MaxiS 2584 Napisano Maj 15, 2020 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ideeemoooo 26.850 dinara. Jedini koji su ispostovali. Okrenuo sam 20-tak brojeva. Kite se tudjim perjem a nisu u mogucnosti da nabave nesto. Svaka cast ovim ljudima. 06.05 poruceno, juce stiglo. Cak i pre dogovorenog datuma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VoxRS 56 Napisano Maj 17, 2020 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Matic 3m,peugeot 50 wrc,Aprilia scarabeo, Beverly 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Satelis Znaš li koliko često treba očistiti leptir kako se nebi palio FI Ako je to često usljed čega se to dešava jeli posrijedi neki kvar ili samo prljavština u usisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15820 Napisano Maj 17, 2020 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zbog prljavog leptira mozes imati nestabilan rad na leru, eventualno gasenje motora ali ne i paljenje lampice FI. Imas problem cim se pali lampica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2584 Napisano Maj 17, 2020 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li aditiv za gorivo moze da steti dizni? Sipao sam dva puta na pun rezervoar, srazmerno uputstvu. Posto mi se ona zastita - ukrasna plastika na auspuhu oljustila, pa sam je farbao, pa ispalo krs. Skinuo sam je, brusilicom odsekao drzace i prefarbao auspuh farbom za visoku temperaturu. Narucio sam i znak Yoshimura, da vidim kako ce izgledati. Mnogo mi se za sada svidja kako je ispalo, cak vise ne bih kupovao fake akrapovic na koji sam se lozio. Jedino mi se ne svidja sto negde "ćufka", odnosno duva. Kad zacepim auspuh, skoro da ne menja rad... Sumnjam da prvi spoj na izduvnoj grani. Slikao sam izduvnu granu, pa ako neko moze da mi kaze, da li tako treba da bude. Ne mogu rukom da pridjem, da proverim da li tu duva, prilicno je toplo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 891 Napisano Maj 17, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 2069 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Па по овој фотки мсм да то није легло како треба Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Maj 18, 2020 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao slican problem... Kod mene je bio slucaj da izduvna cev ,pa na onom spoju gde se nastavlja top. Tu ima dihtung koji je izgoreo pa je dobio rezak zvuk. Nigde nisam mogao da nadjem,auspuh majstor je nasao bio resenje ali nije bilo bas to ono fabricki. Ovo na slici se raspalo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2584 Napisano Maj 18, 2020 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je to i meni problem. Jer selna nije bila stegnuta. Srfaf koji je bio je ispao i tako ostalo. Na slici gore se vidi da sam stavio drugi - novi sraf i pritego dosta, ali to ćufkanje ili kako god se zvalo, nije prestalo, samo se smanjilo. Kad sam stavio ruku na izduv, tu pocelo da duva, ali sam sumnju bacio na onaj prvi spoj jer mi delovao lose. Ima logike, na spoju se videla neka progorena dihtung-selna, reducir. Nego vruce, pa nisam smeo da guram ruke... Probacu da resim, da ubacim slicno, pa se javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Maj 18, 2020 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Kad je hladan motor,onda probaj opipati... prvih 20 sek. dok ne pocne grejati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2584 Napisano Maj 20, 2020 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan U problemu sam. Ovo kvacilo koje sam porucio ne pasuje na moj skuter. Prodavac kaze da je to-to, po broju sasije. Majstor, koji ima reputaciju, kaze da je ovo ili od starijeg modela, ili od 250ccm. Jednostavno nije isto. Staro ne moze da vrati, jer je u mnogo losem stanju. Novo ne pasuje. Skuter ostao rasturen kod majstora. Ima li neko oznaku-sifru modela, ili mere, kako bih mogao da uporedim? Ja sam trenutno na poslu, i tek cu sutra moci kod majstora. @Zoki suzuki 400 je pricao da ima polovnu lamelu, ali se ne javlja na pm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VoxRS 56 Napisano Maj 20, 2020 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Matic 3m,peugeot 50 wrc,Aprilia scarabeo, Beverly 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, MaxiS je napisao: U problemu sam. Ovo kvacilo koje sam porucio ne pasuje na moj skuter. Prodavac kaze da je to-to, po broju sasije. Majstor, koji ima reputaciju, kaze da je ovo ili od starijeg modela, ili od 250ccm. Jednostavno nije isto. Staro ne moze da vrati, jer je u mnogo losem stanju. Novo ne pasuje. Skuter ostao rasturen kod majstora. Ima li neko oznaku-sifru modela, ili mere, kako bih mogao da uporedim? Ja sam trenutno na poslu, i tek cu sutra moci kod majstora. @Zoki suzuki 400 je pricao da ima polovnu lamelu, ali se ne javlja na pm... Pošalji sliku i kodove ,možda meni paše otkupiću ako bude ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoki suzuki 400 10 Napisano Maj 20, 2020 U prolazu, 55 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki Burgman Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoki suzuki 400 10 Napisano Maj 20, 2020 U prolazu, 55 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki Burgman Prijavi odgovor kao problematičan Nesto me zezalo nije htelo da pisalje poruku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2584 Napisano Maj 20, 2020 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @VoxRS Ok @Zoki suzuki 400 Da li to prodajes? Koja je cena? Evo slike i oznaka novog seta... Marke newfren Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoki suzuki 400 10 Napisano Maj 20, 2020 U prolazu, 55 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki Burgman Prijavi odgovor kao problematičan Nama sta da gledam oznake kvacilo je skinuto sa mog burgmana 2009 ,a sta tebi ovo nepase kod tebe,koje je godiste tvoj bugi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2584 Napisano Maj 20, 2020 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moj je 2008. Majstor kaze da ne pasuje. Sutra ujutru cu kod njega da vidim u cemu je problem... Da li bi ti prodao tvoje i za koliko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2584 Napisano Maj 21, 2020 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako... Resio sam ga. Po svim oznakama, kvacilo jeste za model od 2007-2012. Medjutim, sve ukupno je "manje" za po par mm. I u precniku, i u sirini. Moguce da je za model sa manje kubika, ili za stariji <2007. Elem, nut u nut pasuje, na tanjire pasuje, moja lamela na ovo zvono, ne i moje zvono na novu lamelu ne. Ubacili smo ga, i nema vise nikakvog šuma u predelu dekla. Skuter povlaci odlicno, vec na cirka 3.000 o/min. Vozio sam ga do kuce i lepo se ponasa. Ovih dana cu negde u voznju, pa cu bas da uporedim ubrzanja i neku krajnju brzinu u odnosu na staro. Da vidim da li sam nesto izgubio posto je precnik manji par mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15820 Napisano Maj 23, 2020 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pricao onomad koliko Burger ima los CVT, mekan, ukopava se dobrano na maloj predjenoj kilometrazi. Delova za isti nema u sirokom luku, tesko se nalaze a i ako se nadje polovno u vecini slucaja nije dobro. Moze i najbolje je ugraditi nove delove al su paprika skupi. jedan lep, udoban sa malom km i velikim tresenjem pri kretanju Motor pri kretanju skace i seca kao jarac ako se zeli krenuti lagano, naslon udara u kicmu vrlo neprijatno. Uspem donekle da ga zeznem na gasu, za malo ublazi trzaje ali svakako nije dobro. Idemo unutar CVT-a, receno mi je da je skoro otvaran, na oko deluje manje vise sve Ok. sraf desne podne plastike nema potrebe odvijati zarad CVT-a al ima potrebe stegnuti nece ispasti, iznad je guma al svakako sta se popusti istotako treba da se stegne isto vazi i za donji sraf filtera CVT-a, samo sto nije ispao oprati Negde nema dovoljnog stezanja, negde ima pretezanja i to nije nikako dobro, posebno ne na osovini radilice.... moze mnogo da boli ako se sjebe navoj. Matica se mora zameniti, udarni odvijac je napravio zarez gde je oznaceno crvenom strelicom i to je manji problem. Veci problem je u tome sto je nacet navoj, sreca je sto je nacet samo na matici, ne i na osovini radilice. nemojte koristiti jake pneumatske pistolje, nije samo stavi i udri lezaj za zamenu, zveckaju kuglice kais, sirina variria kako se gde meri, unutra tek sitni znaci pukotina spolja je losa situaciju, pocetak njegovog kraja na par mesta blago pregrejano unutrasnja strana kaze da lamele nisu dobre, nema ravnomernog naleganja remen sa propelerima merenje kaze nije strasna ukopanost kakva zna biti (rekao bi da je ranije zamenjen) variator crna boja je boja kaisa, njegova ukpoanost je 0.95mm u prevodu, na prednjim "tamnjirima" ovoliko fali mesa rolci kvacilo radjena je lani reparacija, nije dobro odradjeno to se vidi po ovom sjajnom delu kad su skidane stare ferode posto su mekse od zvona, doslo je do krivljenja i usecanja ferode obratiti paznju na breg oznacen crvenom strelicom idemo untra izgleda da je prebaceno sa nekog ko je presao jako malo.... ko ce ga znati 1 lamela je ok, 2 onako, 3 bas tesko ide ta koja je ok odmah je izasla, ostale se femkaju osovine su odlicne, lamele na lepljenje idu Limit za centralnu oprugu kvacila je 142.5mm. nisam je merio nit cu jer ima boljih opruga od fabricke. oba lezaja su Ok ukopanost levog radnog remena ukpanost desnog remena pored toga, ima radijalnog lufta od nesto preko 1mm Variator i donji deo kvacila je najveci problem (gornji deo ce se srediti kao i zvono).... sve u svemu nije dobro stanje. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2584 Napisano Maj 23, 2020 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis Koje je godiste ovaj burgman? Moj je 2008 i staro kvacilo imalo 5 lamela. Kao i novo. Ovo na slici je sa 3 lamele. Moje je bilo skroz unisteno Sada bih zamenio kais. Koje dimenzije-mere treba biti kais? Nalazim razlicite od 997x26,5mm do 1010x28mm. Dobio sam preporuku da je gates sasvim ok. Bolji od dayco, a slabiji od mitsuboshi koji je cirka 18.000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deJansbc 16 Napisano Maj 24, 2020 U prolazu, 58 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Integra NC700D Prijavi odgovor kao problematičan Motor je 2007 god. Drugar je skoro menjao kod njega na istom motoru i isto ima 5 lamela. Ne znam zasto ovaj ima samo 3, jer sam ga tako kupio, ovo je prvo otvaranje kod mene.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 891 Napisano Maj 24, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 2069 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Фабрички буги К7 има квачило са 3 ламеле, што даље значи да је сигурно отварано и мењано Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Maj 24, 2020 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Dejane jel ovo tvoj bugi? Ako jeste,naoruzaj se strpljenjem za delove kvacila. Ja sam okrenuo Srbiju,deo Italije,Bugarske,Slovenije... nista nisam uradio. Kako ga tako uradise da posle 50k se patimo sa nabavkom delova. Ali kad se sve utegne ,uzivaces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deJansbc 16 Napisano Maj 25, 2020 U prolazu, 58 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Integra NC700D Prijavi odgovor kao problematičan Jeste moj. Ne znam sta bih rekao, ali da sam znao da ce biti ovako da nema delova, dva puta bih razmislio o kupovini. Svakako imam u planu da ga prodam sledece godine, i da uzmem nesto od 600-750 ccm.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoki suzuki 400 10 Napisano Maj 25, 2020 U prolazu, 55 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki Burgman Prijavi odgovor kao problematičan Novo je sa 5 a staro sa tri,a original delove sve za bugija imas u n.s. markus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Maj 25, 2020 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Zoki suzuki 400 je napisao: Novo je sa 5 a staro sa tri,a original delove sve za bugija imas u n.s. markus. Ima... donji deo kvacila ,oko 400e... Izuvanje iz cipela. Ceka se po 15 dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoki suzuki 400 10 Napisano Maj 25, 2020 U prolazu, 55 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki Burgman Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...