dvib 0 Napisano April 12, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Tivat Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi elektricna sema za yamahu xt660x godiste 2004'.imam problem sa pokidanim konektorima ispod sjedista i na instrument tabli. moze i neki sait gdje bi je mogo skinuti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemkec 3 Napisano April 12, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: NS Motocikl: GSXR K5 Prijavi odgovor kao problematičan vidi da nadjes na netu servica manual sigurno ima tamo sema progoglaj malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano April 12, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja pdf service manual-a za modele 2004 ali je 16 MB..upravo ti ga aplodujem a do tad mozd je ovo to sto ti treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano April 12, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan evo i okacneog uputstva... valjda to ne krshi pravila foruma ? :-\ http://www.megaupload.com/?d=WAPJXN02 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvib 0 Napisano April 12, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Tivat Prijavi odgovor kao problematičan SHOE hvala ti puno mnogo si mi pomogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano April 12, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan ma nema na chemu samo ti to chachkaj bushi i lemi pa ako zatreba neki rad znam kome da se obratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvib 0 Napisano April 13, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Tivat Prijavi odgovor kao problematičan Vazi Shoe!jos jednom hvala,ako te nekad put nanese na CG primorije svrati u Tivat.(+382 69 509 173) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan ma ponavlajm nema na cemu ajd srecan rad pa se mozda jednom prilikom i vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...