dimac 987 40 Napisano April 8, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Novi predlog !! Posto vidim da ovo ide kilavo i traljavo i da nece biti nekog interesovanja predlazem da se plan promeni: Posto ce ovde ipak biti lepse vreme u odnosu na Kladovo hajde da idemo u Lazarevac u nedelju. Moto klub iz LAZAREVCA obelezava pocetak sezone pa eto razloga za odlazak. Ruta je kraca,mozete se svi vratiti pre mraka (da vas nesto ne zaskoci iz istog), bice potrebno manje para za benzin, a i gume necete pohabati. U svakom slucaju razmislite o tome. Marko,izvini za off-ovanje tvoje teme,ali ..... Kako hocete,ja sam dao predlog,necu sigurno sam da idem. Kako vecina odluci. Ja bih onda bar do Srebrnog jezera i tamo da raspalimo rostilj i uzivamo ceo dan. Sto se mene tice moze i tako. Necu da odem do Kladova da pljunem i da se vratim. Ali ja ne odlucujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano April 8, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Kraca tura,shto se mene tiche....da lepo izblejimo negde....shto kaze Dimac,da pljunem i vratim se...shta mi to znachi??? Pa nishta.....medjutim...ni ja se tu ne pitam...u krajnjem sluchaju...videcu kad odluchite....Rudnik mi je bio jako naporan..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano April 8, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan ja otpadam za voznju u nedelju posto sam u NS zbog uskrsa uskrs je 19 Katolicki 12.04. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano April 8, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Vidis sta ti je zivot, ovamo iskesiras nov motor a ovamo nemas pare za benzin... Dimac, pusti bre tu zmiju napolje ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milovan-Hornet 0 Napisano April 8, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Srebrno jezero...roshtilj, budjav lebac...moze ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano April 9, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Srebrno jezero...roshtilj, budjav lebac...moze ;D Nedelja 10h skup kod pozarevacke petlje. Konacno mesto Srebrno jezero Odmor,druzenje,zdranje i uzivanje. Popdne mozemo do Golupca u obilazak tvrdjave (nije daleko) Predvece lagani povratak nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano April 9, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Vidis sta ti je zivot, ovamo iskesiras nov motor a ovamo nemas pare za benzin... Dimac, pusti bre tu zmiju napolje ;D. Ti si izgleda zaboravio da sam ja student ;D ;D Da dajem po 50e svakog vikenda samo za moje voznje, nemam a i da imam odakle mi. Nisam jedinac pa da sve pare daju meni, ima nas troje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano April 9, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Vidis sta ti je zivot, ovamo iskesiras nov motor a ovamo nemas pare za benzin... Dimac, pusti bre tu zmiju napolje ;D. Ti si izgleda zaboravio da sam ja student ;D ;D I ja. ;D Dimo jel odgovara predlog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano April 9, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Vidis sta ti je zivot, ovamo iskesiras nov motor a ovamo nemas pare za benzin... Dimac, pusti bre tu zmiju napolje ;D. Ti si izgleda zaboravio da sam ja student ;D ;D I ja. ;D Dimo jel odgovara predlog? Idemo! Gde cemo rostilj da turimo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 9, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan konacno se slazemo ! ! ! Aj ko ide, ocu spisak da vidim ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano April 9, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Vidis sta ti je zivot, ovamo iskesiras nov motor a ovamo nemas pare za benzin... Dimac, pusti bre tu zmiju napolje ;D. Ti si izgleda zaboravio da sam ja student ;D ;D I ja. ;D Dimo jel odgovara predlog? Idemo! Gde cemo rostilj da turimo? U kofere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan a ko nema kofere ;) ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan iz beograda ko ide hocemo da se skupimo kod 1000 ruza i da odatle idemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 9, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan a ko nema kofere ;) ;) ;) 3e! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano April 9, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan a ko nema kofere ;) ;) ;) 3e! Gde ima ovo da se kupi?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 9, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Jel i lonce rasklopljivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano April 9, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan 1. M a R k o 2. dimac 3. deyan76 + jecka 4. Beba 5. beli (ktm) 6.savic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 9, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan 1. M a R k o 2. dimac 3. deyan76 + jecka 4. Beba 5. beli (ktm) 6.savic 7.Gile_Extr.Boys (50%o u krvi.. ovaj siguran vise nesiguran ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 634 Napisano April 9, 2009 Drug član, 1724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan 1. M a R k o 2. dimac 3. deyan76 + jecka 4. Beba 5. beli (ktm) 6.savic 7.Gile_Extr.Boys (50%o u krvi.. ovaj siguran vise nesiguran Zelenko) 8.Saxi skoro sigurno, samo servis da uradim jer sam vec napeglao skoro 1000 km lagane voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milovan-Hornet 0 Napisano April 10, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ja sam otpao :-[...a tako mi se islo sa vama. Pukla mi i otkinula se kutijica sa kablom sa regulatora paljenja, i sad nema teorije da upali...ne znam sta da radim, i ko uopste ima delove za Horneta?! ??? U svakom slucaju...lep provod zelim, i vozite pazljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano April 10, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kad se krece,kuda se ide,gde bi mogli mi da se pridruzimo ako odlucimo da probamo taj rostilj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano April 10, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Kad se krece,kuda se ide,gde bi mogli mi da se pridruzimo ako odlucimo da probamo taj rostilj! Oko 10h skup na pozarevackoj petlji,mi iz Ml krecemo oko 9! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano April 10, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Beogradjani, soma ruza? Pola 9? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano April 11, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sutra oko 10-11h krecem u Pozarevac. Bas mi je zao sto ne mogu da krenem pre i da vam se prikljucim makar do tamo. Mada mogu da se vratim sa vama u Beograd. Kada ste planirali povratak? Evo vam broj telefona pa neka me neko nazove i kaze ocekivano vreme polaska iz Pozarevca u Beograd?! 065/877-7776 Dragan aka Zeljkamp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano April 11, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ja iskreno ne umem da dodjem do 1000 ruza..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...