vlajko rakic 6 Napisano Februar 19, 2020 U prolazu, 32 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Burgman 400 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ulje u diferencijalu moze 75w80 i 75w90 i 10w40,razlika je u gustini,i nije bitno koja od ta tri jedino je bitno da ga ima dovoljno. Bitno je koje ce biti od ta tri, ne znam oklen ti da nije bitno jer sa menjackim reduktor duze traje. Podrazumeva se da je menjacko ulje u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15823 Napisano Februar 19, 2020 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, dusantomic je napisao: Kad postanu onako narandzasti na klackalicama jel to zbog manjka ulja/grejanja ili prljavog ulja pa mu promeni boju? Od oba po malo, s'tim da više utiče boja ulja. Pre 2 sati, vlajko rakic je napisao: Podrazumeva se da je menjacko ulje u pitanju Bez obzira..... 75/80 ili 75/90 i nema greske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2584 Napisano Februar 21, 2020 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla mi donja plastika iz UK. Rekordno brzo. Mozda 7 dana... Cekam komsu (kod njega je parkiran, a i nema slomljenu ruku ) da dodje sa posla, pa da probamo, i skinemo ostale plastike i odnesem na farbanje... Taman dok skinem gips, bice doteran, a i prolepsace se vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deJansbc 16 Napisano Februar 21, 2020 U prolazu, 58 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Integra NC700D Prijavi odgovor kao problematičan Kako je nadje cak tamo?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2584 Napisano Februar 21, 2020 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ebay. Ovde nije bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2584 Napisano Februar 23, 2020 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ono, izgleda kao da se nesto natoci u njemu. Stoji u pregradi gde se toci gorivo i pise na njemu LLC. Ima providno parce na kome stoje oznake "F" i "L". Kao full i low... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Februar 23, 2020 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Kolicina antifriza .. nivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2584 Napisano Februar 23, 2020 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto sam guglao da tu ide neka druga Long Life tecnost, koja se ne mesa sa glavnom tecnoscu i da je kod suzuki-ja plave boje. Ne znam ima li ovaj moj u opste tu tecnost ili je boca prazna?! Ako neko zna, meka mi pojasni koja je svrha ove druge posude i tecnosti... P.s da li mari sto sam za glavnu tecnost stavio g12 crvene boje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15823 Napisano Februar 23, 2020 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan To ti je expanziona posuda ili ti prelivni sud rashladne tecnosti, tu trebas imati antifriza kao i u hladnjaku, odnosno celom sistemu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1888 Napisano Februar 23, 2020 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan To neki modeli imaju gore pored cepa hladnjaka, neki dole? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2584 Napisano Februar 24, 2020 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam preuzeo privezak za kljiceve. Namenski radjen. Sitan, ali meni mnogo bitan detalj inace je na plexi staklu, providan. Narandzasta je pozadina na kojoj sam slikao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 88 Napisano Februar 24, 2020 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan Neko vreme sam imao plastičan privezak... Dok nisam 6x silazio sa motora jer sam mislio da mi lupka ovo ili ono, kad sam skapirao šta je... Od tada samo platnene ili onaj što pluta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko rakic 6 Napisano Februar 25, 2020 U prolazu, 32 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Burgman 400 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko namestao ove bando rolnice,je ima veze na koju stranu idu slova ili je svejedno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deJansbc 16 Napisano Februar 25, 2020 U prolazu, 58 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Integra NC700D Prijavi odgovor kao problematičan Sve jedno je na kojoj strani je.. okrugle su tako da ne mozes da pogresis, da su dr.pulley onda bi vec morao da pazis kako pakujes.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 88 Napisano Februar 25, 2020 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, vlajko rakic said: Da li je neko namestao ove bando rolnice,je ima veze na koju stranu idu slova ili je svejedno? Ima veze itekako, uglavnom strana koja ima vise plastike ide sa leve strane na 12h (na stranu kućišta koja je izložena trenju), pa ti sad lepo pogledaj kakve au tačno rolnice, ako je identično onda možeš kako god, ali ako ne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15823 Napisano Februar 25, 2020 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nije sve jedno kako ceš staviti. Na levoj strani zida (gledano odozgo) treba da ti gledaju oznake sa rolnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko rakic 6 Napisano Februar 25, 2020 U prolazu, 32 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Burgman 400 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deJansbc 16 Napisano Februar 25, 2020 U prolazu, 58 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Integra NC700D Prijavi odgovor kao problematičan Eto da sam umro sad to ne bih znao!! Ja sam skoro vadio moje da vidim kakve su i ubacio sam ih onako bzvz redom.. Sta moze da bude problem ako se ne stave tako kako si rekao?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 88 Napisano Februar 25, 2020 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, vlajko rakic said: Ovako? Tako deluje. Edit, sad kad Dare napisa pogledah slike na kompu iz kese i vidim da je u pravu (posto ne vidim lepo malom te), sa druge strane je komplet plastican roler tako da kontra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15823 Napisano Februar 25, 2020 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, vlajko rakic je napisao: Ovako? Ne tako, kontra okreni. Pre 9 sati, deJansbc je napisao: Eto da sam umro sad to ne bih znao!! Ja sam skoro vadio moje da vidim kakve su i ubacio sam ih onako bzvz redom.. Sta moze da bude problem ako se ne stave tako kako si rekao? vrlo brzo dodje do ukopavanja pa potom i pucanja zida 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko rakic 6 Napisano Februar 26, 2020 U prolazu, 32 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Burgman 400 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako? Nije sve jedno kako ceš staviti. Na levoj strani zida (gledano odozgo) treba da ti gledaju oznake sa rolnice. ovde na slici oznake su na levoj strani zida i tu gde su oznake ima manje plastike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15823 Napisano Februar 26, 2020 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike, ne znam kako drugacije da objasnim i nadam se da ces razumeti kako Ako ostane kontra okrenuto, sigurno pravis stetu na variatoru i tu nema sanacije (ima al je teska muka). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko rakic 6 Napisano Februar 26, 2020 U prolazu, 32 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Burgman 400 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike, ne znam kako drugacije da objasnim i nadam se da ces razumeti kako Ako ostane kontra okrenuto, sigurno pravis stetu na variatoru i tu nema sanacije (ima al je teska muka). Odlicno....mene su zbunile oznake jer na strani oznaka je manje plastike,a ustvari strana rolnica gde ima vise plastika ide na levoj strani zida gledajuci kuciste odozgo,a i pogledao sam kako si montirao na piaggio mp3 bas te bando,pa sam ukapirao,hvala ti puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deJansbc 16 Napisano Februar 26, 2020 U prolazu, 58 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Integra NC700D Prijavi odgovor kao problematičan Sto ce reci danas otvaranje dekle i pakovanje ponovo Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15823 Napisano Februar 26, 2020 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, deJansbc je napisao: Sto ce reci danas otvaranje dekle i pakovanje ponovo Ili nabavka variatora vidi sta ti draze. Iz neznanja, dosta je do sada zavrsilo u kantu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...