Scapolo 117 Napisano April 10, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Burazer mi ima keeway 200ccm 2004g mislim...posto ga je sredjivao farbao itd..odlucih da malo pogledam agregat i evo mog zapazanja.. na leru radi dobro,,proma gas isto dobro do reda 4-5000 obrtaja gledajuci ili verujuci onom obrtomeru..mada ni to nije toliko bitno..nego je sustina sto nema pun gas,,znaci kad predje nekih 60-70% gasa pocne da se gusi i puca.. Posto se razumem u mehaniku..skinuta glava .zamenjen dihtung, preslajfovani ventili i sicevi ventila,ustelovani ventili i usisa izduva, karburator ociscen ustelovan..ali rezultat isti.. Struja..?? probao sa druge dve bobine i svecice rezultat isti... E sad dal on ima stelovanje faze predpaljenja paljena negde pod bocnim poklopcima i pod kojim da ne razvaljujem bez veze,,zbog dihtunga i ostalog..i jos jedan dodatak neznam dal ima blokadu fabricku negde na struji i ima onaj glupi alarm sto mozes da palis gasis na daljinu.. U sustini mehanicki je motor kao "puska" ali mislim da ima kasnije paljenje za koji stepen pa vas molim ako neko zna gde se steluje i ima USER Manual da mi ga posalje.. Hvala braco kinezi vas brat Japanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 10, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Има ли негде на Нету какво сервисно упутство (мада може да послужи и каталог резервних делова; можеш да видиш шта има, а да не расклапаш све без потребе)? Људи, 'е л' има ко неки мануал или картлог делова? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ,,Auuu...malo sam se razocarao..toliko vas ima slican ili isti motor a niko nista da kaze...e malo sam razocaran "tehnickom podrskom".... >.. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 13, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Oви што "прчкају" по мотору свог "Кинеза" имају штогод друо, али не и "Кивејеву" 200-ку. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano April 13, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Oви што "прчкају" по мотору свог "Кинеза" имају штогод друо, али не и "Кивејеву" 200-ку. Istina, mada je nekolio forumasa imalo Exceed-a kao prvi motor, a posle predjose na Japance i Svabe, ali su ih svi ganjali bez kvarova i problema, tako da ti ni oni ne mogu puno pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam upucen,nema nacina da se pomera paljenje,odredjuje ga cdi,koji po meni i pravi problem tvom burazeru.Probajte da skinete cdi sa nekog drugog takvog motora i probajte,velika je verovatnoca da cdi sve vreme zahebava. Javite sta ste uradili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu..probacemo i to...neznam dal odgovara od 150-tice..ako ne njih servis je na batajnickom valjda oni imaju servisni da ga ubodu pa da probaju...mada zadnji put kad sam kupovao dihtung glave i.. i pitam majstora usput sta misli ovako ..kaze verovatno"kvacilo"..mislim se u sebi..motor u leru prekida na visokim obrtajima kakve li si ti skole zavrsio za servis..tako da sam skeptican u njihovo poznavanje materije osim skini sve stavi novo sve i teraj... Hvala jos jedno i javljam sta je i kako je Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...