pcupic 0 Napisano April 10, 2009 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi! Pošto je počela nova moto sezona, molio bih Vas da obratite pažnju na KAWASAKI KLE 500 koji mi je ukraden u Novom Sadu. Broj motora je EX500AE323634 , broj okvira JKALE500ABA092198 , boja siva (u saobracajnoj, ali je meni vise kao zelena) , registracija NS 17-217 , godina proizvodnje 2006. Motor ima GIVI V46 kofer sa koznim naslonom za ledja. Molim Vas ako neko nesto sazna, ili vidi negde ovaj motor, da javi policiji, ili da mi javi putem foruma ili na mail cpcune@neobee.net ili na telefon 064-11-76-957. Unapred hvala. Još bih Vas molio ako neko zna neki sajt iz BiH ili HR pa da i tamo potražim pomoć! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano April 10, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan kada i gde je tacno ukraden? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pcupic 0 Napisano April 10, 2009 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan 03.11.2008. godine u Novom Sadu, u Ćirpanovoj (na samom pocetku ulice gde su svi kafici i kladionice) u sred bela dana (13:00 - 14:00) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
troters 0 Napisano April 10, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi! Pošto je počela nova moto sezona, molio bih Vas da obratite pažnju na KAWASAKI KLE 500 koji mi je ukraden u Novom Sadu. Broj motora je EX500AE323634 , broj okvira JKALE500ABA092198 , boja siva (u saobracajnoj, ali je meni vise kao zelena) , registracija NS 17-217 , godina proizvodnje 2006. Motor ima GIVI V46 kofer sa koznim naslonom za ledja. Molim Vas ako neko nesto sazna, ili vidi negde ovaj motor, da javi policiji, ili da mi javi putem foruma ili na mail cpcune@neobee.net ili na telefon 064-11-76-957. Unapred hvala. Još bih Vas molio ako neko zna neki sajt iz BiH ili HR pa da i tamo potražim pomoć! www.motori.hr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano April 10, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Je l mi se cini, il se motori najvise kradu u NS? Pricam sa drugarima pre niki dan, kad pogledas koliko svako od nas voli svoj motor, jbt stvarno imaju mooda kradljivci, jer onaj kog navatamo, ima d aplati za sve prosle i za sve buduce kradje! Jbt, bolje nek nas se manu, motor je mnogo vise od imovine! > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano April 10, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ne mogu da verujem, skoro svaki dan sam video taj motor ispred male trafikice ili hamburgerije na ulazu u cirpanovu (stan mi je u cirpanovoj). Kako su odatle uspeli da ga maznu kad tu non-stop ima ljudi, strasno, pa sa pola bulevara se video... Obraticu paznju ako nesto vidim, javljam, znam dobro kako izgleda jer svaki dan sam ga video kad idem ili se vracam sa fax-a jer bas je bio upadljiv koliko je ocuvan i uvek cist.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano April 10, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ne mogu da verujem, skoro svaki dan sam video taj motor ispred male trafikice ili hamburgerije na ulazu u cirpanovu (stan mi je u cirpanovoj). Kako su odatle uspeli da ga maznu kad tu non-stop ima ljudi, strasno, pa sa pola bulevara se video... Obraticu paznju ako nesto vidim, javljam, znam dobro kako izgleda jer svaki dan sam ga video kad idem ili se vracam sa fax-a jer bas je bio upadljiv koliko je ocuvan i uvek cist.... Jbt, dodje mi da svako vece pre parkiranja uvaljam motor u blato, mamu im lopovsku!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano April 10, 2009 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Strašno. Ako ga vidim u Bg javljam. BTW - kako je bio osiguran? Lanci, katanci, alarmi..? Bio vezan za banderu ili sl? Pitam da bih znao kako i koliko da pojačam svoje obezbeđenje... Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano April 11, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Je l mi se cini, il se motori najvise kradu u NS? Pricam sa drugarima pre niki dan, kad pogledas koliko svako od nas voli svoj motor, jbt stvarno imaju mooda kradljivci, jer onaj kog navatamo, ima d aplati za sve prosle i za sve buduce kradje! Jbt, bolje nek nas se manu, motor je mnogo vise od imovine! > mislim da se vecina nas slaze sa ovom konstatacijom u poslednjem delu recenice kao i sa tim,bar ja to tako gledam,da uopste ne bih mogao da kontrolisem svoje postupke ukoliko bi zatekao nekog kako mi nesto cacka oko motora... ajd srecno u potrazi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Znam kako se osecas jer sam i ja imao slicnih problema,mislim da ce ti svako sa ovog foruma pomoci!!! Usput kivan sam na lopove poslednjih dana jer me neka narkomancina ojadila na poslu za sva dokumenta ( LK, vozacka, saobracajne od motora i auta) i oko 500 evra ( poneo sam ih na posao da platim nesto). Narkomane sam na kraju sam pohvatao ali bez neke vajde jer su pare prodrogirali a dokumenta bacili u kanalizaciju. Zalosno je da ih nije uhvatila policija nego ja, ipak bi to trebao biti njihov posao!!! No poucen ranijim iskustvima jer su mi ukradene dve bicikle, jedan APN 6 i dva puta muzika iz auta a nikad nista nije pronadjeno morao sam se sam potruditi jer bi se osecao kao magarac da sam preko toga tek tako presao!!! Napisane su im krivicne prijave i sad me bas zanima sta ce sud reci i dali ce uzeti u obzir da ja nisam ni prva a verovatno ni poslednja zrtva ova dva idiota. Dali treba sacekati da jos puno ljudi zakuka ili ih odma smestiti iza resetaka gde im je i mesto i odakle su pre par nedelja i izasli!!! Tako te druze u potpunosti razumem i veoma bi ti rado javio da naletim na tvoj motor a veruj mi nebi ga niko odvezao dok ne dodjes ti po njega!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vickons 0 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan U toj USRANOJ CIRPANOVOJ ti ukradu stan otpilike!!! same lopuze idu tuda...ima 1653174591209569 ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano April 21, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam da "prosecan" ... moze da ukrade motor neko se nameracio na tvoj motor i to je to,evo kod nas u Guevari dolazi lik drugi put da pazari kofer i kacigu i to u iznosu od 500e drugi put mu kidaju kofer sa motora,sta reci :-\ druze zelim ti da sto pre pronadjes motor i ta govna od ljudi (morao sam) a mi ce mo ti pomoci koliko mozemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 22, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Bilo kakve rasističke poruke su krajnje neprihvatljivfe na forumu, molim da se obrati pažnja ubuduće! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano April 22, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo kakve rasističke poruke su krajnje neprihvatljivfe na forumu, molim da se obrati pažnja ubuduće! Hvala sory Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...