Rajevic ks 32 Napisano April 2, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Imam u ponudi ovaj motor i 1986 godiste je vlasnik ne zna tacnu kilometrazu keze da satovi nisu radili i nije dugo vozen. Znam da sam dosadan stalno pitam za po neki motor ali razumite me.... Daj te neki savet. Kako da znam u kakvom je stanju ta masina i agregat? Posle godinu dana upalio ali malo je pusio plavicast dim tako vlasnik kaze. Sta da radim daj te neki savet i kakav je to motor dobre i lose strane tog cbx a. HELP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan ja imam isti motor vec cetiri godine odlican je ali ja sam samo na agregat potrosio oko 1000 evra.bio je ulosem stanju trosio ulje .sad ga ne bi prodao tako lepo ide ima odlicno ubrzanje,malo trosi oko 4,5-5 litara .ako je cena dobra i ne trosi puno ulje obavezno ga uzmi neces se pokajati.delova ima sve sto ti treba,novih, naravno a ja imam dosta polovnih delova posto sam uzeo jedan neispravan za delove.ako je radilica i lezajevi dobri onda treba samo karike menjati [to kosta oko 250 evra] ali ako ne dimi puno pod punim gasom onda ne moras karike menjati.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajevic ks 32 Napisano April 3, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Meni trazi 700 eura istekla registracija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan to nije mnogo ako agregat ne dimi jako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano April 3, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Daj mu 650 i idi kući pevajući Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 3, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte da trchi ko zdrebe pred rudu, BOLJE da povede nekog ko ZNA jel ko zna dal je taj shto prodaje mehanichar, mozda je on to zamazao neshto da drzi bure vodu dok bajkeri odu. Tih 650 eura pevajuci moze da bude 1650 eura plakajuci. Mislite o tome NIKOM NE VERUJTE NIKAD, pre pola godine mene i mog caleta je zajebo lik (mehanichar) koji nam je i kucni prijatelj BIO i odrzavao mom ocu automobile 28 GODINA. Zajebo nas prodao nam auto za 2400 eur, a takav kakav nam je prodao ne vredi ni 1200 + shto treba da se ulozi. Agregat nekad propadne vishe od stajanja nego od voznje. Rajevicu ako budesh ishao da probash motor probaj ga MAKAR 50-70 kilometara (ti plati benzin da se taj ne ljuti) muchi malo mashinu ( pun gas 2-3-4 brzina pa malo naglo kochi, pushtaj korman da proverish ram, gazi ga da vidish dal se pregreva i dal troshi ulje.... U STVARI imash ovde bokilicevu ODLICHNU temu za kupovinu polovnih motora (ja sam je nauchio 90% napamet, ti je odshtampaj.) Sve su to PARE a sa parama se ne igrati. Ali ako hocesh ti se igraj, daj malo gas u mestu pa ako radi lepo i ne dimi puno ti ga kupi. Bog voli budale. POGLEDAJ BOKILICEVU TEMU. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano April 4, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ....ako budesh ishao da probash motor probaj ga MAKAR 50-70 kilometara (ti plati benzin da se taj ne ljuti) muchi malo mashinu ( pun gas 2-3-4 brzina pa malo naglo kochi, pushtaj korman da proverish ram, gazi ga da vidish dal se pregreva i dal troshi ulje.... Pretera ga i ti brate...pitaj ga da ti da motor na nedelju dana :D Sve je lutrija kod polovnih motora kao što si rekao i kad kupuješ od "prijatelja" a kamo li preko oglasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 4, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan ....ako budesh ishao da probash motor probaj ga MAKAR 50-70 kilometara (ti plati benzin da se taj ne ljuti) muchi malo mashinu ( pun gas 2-3-4 brzina pa malo naglo kochi, pushtaj korman da proverish ram, gazi ga da vidish dal se pregreva i dal troshi ulje.... Pretera ga i ti brate...pitaj ga da ti da motor na nedelju dana :D Sve je lutrija kod polovnih motora kao što si rekao i kad kupuješ od "prijatelja" a kamo li preko oglasa Ako uradi ovo shto sam mu rekao, smanjuje shansu da pojede ***** pri kupovini... neka vlasnik sedne sa njim na mashinu, JOSH bolje, da se vidi kolko mu je snage ostalo uzbrdo kad ide. mozda jesam preterao ali mora makar 20-30 km da ga proba nije to neka cena ni u gorivu a ni u vremenu, kupac koji NEMA SHTA DA KRIJE dace mu da proba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 4, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znas kad bi mu ja dao 30 km da proba? Nikad. Moze jedan krug od par km i to je to. Cuj da ga jos dobro gazi i muci. Pa da li si ti normalan? ;D Ko ce mu to dozvoliti? Motor dobro pogledas, preslusas i malo probas. Ako nisi nista nasao kupis, ako jesi ne kupis ili smanjis cijenu. E, da, kod mene jos moras punu cifru da ostavis u zalog po principu "skrsheno = kupljeno". I mora da potpises vrijeme pocetka i prestanka probe, ako te negdje izmjere . Nije lako kupiti, ali nije lako ni prodati. Rizici su na obje strane. Jednom mom kolegi je tip sjeo na motor da proba kako mu "lezi", kresno ga i odvrnuo gas. Vise ga nije gledao. Svasta ima danas.... A sto se tice cbx-a iz 86-te, sanse su minimalne da se tu ne treba nista ulagati. Daaavno bi 86-ta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 4, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Mozda si me pogreshno shvatio Mile, kad sam rekao da ga muchi. poshto ja uglavnom vozim na minimalnom broju obrtaja u najvishoj mogucoj brzini za mene je sve preko 6-7 hiljada muchenje. Nisam mislio da u baci u prvu pa u blokadu i uzbrdo 2 minuta nego ono, malo zustrije voznje 1 2 3 brzina (nishta u crveno) samo malo u obrtaje da ide gore i tako. Jebiga ni 650 e nije mala cigra da bacish. Shta ako je radilica sprzena ili je shpaner ili klip sjeban? Ne znam ko beshe kupio ovde motor koji je uglancan do bola bio a bez probe pa mu je posle samo nekih 20-ak km pocheo raditi na jedan klip a posle ne znam koliko mu je pukao u voznji, chovek jedva izvukao zivu glavu. BOLJE SPRECHITI NEGO LECHITI. Motor je ja mislim bio Suzuki SV 650... Vecina stvari koje su "majstori" zamazali pred prodaju, se valjda otkrije posle neke voznjice pod gasom zar ne? E, da, kod mene jos moras punu cifru da ostavis u zalog po principu "skrsheno = kupljeno". I mora da potpises vrijeme pocetka i prestanka probe, ako te negdje izmjere . Sasvim se slazem... Toliko od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 4, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam negdje oko 99-2000 kupovao GS500E iz 95 (znaci 4-5 godina star), presao 25k, povoljno. Povedem jos i jednog prijatelja (4 eyes principle) i gledamo mi, malo mokar disk i kljesta, curi iz vilice. Ajd nije strasno. Pali ko zmija. Malo po kvartu, sve ok. Motor izgleda super, sav se shljashti i to... Dam tipu lovu i krecem, a on mi u odlasku onako dobaci "sretno i nema garancije". Ja se nesto mislim, kakve garancije, i ko ti je trazio garanciju. 1000 km kasnije kabum. Lezaj na radilici, toliko riknuo da je majstor jedva uspio da spasi radilicu (na zadnju specijalu). BTW, taj se lezaj moze odlicno cuti pri turiranju u leru, but jbga, tad jos nisam bio gadjan tim strelama... Elem, s druge strane, Yamaha raspad systema, 16 godina stara, presla 15 hiljada za 4-5 mjeseci, bez da kaze A. (sad je na minimum 240.000, a mozda je i 340.000) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...