Mario Gsr 92 Napisano Februar 11, 2015 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Sajla kad se menja da li ide u kompletu sa buzirom ili moze samo sajla da se promeni? imam komsiju koji radi sajle sve vrste po meri.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Februar 11, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ako buzir nije ostecen odnesi komsiji I bice sredjeno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15952 Napisano Februar 11, 2015 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Skines komplet sajlu, znaci sa sve buzirom, odneses kod komsije i vidis da li moze ili ne moze da napravi. Ako moze, super po tebe ako ne moze sve tako djuture odneses kod Boban sajli na Dusanovcu i gotova stvar....osim ako neces originalan deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Februar 11, 2015 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam na pomoci.. sutra krece skidanje,ako je do sajle, slikacu ceo proces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Februar 12, 2015 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Drugaru Mišku (videli ste ga na druženju u Žablju - onaj krakati od 2 m ) treba za njegovog AN400 prednja guma - nova, dooobra i jeftina. Šta savetujete i gde da kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Februar 12, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja jurim metzeler,javim ti cenu cem saznam.vidim da je dosta njih zadovoljno sa cenom I kvalitetom dunlop-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Februar 12, 2015 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Februar 12, 2015 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Arakis ja sam vozao dunlopa i super se pokazao. Kao sto Panta rece,dosta nas ima na skuterima te gume. Odnos cena/kvalitet je odlican. Imam trenutno metzeler na bevki i skroz se korektno ponasa! Kad budem menjao, msm da cu opet dunlopa! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Februar 12, 2015 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, jurimo Dunlop Scoot Smart? Još da naFatam gde je najpovoljnije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11567 Napisano Februar 12, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Biker House, definitivno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Februar 12, 2015 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan ]Nadam se da nisam pogresio prilikom izbora ulja za Burgmana 400, dvoumio sam se izmedju Motula 5100 10w40 i ipone 10.4 10w40, na preporuku kolege sam uzeo Ipone... sad kako ce se pokazati videcemo, usput uradjen je mali servis prema uputstvima iz servisne.. (ulje, filter ulja, filter vazduha, svecica) i promenjena polomljena rucica za kocnicu... malo je glupo sto se uz filter ulja ne dobijaju gumice.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.c.a 61 Napisano Februar 12, 2015 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki Intruder M800 K5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, zovem se Mario, odavno pratim forum i resio sam da predstavim sebe i svog Burgmana 400 2003god. http://postimg.cc/image/af9qf3e3b/ Skuter sam uvezao iz Italije sa nekih 25000km, sto potvrdjuje servisna knjizica, Iscitao sam svih 88 stranica, imam par sitnih problema - Ne radi mi parking kocnica, rucka kao da je zaglavljena, probavao sam mehanizam na celjusti koji funkcionise kada ga rukom povucem na rucku nece, da li moze biti problem u sajli da je zapekla ili se razmotala, pa da pitam da li je neko imao tih problema - Neko uputstvo za skidanje kilometar sata, posto jedna strana sija, druga ne.. predpostavljam da su sijalice - Gde kupiti zabice koje drze oklope na skuteru, da li odgovaraju neke za automobile ili nesto priblizno, posto vidim da je dosta izlomljeno Druže ja sam žabice nabavio preko ebay-a. Evo link: http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=331012343523&globalID=EBAY-GB&alt=web Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Februar 12, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Mario dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Februar 12, 2015 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Druže ja sam žabice nabavio preko ebay-a. Evo link: http://pages.ebay.co...EBAY-GB&alt=web Uff kako bi mi dobro dosao jedan ovakav paket, malo mi je komplikovano to za poruciti... Raspitivao sam se malo kod ljudi sto se bave branicima, pokusacu tako da pronadjem.. ako ne ebay je tu.. Da li ima na forumu neko uputstvo za kupovinu preko ebey-a, posto znam da placanje ide preko neta i kartica, aa sa bankama i karticama nemam nikakvih dodirnih tacaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Februar 12, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ево ти линк ка лику који ради куповину преко Е беја, па види са њим шта можеш да урадиш Е-беј Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Februar 12, 2015 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Ево ти линк ка лику који ради куповину преко Е беја, па види са њим шта можеш да урадиш Е-беј Kontaktirao sam decka preko koga ide kupovina, sutra ce mi javiti cenu za te zabice sa dostavom... Pa ako ima zainteresovanih kome jos treba neka se jave, da uzmemo odmah koju kesicu vise.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15952 Napisano Februar 12, 2015 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Takodjer ima covek na BP koji prodaje sve moguce zabice, ima razlicitih dimenzija kao i boja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 13, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Na B.P. nema sta nema, mi smo tamo nasli zabice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Februar 13, 2015 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, jurimo Dunlop Scoot Smart? Još da naFatam gde je najpovoljnije... Mozda kod Grofa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15952 Napisano Februar 13, 2015 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Na B.P. nema sta nema, mi smo tamo nasli zabice Nego deder, jel s'ti vozao tvojega ata, juce - danas - sutra sunce kolko vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Februar 13, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo se vozao,uocen u grockoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Februar 16, 2015 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna da li burgman 400 2003 ima kodiran kljuc? uz motor sam dobio jedan kljuc, pa sam hteo da napravim kopiju za rezervu, vidim da na KP ima blanko kljuceva za suzuki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Februar 16, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Moj nema,a mislim ni tvoj.uzeo sam ja taj blanko kljuc,ovih dana cu ga rezati pa cu ti reci iz prve ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Februar 16, 2015 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan To mi kazi Sto je sigurno, sigurno je, neka stoji okacen kod kuce.. ovako uvek strepim sa jednim kljucem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dadony 13 Napisano Februar 16, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan -preveri kakve su prednje vile,dal nije kriv,da nevuce u neku stranu. -skoro svaki trosi ulje,trik je samo da nadjes nekog koji neguta,vec trosi pomalo. -kad ga budes probao,gledaj da kad krenes pomalo daji gas,postepeno,gledaj da necima i netreska,to je obicno pokazatelj da je prenos u problemu,a to zna da kosta,prilicno. -jos jedna stvar,malo je teze proveriti,izmedju karburatora i masine ima gumeno crevo koje spaja karb i masinu i ono igra ulogu usisne grane.Problem kod tog creva je sto vremenom okrti od benzina i temperature,polovno je oko 100e.ALI nemozes da budes siguran da li je dobro ili ne kad tek upalis motor.Pravo stanje pokaze tek kad se solidno ugreje i moras da "djihas" po motoru. Znam da je izgleda kao glupost,ali ziva istina.Supruga i ja krenuli u nedeljnu voznju i posle 20ak km opalim u rupu i motor izgubi gas na trenutak,stanem,ugasim,upalim sve normalno.Nastavimo i primetim da po neravnom putu hoce da prekida i trzucka.Vratimo se kuci i utvrdim da je to crevo napuklo i da krene da falsira tek kad se ugreje,kad je dvoje na motoru i kad je neravan put ,jer tad se crevo ugiba i kad je lose falsira vazduh. Neznam dal ima jos nesto,mislim da je to uglavnom sve,pozz ubija me to crijevo evo vec 20 dana, pet puta sam ga vec mijenjao, nema sta nijesam probao i uvijek pikne poslije 20-30 km, originalno je puklo i neko je tu (prethodni vlasnik) stavio siroku selnu, medjurim vremenom se ta naprslina prosirila i ostane meni na grbaci, nasao sam neka crijeva od interkulera za kamione ali ih benzin razjede vrlo brzo, e tek nocas sam stavio novo crijevo od pasata 6 od turbine koje je debelo nekih 7-8 mm ali sad ne mogu da upalim motor i naravno ispraznio akumulator... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...