MajorSoul 141 Napisano Maj 17, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Ovi ga ubise.. ne bih ja seo s njim na motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Maj 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan da se i ja uclanim u klub ljubitelja burgmana inace ja sam kubura i vozim burgmana 400 iz 2001god pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lolex 51 Napisano Maj 23, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha FJR1300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kubura i dobrodosao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Maj 23, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Maj 23, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Maj 23, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan pozzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Maj 23, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan moram da vas razocaram,svi koji jure 120 po satu tacnije idu samo 110km/h! juce sam igrom slucaja sa navigacijom isao za ns tako je "prevara" otkrivena! terao sam ga njegovih 120,sam bez nekih poosebnih problema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rusty Pera 528 Napisano Maj 23, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan dobri ljudi, samo da Vas pozdravim, vidim da je tema oživela i ima nas dosta. Maločas sam ostavio post na temi iznad. Da se pohvalim, prošle nedelje zamenio kaiš i transmisiju, sada je čista pesma kako radi i vuče bez lupkanja kaiša. Jeste skupo ali moralo se, nisam smeo da odlazim dalje ako rikne bajati kaiš. Ko ima pare neka se otvori ako ima problem i neće se pokajati, pitaće se što se drkao onoliko sa starim kaišem i transmisijom. Imam pitanje za kolege: da li neko prodaje ili zna gde mogu da kupim nosač za topcase za moju 400/ 2000? Pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rusty Pera 528 Napisano Maj 23, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan moram da vas razocaram,svi koji jure 120 po satu tacnije idu samo 110km/h! juce sam igrom slucaja sa navigacijom isao za ns tako je "prevara" otkrivena! terao sam ga njegovih 120,sam bez nekih poosebnih problema! Koja ti je dimenzija prednje gume? Ako je visina balona manja od fabrički propisane spoljni prečnik gume je manji pa se brže okreće i pokazuje da ide više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Maj 24, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice kilometraze i kilometar sata ja imam navigaciju i u autu sve je fabricko a opet se brzina kretanja razlikuje i ne samo kod mene vec sam pitao par prijatelja i tako se desava i njima sta je tacno nebih znao da kazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4885 Napisano Maj 24, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6015 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Velika većina cajgera automobila i motora laže...naravno "na više"...Moj Atlantic na 100 na sat po GPS-u ide 95. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Maj 24, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan sad kad nas ima.....kod cemo neki skup....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Maj 24, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene da se zapljunem Od pre 7 dana sam vlasnik Bugija 400 2000godiste,sliku nijednu jos nemam,i verovatno je necu ni praviti,jer cim slikam neki motor,sine mi u glavu da stavim na oglas,cisto da vidim hoce biti neka ponuda.E pa Bugija NECU,bar jos neko vreme,jer sam odusevljen. Otvorio sam ovu temu pre neki dan,pa moze i tu neko nesto da napise o servisima i ostalom http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/65751-informacije-o-suzuki-burgman-400/page__p__1080515__fromsearch__1#entry1080515 Pozdrav BUGERASIMA OD MENE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Maj 25, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan moram da vas razocaram,svi koji jure 120 po satu tacnije idu samo 110km/h! juce sam igrom slucaja sa navigacijom isao za ns tako je "prevara" otkrivena! terao sam ga njegovih 120,sam bez nekih poosebnih problema! Koja ti je dimenzija prednje gume? Ako je visina balona manja od fabrički propisane spoljni prečnik gume je manji pa se brže okreće i pokazuje da ide više. 110/90-13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rusty Pera 528 Napisano Maj 25, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan To je standardna dimenzija za napred. Onda cajger ima odstupanje i to je to. Usput, evo isečka iz servica manuala koji se odnosi na pumpanje guma i njihove dimenzije. Pneumatici.bmp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gugi.Poseidon 4 Napisano Maj 31, 2011 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege , od sinoć ponosni vlasnik i ovog ljepotana Burgman 400 iz 2000 god., pa me interesuje , pošto ste iskusniji po pitanju burgmana gdje mogu i po kojoj cijeni kupiti "speedometar" , što ide na točak i nosač top case-a ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Maj 31, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Lep je nema sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Maj 31, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege , od sinoć ponosni vlasnik i ovog ljepotana Burgman 400 iz 2000 god., pa me interesuje , pošto ste iskusniji po pitanju burgmana gdje mogu i po kojoj cijeni kupiti "speedometar" , što ide na točak i nosač top case-a ? ] pozdrav kolega......vidi na ebuy-a tamo mislim da imas sligurno....i mislim da ces tamo i najeftinije da prodjes....ja sam isto tako gledao zajebancije za mog bugija....i najeftinije je u italiji ebuy.it.....nadam se da sam ti pomogao.....srcno sa nabavkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gugi.Poseidon 4 Napisano Maj 31, 2011 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege , od sinoć ponosni vlasnik i ovog ljepotana Burgman 400 iz 2000 god., pa me interesuje , pošto ste iskusniji po pitanju burgmana gdje mogu i po kojoj cijeni kupiti "speedometar" , što ide na točak i nosač top case-a ? pozdrav kolega......vidi na ebuy-a tamo mislim da imas sligurno....i mislim da ces tamo i najeftinije da prodjes....ja sam isto tako gledao zajebancije za mog bugija....i najeftinije je u italiji ebuy.it.....nadam se da sam ti pomogao.....srcno sa nabavkom Hvala Bugiman ,ali ja to ne uspijevam naci .... akao ti nije tesko ,molim te da postavis neki link ka tim proizvodima ,pa jedino tako da nesto ucinim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gugi.Poseidon 4 Napisano Maj 31, 2011 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lep je nema sta Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Maj 31, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege , od sinoć ponosni vlasnik i ovog ljepotana Burgman 400 iz 2000 god., pa me interesuje , pošto ste iskusniji po pitanju burgmana gdje mogu i po kojoj cijeni kupiti "speedometar" , što ide na točak i nosač top case-a ? pozdrav kolega......vidi na ebuy-a tamo mislim da imas sligurno....i mislim da ces tamo i najeftinije da prodjes....ja sam isto tako gledao zajebancije za mog bugija....i najeftinije je u italiji ebuy.it.....nadam se da sam ti pomogao.....srcno sa nabavkom Hvala Bugiman ,ali ja to ne uspijevam naci .... akao ti nije tesko ,molim te da postavis neki link ka tim proizvodima ,pa jedino tako da nesto ucinim... uh izvini ebay.it....evo ti link.....http://shop.ebay.it/i.html?rt=nc&LH_BIN=1&_nkw=burgman+400+an&_ipg=200&_trksid=p3286.c0.m301...ja sam ti namestio na kupi odmah.....pogledaj mozda nadjes sta ti treba.....samo moras imati nekog preko ili imas ljudi koji kupuju na ebay-u pa ti stigne na kucnu adresu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Maj 31, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan evo ti i ovaj link ovo ti je u nemackoj......ovde imas veci izbor.....ali mislim da su skuplji......pogledaj na oba linka...ako nadjes uporedi....pa vidi sta ces dalje....http://shop.ebay.de/i.html?rt=nc&LH_BIN=1&_nkw=burgman+400+an&_dmpt=Motorrad_Kraftradteile&_npmv=3&_trksid=p3286.c0.m301 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gugi.Poseidon 4 Napisano Maj 31, 2011 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo ti i ovaj link ovo ti je u nemackoj......ovde imas veci izbor.....ali mislim da su skuplji......pogledaj na oba linka...ako nadjes uporedi....pa vidi sta ces dalje....http://shop.ebay.de/i.html?rt=nc&LH_BIN=1&_nkw=burgman+400+an&_dmpt=Motorrad_Kraftradteile&_npmv=3&_trksid=p3286.c0.m301 Hvala ti puno , ziv i zdrav bio.... :care: :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Maj 31, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan evo ti i ovaj link ovo ti je u nemackoj......ovde imas veci izbor.....ali mislim da su skuplji......pogledaj na oba linka...ako nadjes uporedi....pa vidi sta ces dalje....http://shop.ebay.de/...d=p3286.c0.m301 Hvala ti puno , ziv i zdrav bio.... :care: :zdravo: ma nista bre....kad god zatreba tu sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Maj 31, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Imas na forumu ljude koji mogu da ti kupe sve sto treba sa ebay-a. Ako narucujes sam moze da te izadje skuplje, carina + pdv + spedicija. Sve ti ovo zavisi koliko ti je dobar spediter + na koga naletis na carini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...