje.... ps:Za sve koji idu cuvajte se starog rudnika....U TOM TUNELU IMA NECEGA!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NemanjA^ 5 Napisano April 12, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Cuprija-BG Prijavi odgovor kao problematičan hahahahahah-To su ta dva svetla koje je samo aca uspeo da "vidi" , mislim na tunel... ;D:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano April 12, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam budala i da vas primam.Znam sta sam video nije odsjaj i nije nista pomerala su se i sklonila se posle a vi se zezajte samo sa tim stvarima........ ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano April 12, 2009 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci! P.S. u 20 evra da niko ne sme da peske prodje kroz taj tunel ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NemanjA^ 5 Napisano April 12, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Cuprija-BG Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne bi smeo- kada ima "svetla" ... a i kada se tome pridoda 20e... jedini problem sto ne znam gde mu je kraj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 253 Napisano April 12, 2009 Zainteresovan, 651 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo!!!! Svaka cast!!!! Sad bih grizao ovaj komp!!!!! > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam budala i da vas primam.Znam sta sam video nije odsjaj i nije nista pomerala su se i sklonila se posle a vi se zezajte samo sa tim stvarima........ Stvar nije za zezanje uopste, naprotiv. Video sam neke sumnjive stvari tamo... vrlo opasne. Po svojoj prirodi sam vrlo radoznao, pa sam (uprkos nedostatku hrabrosti) odlucio da to malo bolje ispitam. U jednom trenutku, izdvojio sam se od grupe sa kojom sam obilazio to podrucje, spakovao video kameru i otisao da konacno snimim da svi vidite o cemu se radi. Upozoravam vas, ovo sam radio na sopstveni rizik, i zamolio bih vas da nikako ne pokusavate da sledite moje korake. Situacija u kojoj sam se zatekao bila je strasna. Ja u zivotu nisam bio u takvom mraku... vetar ne duva jako, ali duva tek toliko da te svojom hladnocom najezi, i sa sobom donosi neki neprijatan miris trulezi koji stipa oci. Svaki sum se cini deset puta jacim, jezivijim. Satima sam stojao ukopan u jednom mestu, i bilo mi je drago da sam poneo kameru za snimanje u mraku. Cekao sam da se situacija promeni, da cujem neki sum za koji cu biti siguran da ne potice ovozemaljskom. Iz ugla koji sam posmatrao, cuo se hroptaj i samo jedna recenica: "Nista ne brinite, puska je zakocena!" Ako me tada nije srcka strefila, nece nikad! Samo sam pokupio kameru i pobegao odatle sto sam brze mogao. Ono malo sto sam uspeo da snimim, odneo sam strucnjacima na analizu da potvrde postojanje visokointeligentnih bica. Nakon nekoliko dana, stigla mi je potvrda, i bio sam 100% siguran da sam ulovio pravu stvar. Pozurio sam da postavim na internet, i ukinuo sam zvuk iz bezbednosnih razloga. Video se moze pogledati ovde, a ljude sa slabijim srcem bih zamolio da ne gledaju ako bas ne moraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 13, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam budala i da vas primam.Znam sta sam video nije odsjaj i nije nista pomerala su se i sklonila se posle a vi se zezajte samo sa tim stvarima........ Ono malo sto sam uspeo da snimim, odneo sam strucnjacima na analizu da potvrde postojanje visokointeligentnih bica. Nakon nekoliko dana, stigla mi je potvrda, i bio sam 100% siguran da sam ulovio pravu stvar. Pozurio sam da postavim na internet, i ukinuo sam zvuk iz bezbednosnih razloga. Video se moze pogledati ovde, a ljude sa slabijim srcem bih zamolio da ne gledaju ako bas ne moraju. HPG najbolji si !!! ;D ;D ;D ;D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 253 Napisano April 13, 2009 Zainteresovan, 651 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jako, jako!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D ;D ;D ;D ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano April 13, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Hm... Tiiii.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3292 Napisano April 13, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam da je bilo vise nego dobro. Aca i Nemanja su, po ko zna koji put, potvrdili da su sjajni momci i drugari. Zeleo bih i ovim putem da im se zahvalim na odlicnom gostoprimstvu i prelepim mestima koje smo posetili. Samo nemojte da mislite da vise necemo da dodjemo, eto nas prvom prilikom, pa da vidimo ostalo sto nismo stigli, kao i da utvrdimo gradivo vec vidjenog. Ja na zalost nisam nosio foto aparat jer sam znao da ga nosi profesionalac (Hornet), tako da ja slika nemam ali se nadam da cu ih dobiti od ostalih drugara koji su nosili ove cudne spravice. P.S. RS-ov scoot nije normalan, ide 140km/h bez problema!!! Hornet i ja nismo mogli da ga uhvatimo na auto putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hornet, ima nas nestrpljivih koji se pitaju gde su slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano April 13, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro vece... ...kao sto su moje kolege RS i Zeljkamp - ROCKY rekli, provod extra, domacini CAREVI... Izvinjavam se sto se tek sad oglasavam, ali do sad sam se odmarao od RS-ovog tempa voznje...svaka zilica mi je pod upalom... ...ovako je to izgledalo sa moje strane... Prva stanica Velika Plana, odmor uz Rocky-jeve ljubavne sendvice... ...Zeljo, daj neki dinar... ...snimas - ne snimas??? Manasija, opasna gradjevina... ...samo za najhrabrije... ...neki turisti, sve vreme mi se nesto montirali ispred objektiva... ...Dj Zeljkamp... ..ajde u 20evra da ne smes!!! ...vesela ekipa, sve sama elita... ...zamolio me da ga slikam pored RS-ovog motora... ...napokon i ja na nekoj slici, makar i ovakvoj ...od kad je put zatvoren, svi idu preko moje njive!!! ... ...a ovo, ovo je moja devojka... :) YO!!! ...morala su da mu rade svetla, to nas je kasnije i kostalo ...srecan k'o malo dete... ...Aca pored njegovog mlaznjaka... R1 il' ni jedan...stvarno zajebana masina... ...samo veselo... ...vodopad.... ...RAVANICA & Dj Zeljkamp... ...slozna braca... KRAJ!!!KRAJ!!!KRAJ!!!KRAJ!!!KRAJ!!!KRAJ!!!KRAJ!!!KRAJ!!!KRAJ!!!KRAJ!!!KRAJ!!!KRAJ!!!KRAJ!!!KRAJ!!!KRAJ!!!KRAJ!!!KRAJ!!!KRAJ!!! KRAJ!!!KRAJ!!!KRAJ!!!KRAJ!!!KRAJ!!!KRAJ!!!KRAJ!!!KRAJ!!!KRAJ!!!KRAJ!!!KRAJ!!!KRAJ!!!KRAJ!!!KRAJ!!!KRAJ!!!KRAJ!!!KRAJ!!!KRAJ!!! ...meni je bilo lepo, a Vama... Pozdrav Igor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano April 13, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ufff, fotke su vrh. Kao da sam tamo ponovo. Bas je bilo dobro. Sto se tice mog tempa... Ja sam mislio da blicate da bih ubrzao I ja sam prijatno iznenadjem svojim sqtom. Bez mucenja, bez greske... Mnogo mi lepo bilo, momci ekipa ste prava. Sa vama opet... svuda. Do prvog suncanog dana, pozdrav !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mio 57 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: ČaČaK Motocikl: zgodni BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dado ste li neki dinar ženi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NemanjA^ 5 Napisano April 13, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Cuprija-BG Prijavi odgovor kao problematičan Puno mi je srce i sada kad sam video ove slike... Stvarno je bilo EXTRA(po koji put ovo kazem ).... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano April 13, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5468 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ne napisaste da je bio off road :D Nego istu ekipu sa svim tim aparatima da vidim ljetos na Romaniji ,JEL JASNO!! Jel Nemanja prizano da je chiter? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ne napisaste da je bio off road :D Nego istu ekipu sa svim tim aparatima da vidim ljetos na Romaniji ,JEL JASNO!! Jel Nemanja prizano da je chiter? Ima RS jedan klip gde priznaje da sam bolji od njega...hahahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3292 Napisano April 13, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ne napisaste da je bio off road :D Nego istu ekipu sa svim tim aparatima da vidim ljetos na Romaniji ,JEL JASNO!! Jel Nemanja prizano da je chiter? Skoro da je bio sve off road na proputovanju kroz predele Cuprije, rizle koliko hoces a rupe da ne spominjem. Najvise je stradala Nemanjina zadnjica, jebiga kada vozi R1 il nijedan. Nemanja nikada nije poricao da je citer... Sigurno dolazimo na Romaniju!!! @ Hornet Slike su extra, samo ti nesto ne valja aparat, mnogo sam debeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NemanjA^ 5 Napisano April 13, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Cuprija-BG Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ne napisaste da je bio off road :D Nego istu ekipu sa svim tim aparatima da vidim ljetos na Romaniji ,JEL JASNO!! Jel Nemanja prizano da je chiter? Kada budemo dosli, i jednu igraonicu da zakupis(bar 2 kompjutera) , da ti citer malo pokaze misuuuuuuuu :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...