Biker Q 1642 Napisano April 4, 2009 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sto je meni potrebno verovatno niko ne zna a to je: Kako kupiti motor za ovu sezonu kada si finansijski kratak? Posle duzeg vremena bicu primoran da ovu sezonu sacekam, i najverovatnije i isprstim, bez vernog prijatelja na drumu, pa sta sad, prezivece se nekako... valjda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano April 5, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam imao sličnu dilemu pre 2 godine. ??? Zato sam uzeo kineza. :o Nemam probleme, ne žalim se, održavam ga redovno! Za 1000 - 1500 može nov da se nađe. Osim ako tražiš nešto jače od 250 kuba. pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano April 5, 2009 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan pozz.kazi koliko "mozes da se ispruzis" i pokusacemo da te motorizujemo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 5, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam imao sličnu dilemu pre 2 godine. ??? Zato sam uzeo kineza. :o Nemam probleme, ne žalim se, održavam ga redovno! Za 1000 - 1500 može nov da se nađe. Osim ako tražiš nešto jače od 250 kuba. pozzz Bas tako, i ja sam bio u slicnoj situaciji, u gornjem postu je sve receno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 5, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sto je meni potrebno verovatno niko ne zna a to je: Kako kupiti motor za ovu sezonu kada si finansijski kratak? Posle duzeg vremena bicu primoran da ovu sezonu sacekam, i najverovatnije i isprstim, bez vernog prijatelja na drumu, pa sta sad, prezivece se nekako... valjda... Prvo kupis kacigu, a onda sve ide samo od sebe. Vjeruj mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano April 5, 2009 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja kacigu, imao sam i motore ali dodjose crni dani, zeznuse me dripci i ne uspeh da naplatim jedan GPZ 500 jos pre dve godine i tada sve krenu niz brdo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...