perisicboro 262 Napisano Jul 15, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan To je velika potrosnja za taj agregat, ne bi smeo da predje 4l u proseku ! Karburator je to... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predrag.. 6 Napisano Jul 15, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan To je velika potrosnja za taj agregat, ne bi smeo da predje 4l u proseku ! Karburator je to... :o To ne bi trebalo da ima veze, moj prethodni burgman 400 '03g, je imao istu potrosnju kao sada novi koji ima direktno ubrizgavanje (provereno). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
puska tandzara 0 Napisano Jul 16, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je velika potrosnja za taj agregat, ne bi smeo da predje 4l u proseku ! Karburator je to... :o Ne znam. Mislim da je prosek bio 5 l. No, bice prilika da se to jos testira Kakva su vasa iskustva u vezi grejanja tockova? Moram da nabavim opremu za lepljenje guma na licu mesta(ako to postoji)? Pokusao sam da skinem zadnji tocak sa alatom koji ide uz motor. Neuspesno naravno. Morao sam da prevezem motor kamionom do prvog vulkanizera 15 km od mesta na kom se desilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predrag.. 6 Napisano Jul 16, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Imas penu u spreju koju ubrizgas preko ventila u gumu, gde ona poput pur pene zaptiva sve i najmanje pukotine (u slucaju da guma nije skroz isecena), tako da sa takvom gumom mozes da predjes bar 20- tak km dok ne dodjes do vulkanizera. Tu penu mislim da sam platio 600 din prosle godine pred odlazak na more.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kju_Q 3 Napisano Jul 16, 2009 U prolazu, 43 postova Lokacija: srce Bačke Motocikl: an250; er500 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i ostali posetioci, čestitam Mio-u na poduhvatu. A što se tiče potrošnje na mojoj 250-ici, još je neproverih. Menjam pločice na kočnicama, ulje i tako to..., valja se pred put... A tek po tome ide analiza i utisci s puta. E baš da proverimo tih 4-5litara za koje perisicboro tvrdi . Bilo bi dobro da Arakis postavi taj manual za 250, bili bi mu mnogo zahvalni. Na sajtu alphasports nađoh popis i izgled dijelova za 400-cu iz 2003. sajt nije loš. ima i za 650-cu. www.Alpha-Sports.com ima sve i svjat, samo ne za 250. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kju_Q 3 Napisano Jul 16, 2009 U prolazu, 43 postova Lokacija: srce Bačke Motocikl: an250; er500 Prijavi odgovor kao problematičan da pojednostavim adresu: http://www.alpha-sports.com/suzuki_parts.htm proverite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jul 16, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan valja se pred put... A gde se to putuje ako sme da se zna? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predrag.. 6 Napisano Jul 16, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je sajt.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kju_Q 3 Napisano Jul 16, 2009 U prolazu, 43 postova Lokacija: srce Bačke Motocikl: an250; er500 Prijavi odgovor kao problematičan ...hm, a gde se putuje... Planiram sa ženom si u me malo na godišnji, da smetam ostalima...,a ponajviše Badži i Svastici...He,he... ...ako Bog da... ...i ako su mi kupili kišnu kabanicu, kom. x 2... za početak Modriča, motoskup, 25.07. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predrag.. 6 Napisano Jul 16, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ti planiras.. da smetas a :o ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kju_Q 3 Napisano Jul 16, 2009 U prolazu, 43 postova Lokacija: srce Bačke Motocikl: an250; er500 Prijavi odgovor kao problematičan Uzimala-davala. he, he Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jul 16, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ono bi Modrica? :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kju_Q 3 Napisano Jul 16, 2009 U prolazu, 43 postova Lokacija: srce Bačke Motocikl: an250; er500 Prijavi odgovor kao problematičan Republika Srpska. 40-ak km od Bijeljine ; 20-ak km od B.Šamca... ako pogriješih kilometražu primite izvijnjenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jul 16, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Meni daleko.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predrag.. 6 Napisano Jul 16, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Hoce neko u Vrsac 25.07, da se vidimo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
puska tandzara 0 Napisano Jul 16, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hoce neko u Vrsac 25.07, da se vidimo ? Sta se desava u Vrscu tada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kju_Q 3 Napisano Jul 17, 2009 U prolazu, 43 postova Lokacija: srce Bačke Motocikl: an250; er500 Prijavi odgovor kao problematičan ko što rekoh, modriča, 25.07. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predrag.. 6 Napisano Jul 17, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Moto skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kju_Q 3 Napisano Jul 17, 2009 U prolazu, 43 postova Lokacija: srce Bačke Motocikl: an250; er500 Prijavi odgovor kao problematičan ...nekako ove jutarnje poruke kao da idu i uz jutarnju radnu kavu...na poslu... A?, jeasm li u pravu ili bar blizu istine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predrag.. 6 Napisano Jul 17, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si skroz.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kju_Q 3 Napisano Jul 17, 2009 U prolazu, 43 postova Lokacija: srce Bačke Motocikl: an250; er500 Prijavi odgovor kao problematičan pa znaš kako je, prvo se sa svima pozdraviš jer se niste vidjeli bar od 15h prethodnog dana, pa dok se upali sva ta moderna tehnologija, pa dok se pogledaju poruke...eeee... ima tu posla, ih... valja se tad i kavica popiti, izmjeniti sve dogodovštine od jučer od 15h (ako se u međuvremenu niste sreli, a i ako jeste pa šta)... eeee...ima tu priče, ih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jul 17, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Daleko Vrsac, a i Modrica. Za poruke ste u pravu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predrag.. 6 Napisano Jul 17, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Daleko Vrsac, a i Modrica. Za poruke ste u pravu. Kupuj nesto jace, to ne sme da bude odgovor na temu odlaska na druzenje ;D ! Znaci izgleda da niko od nasih drugara koji prate ovu temu nema da vozi Burgmana 650, nemoguce... ljudi oglasite se interesuju me neke sitnice !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
puska tandzara 0 Napisano Jul 17, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...nekako ove jutarnje poruke kao da idu i uz jutarnju radnu kavu...na poslu... A?, jeasm li u pravu ili bar blizu istine? Apsolutno si u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jul 17, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, nije problem u kubikazi, prelazio sam ja velike kilometraze sa njim, nego je problem sto me mrzi da vozim sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...