Oroku 1394 Napisano April 8, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za moderatore: Zasto ne mogu da otvorim temu u putopisima? Stavio sam ovde pa vas molim da premestite Danas, lep dan, ne znam sta da radim, besposlen, reko idem se provozati. Posto mi je dosadno vozati se po gradu, nemam motor za sepurenje, a i nisam ga zato uzeo, odlucih da odem do obliznjeg sela na moto-cross stazu. Pozvao sam druga, da mi bude fotograf i pravac Svetozar Miletic. Evo i par slika staze Prvi put vozim neki malo "zesci" off road, ali moram priznati da je MNOGO dobro Nakraju sam ceo bio prasnjav, pogledajte na sta lanac lici 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
offroad 27 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Lopare, BIH Prijavi odgovor kao problematičan Lijepe slike a i dominator prasi pravo Kako dobra staza! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 9, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Staza je do fenomenalna, a tebi svaka cast na offu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano April 9, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Staza je stvarno odlicna, trebalo bi da se odrze trke, tamo negde u maju, bar je tako bilo ranijih godina. Pitao sam portira da li ce biti trka, on mi kaze, da nije siguran, ali da treba da ga zovu ovih dana da zakazu termin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano April 9, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa voznja...zavidim ti .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mio 57 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: ČaČaK Motocikl: zgodni BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepo! I mi imamo vrh kros stazu ali bar ja ne takav motor Blagoš tebi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano April 10, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan 03.05.2009. MOTOKROS TRKA U SVETOZAR MILETICU na stazi "Lemes Ring"..............dodjite da uvelicamo trku nasim prisustvom. Pozdrav iz Afrike........... Ja cu doci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano April 10, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, dolazim 100%! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...