djura 28 Napisano Octobar 22, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Negde oko ponoci, petak na subotu....smoren zbog meca 1/4 finala Mastersa koji je Nole izgubio, konacno sam popustio pod doktorovim pritiscima i odlucio da ujutru krenem u Rijeku. Kroz glavu mi je prosao spisak ljudi koji bi mogli da idu sa mnom i za sve sam zakljucio da je kasno da ih zovnem...osim Smajsera. Tesko sam zabu u vodu naterao ("jel hoces"? - "hocu") i tako smo krenuli...u 5 jutru. Malo sam se potcenio. Do Grobnika nam je trebalo samo 4 i po sata (oko 600km), s tim da je poslenjih 20ak km bila magla kakvu nisam bas puno puta u zivotu video.Vozim, put dosadan....spava mi se...ali sva sreca pa mi Smajser pravi drustvo i drzi me budnim dok vozim..Pored ovakvih prijatelja, neprijatelji mi nisu potrebni Stizemo na Grobnik. Cekaju na Chala, Franc i ostatak ekipe...Imaju svoj box. Motori se spremaju, doteruju, ustelavaju..Ovo je program za taj dan:08,30 trening grupa 1 - brzi vozaèi (krug ispod 1'43)09,10 trening grupa 2 - srednje brzi vozaèi (krug preko 1'43)09,50 trening grupa 3 - spori vozaèi i poèetnici (krug više od 1'50)10,30 trening grupa 1 - brzi vozaèi (krug ispod 1'43)11,10 trening grupa 2 - srednje brzi vozaèi (krug preko 1'4311,50 trening grupa 3 - spori vozaèi i poèetnici (krug više od 1'50)12,30 Rekreativna vožnja - vožnja sa suvozaèem -> zabranjeno pretjecanje !!12,50 UTRKA Italy Cup13,10 trening grupa 1 - brzi vozaèi (krug ispod 1'43)13,50 trening grupa 2 - srednje brzi vozaèi (krug preko 1'43)14,30 trening grupa 3 - spori vozaèi i poèetnici (krug više od 1'50)15,10 trening grupa 1 - brzi vozaèi (krug ispod 1'43)15,45 trening grupa 2 - srednje brzi vozaèi (krug preko 1'43)16,20 trening grupa 3 - spori vozaèi i poèetnici (krug više od 1'50)16,55 UTRKA TEAM(4 x 7 krugova)17,40 Stunt Show-Free styleVreme je bilo...pa da upotrebim rec - lose. Relativno hladno..ne vise od 14,15C, sa povremenom sitnom kisom i maglovito. Medjutim, na kraju mi je drago sto je ispalo tako. Da nisam video svojim ocima, ne bih verovao da motori onako mogu da se voze po kisi. OK tu su gume za kisu (pod rukom su kao od sundjera...neverovatno mekane), ali opet....da mi struzu laktovima po asvaltu a pljusti kisa...malo je previse Njihov box:Francov motor....fuck meee!!! Karbon-kevlar na sve strane...60.000EURPa cak i felne!!!Fine tuning...Akcija pocinje. Na zalost u prvoj trci (Italy Cup) Sasa Kranjec je pao u Zagrebackom zavoju. Srecom, bez bitnih posledica i po motor i po njega.Kranjec je desni od dva motora koja su izletela:U istom zavoju, par sekundi kasnije izlece i Vugra:U pauzama naletimo na Nikea. Legenda sa motori.hr (ja ne znam da li ima zemlje u koju on nije stigao da ode sa vespom ili X9)Rekreativna voznja. Dozvoljeni i suvozaci. Na motorima koji nemaju ni fuzastere za suvozaca ne jos i sediste, to izgleda dosta smesno:Posle odlazimo na start-cilj da pokupimo Chalu koji nas vodi na lignje (sveze...iz mreze ). Doktor, naravno, u sred Rijeke jede cevape :shock:Da steknete utisak o vlazi i stanju staze:Nekima nije bilo dosta....ne znam zasto, u glavi mi je bila ona iz vrtiæa: tuci-guci majmune, dacu ti banane..Zao mi je sto nemam uslikan trenutak posle ovoga....Chala potpuno spreman motor (ptehodno ga je glancao magicnom krpicom jedno sat vremena) sa zagrejanim gumama POLIVA BENZINOM. Da sam se smejao onoliko koliko mi je bilo smesno, siguran sam da bi polio i mene!!Franc u razmeni utisaka..Pocinje timska trka....slike sa te trke nemam, imam samo video. Prizor je fantastican. Ko ne zna..motori su sa jedne strane staze, vozaci su na drugoj. Pritrcava se ugasenim motorima, pale se i svi startuju.Pogled na stazu sa tribina:Vi sa malim stromovima, a da razmislite o prigodnoj tablici:Proveli smo se sjajno. Domacini, kao i uvek do sada, na visini!Vidimo se uskoro ponovo...Vracamo se istog dana. U Beograd stizemo oko 11pm. Prevezao sam 1200km (prethodne noci sam spavao sat vremena, od 3 do 4 ujutru). Padam mrtav oko 1am. Dosta za jedan dan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Octobar 22, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis! Fotografije- SVAKA CAST!!! BRAVO!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Octobar 22, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera momci + slike su fantasticne. Sa lica mesta! SVaka cast:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 22, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra!!! Jbt, kolko smo mi daleko! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Octobar 22, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Da ne ponavljam celu pricu....slike govore vise od 10000 reci. Nikad nisam prisustvovao moto trkama na pravoj trkackoj stazi, tako da je ovo za mene bio pravi ''adrenalinski'' dozivljaj. Hvala Bogu da nismo dosli motorima, inace bi verovatno zavrsio u nekoj banderi, nalozen do maksimuma, a ''pun'' iskustva ''ko zaba dlaka'' Brat Djura vozi odlicno,a nova Alfica mu ide kao ljuta guja. A to ko bolje guta bananu mozete sami da zakljucite... :shock: Doktor je pustio kosu! Evo kako se cuvaju i nose tockovi od pravih makina! Ko vidi (M)Nindzino lice umrece u najvecim mukama...... Nema makine do crne makine.... Novi modeli... A bilo je i zenskog sveta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Octobar 22, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Svake godine kazem da cu otici do Grobnika i nikad da ispunim...this time next year... Sto se tice banane...mtrva trka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Octobar 22, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno ste obavili posao (tekst,slike), cista " 5 " Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 22, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan =D> Dobar razlog za put... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Octobar 22, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Svake godine kazem da cu otici do Grobnika i nikad da ispunim...this time next year... Same here... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Octobar 22, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za vas, ali ja sam sledece sezone sigurno na Grobniku. Neke pripreme su vec u toku... Djuro, svaka cast za prenijet dozivljaj :kul: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 22, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan auuu... Stromini Svedoci idu Alfom na moto trke ?!!! pa izbacice vas iz sekte... :baeh: P.S. trebalo bi da uzmem godisnji odmor da otvorim ove "male" slike... :evil: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 285 Napisano Octobar 23, 2006 jedan od DDMZ, 807 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Vi sa malim stromovima' date=' a da razmislite o prigodnoj tablici: Pazi, izgleda da sam i ja bio tamo... a nisam ni znao. Ne znam samo koji je moj, onaj ispred ili ovaj levo od DL-a. :wink: A sad ozbiljno: svaka èast za "iznenadnu i nièim izazvanu" akciju odlaska do Rijeke. Prijavljujem se za sledeæu godinu, motorima - normalno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Octobar 23, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Èoveèe, pa ni ta Rijeka nije preko sveta...Svaka èast Ðuri i naravno Šmajseru na podršci :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 23, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pazi' date=' izgleda da sam i ja bio tamo... a nisam ni znao. Ne znam samo koji je moj, onaj ispred ili ovaj levo od DL-a. :wink: A sad ozbiljno: svaka èast za "iznenadnu i nièim izazvanu" akciju odlaska do Rijeke. Prijavljujem se za sledeæu godinu, motorima - normalno. [/quote'] nisam ni video ovog XX Ovaj DL je K7. Ima ABS. Jadan Smajser, jedva ga je preboleo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Octobar 23, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Octobar 23, 2006 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan P.S. trebalo bi da uzmem godisnji odmor da otvorim ove "male" slike... Slazem se...... nego smajser , mora da te je dupe zabolelo....alfa je alfa al JEDAN JE CORBIN :baeh: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 23, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Svakim svojim postom Bojan me sve vise iznervira!!! 'Ocu i ja da budem Djura! za sve nas Djurine fanove otvaram njegov prvi Oficijelni Fan Club http://www.hocuijakaodjura.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Octobar 23, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan nego smajser ' date=' mora da te je dupe zabolelo....alfa je alfa al JEDAN JE CORBIN :baeh:[/quote'] Ja bez Corbina vise ni na spavanje ne idem! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Octobar 23, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo sa super proveden dan! Nego, kad cemo mi imati stazu ko ljudi... :cry: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 23, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan P nego smajser ' date=' mora da te je dupe zabolelo....alfa je alfa al JEDAN JE CORBIN :baeh:[/quote'] Pa jeste, ne znam kako je, jadan, izdrzao 1200km u ovome: umesto na ovome: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Octobar 23, 2006 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znam da si mu zahvalan sto je krenuo sa tobom da ti pravi drustvo al nemoras odmah da mu stajes na muku (sta znaci ono na slici DL1000) :baeh: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Octobar 23, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan kad se sjetim da sam ove godine trebao da idem da se oprobam... :cry: no, tu je sledeca sezona pa boze zdravlja pokupimo se i pravac na stazu. ljude znamo, ekipu imamo, mozga nemamo... sve je komplet! Djuro, slike xtra, samo mi fali ta sto je Chala prosuo benzin..... heheh mogu mislit scene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Octobar 23, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan kad se sjetim da sam ove godine trebao da idem da se oprobam... :cry: Samo ti kupi gume i sledece sezone idemo pa sve crkli :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Octobar 24, 2006 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo fotki i od mene!Veæina ih je od petka i nedjelje,pa da vidite kaj ste propustili!Na kraju ima i jedan filmiæ :wink: flimiæ http://rapidshare.com/files/341050/Grobnik_117.mpg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 24, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju ima i jedan filmiæ :wink: Kad budem riknuo, bice ti krivo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...