puska tandzara 0 Napisano Jun 24, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da kupmi top case ali je drzac (nov) 80eura. Jel zna neko da li moze da se nadje nesto povoljnije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predrag.. 6 Napisano Jun 24, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da kupmi top case ali je drzac (nov) 80eura. Jel zna neko da li moze da se nadje nesto povoljnije? Imas kofere i drzace marke "KAPPA" u Beogradu radnja TOP-STOP, najpovoljniji su (provereno). To je "sestra" firme GIVI a mnogo su jeftiniji, a sa kvalitetom ne zaostaju ni najmanje. Ja sam kupio njihov kofer od 53l za 17000 din i nosac 4000 din, sto bi za GIVI model kostalo 290 eura. Ako si zainteresovan dacu ti i br. tel. pa se informisi, ok ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
puska tandzara 0 Napisano Jun 24, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze, posalji mi broj da pogledam. Evo zanimljivog linka.. http://burgmanriders.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predrag.. 6 Napisano Jun 24, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Moze, posalji mi broj da pogledam. Evo zanimljivog linka.. http://burgmanriders.com/ Naziv firme je "MOTO LAND" pogresio sam, "TOP-STOP" je u Novom Sadu. Broj tel. je 011/ 218-2-555, mejl adresa je www.motoland.rs. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
puska tandzara 0 Napisano Jun 24, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jun 24, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan I koliko nas ima do sad? Hoce li biti kakvog okupljanja uskoro? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predrag.. 6 Napisano Jun 24, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan I koliko nas ima do sad? Hoce li biti kakvog okupljanja uskoro? ;D Za sada je sve u fazi neobavezne komunikacije, dok ostali vlasnici Burgmana ne shvate da ovim vidom komunikacije ljudi sa istim interesovanjima i "problemima", zajednicki mozemo doci do odgovora i resenja na razne teme, ukrstajuci, putem ovog javnog foruma, iskustva i saznanja velikog broja ucesnika. Naravno da je krajnji cilj okupljanje i druzenje na raznim skupovima i mestima, do sada nismo nista dogovarali tek smo u fazi zagrevanja, ali ako ima kakvih predloga, samo izvolite. Ja licno u nedelju idem na Kosovo, mozda neko od vlasnika Burgmana bude u koloni, pa neka se ovim putem javi mozemo putovati zajedno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jun 25, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Evo okupljanje skuterasa na Divcibarama je pomereno za Nedelju 5.jul, pa bi se mogli i Burgmani tamo naci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predrag.. 6 Napisano Jun 25, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Evo okupljanje skuterasa na Divcibarama je pomereno za Nedelju 5.jul, pa bi se mogli i Burgmani tamo naci. Nije problem, dogovor stoji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jun 29, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga novi link: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=37842.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
puska tandzara 0 Napisano Jun 30, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ide li neko na Mackov kamen? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jul 1, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ide li neko na Mackov kamen? A gde je Mackov kamen? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Jul 1, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kod Krupnja http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=37437.new#new Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jul 1, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ide li neko na Mackov kamen? Cini mi se da ovde nece biti skutera. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Jul 1, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pa neka minimalna kubikaža je 125 ccm, tako da su i skuteraši koji mogu da drže tempo 60 - 80 km/h dobrodošli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predrag.. 6 Napisano Jul 1, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Pa neka minimalna kubikaža je 125 ccm, tako da su i skuteraši koji mogu da drže tempo 60 - 80 km/h dobrodošli Usubotu je skup u Uzicu, ako je neko zainteresovan ja cu biti tamo, mozemo se naci ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeky 5 Napisano Jul 1, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Malmö,Svedska Motocikl: Kawasaki LTD 750, Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Iz Nisa sam. Imao sam 250ticu 2001.godiste. Isao sa njim u Grcku pre dve godine i presao 3000km za 11 dana. Posle toga kupio 400ku 2004godiste i sa njom isao iz Nisa u Dubrovnik, Belu Crkvu, Zlatibor, Novi Sad, Batajnicu... Evo nekih slika i veoma korisnog sajta. http://burgmanusa.com/gallery/Zeky/ Trazio sam 650ticu da kupim 2 meseca ali nisam nasao nista sto valja u celoj Srbiji. Ili je budzena kilometraza ili je lomljen ili je 2007, 08, 09god pa je stoga i skup(6000e+) Pre tri dana sam, stoga, uzeo V-strom Suzuki. Ali Burg ostaje u srcu! Prodajem nosac za top sace za Burg 400 2004god (model posle "Mercedesa"). Pozdrav, Zeky Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predrag.. 6 Napisano Jul 1, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Iz Nisa sam. Imao sam 250ticu 2001.godiste. Isao sa njim u Grcku pre dve godine i presao 3000km za 11 dana. Posle toga kupio 400ku 2004godiste i sa njom isao iz Nisa u Dubrovnik, Belu Crkvu, Zlatibor, Novi Sad, Batajnicu... Evo nekih slika i veoma korisnog sajta. http://burgmanusa.com/gallery/Zeky/ Trazio sam 650ticu da kupim 2 meseca ali nisam nasao nista sto valja u celoj Srbiji. Ili je budzena kilometraza ili je lomljen ili je 2007, 08, 09god pa je stoga i skup(6000e+) Pre tri dana sam, stoga, uzeo V-strom Suzuki. Ali Burg ostaje u srcu! Prodajem nosac za top sace za Burg 400 2004god (model posle "Mercedesa"). Pozdrav, Zeky Hvala Zeky na javljanju i ucestvovanju u ovoj temi, da si se javio ranije mogao sam ti organizovati kupovinu dobrog burgmana 650 ali sada je kasno, mada u izboru nisi mnogo pogresio, vidi se da se razumes u motore ! Ako nekom bude trebao nosac javicu ti.. Pozdrav za tebe !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Jul 2, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim vam temu, kao sto sam napisao na pocetku dok se malo vlasnika javljalo, mislim da je burgman vrhunski motor, ali Predraze jedno off topic pitanje, ne znam da li namerno ostavljas svoje odgovore u okviru citata, ali nekako je nepregledno ovako, kucaj odgovore iza "", nikako ispred. Samo dobronameran savet da bi bilo preglednije. Pozzz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Jul 2, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Htedoh mu i ja to reci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Jul 2, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi skuterashi evo vam par slika japanskih budzevina .. posto smo sposoban narod pretpostavljam da ce se nesto ovako "izgrunfovati " i kod nas uskoro .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Jul 2, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Jul 2, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predrag.. 6 Napisano Jul 2, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Pratim vam temu, kao sto sam napisao na pocetku dok se malo vlasnika javljalo, mislim da je burgman vrhunski motor, ali Predraze jedno off topic pitanje, ne znam da li namerno ostavljas svoje odgovore u okviru citata, ali nekako je nepregledno ovako, kucaj odgovore iza "", nikako ispred. Samo dobronameran savet da bi bilo preglednije. Pozzz. Da li je sada ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Jul 2, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim vam temu, kao sto sam napisao na pocetku dok se malo vlasnika javljalo, mislim da je burgman vrhunski motor, ali Predraze jedno off topic pitanje, ne znam da li namerno ostavljas svoje odgovore u okviru citata, ali nekako je nepregledno ovako, kucaj odgovore iza "", nikako ispred. Samo dobronameran savet da bi bilo preglednije. Pozzz. Da li je sada ok Manje vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...